ינואר הארור....

אוסי

New member
ינואר הארור....

גשם זלעפות יורד בחוץ, 8 בינואר 1993 יום שישי ,ישבנו בבית בצהרי היום . הוא בא כמו סערה ,ישב איתנו כמה שעות התקלח והלך אבל הוא לא הלך בלי להבטיח שמחר הוא יבוא לקחת אותנו לשבת חתן. הטלפון חתך את השקט שהיה בבית בשלוש עשרים וחמש לפנות בוקר,הטלפון שהיה לידי היה כמו מתוך חלום ,אבא שלי קם בבהלה וענה אני שהתעוררתי כמה דקות אחרי לא הבנתי על מה המהומה ,בעצם עדיין לא היתה מהומה אמא שלי שתמיד היסטרית שאלה שאלות בצורה מחשידה . קמתי והתיישבתי ליד אבא שלי שפניו אמרו כמעט הכל ,משהו קרה ,רק לא ידעתי במה מדובר ,חיכיתי שיסיים לדבר עם בית חולים רמב``ם,עם משטרת זבולון ,עם מד``א חיפה,משיחה לשחיה פניו הרצינו כשסיים שאלתי בחשדנו ``אבא מה קרה ?`` הוא שפחד שאמא שלי תשמע אמר בשקט שבבי נפצע אף אחד לא יודע מה קורה איתו ,הוא התקשר שוב למשטרה ואז פניו נפלו והוא החל לבכות ,אתם קולטים אני יושבת ליד אבא שלי והוא בוכה כמו תינוק חיבקתי אותו חזק בכיתי איתו מבלי לדעת על מה אני בוכה ,הוא מלמל שהוא גמר ,שאמרו לו לצפות לגרוע מכל. בנתיים אמא שלי העירה את כל הבית בהיסטריה ,כולנו כבר ערים .... השעה 4:15 יום שבת 9 בינואר 1993 אמא ואבא שלי נוסעים לבית החולים אמא בוכה ואבא מנסה להרגיע היא עדיין לא יודעת את מה שהוא יודע ,הם נסעו, אח של אמא התקשר כעבור 10 דקות ,שאל היכן אמא ? אני שחשבתי שהוא לא יודע סיפרתי לו שבבי נפצע והם נסעו לבית חולים לראות מה איתו ,הוא פרץ בבכי וצעק הוא לא נפצע הוא כבר מתתתתתתתת, עכשיו זיהיתי את הגופה.... התעלפתי, צנחתי על הריצפה ,אחותי הקטנה שטפה לי את הפנים והעירה אותי לא האמנתי ...לא רציתי להאמין, חיכיתי לאמא שלי שתבוא אם היא תגיד ... אם זה נכון עד שלא אראה אותה אני לא מאמינה . השעה כבר 6 בבוקר ,אני עומדת להשתגע מצפיה ,בחוץ הגשם מטפטף בעוצמה לקחתי סידור פתחתי בשמע ישראל והתחלתי להתפלל בחלון ,צרחתי לבורא עולם רק שזה לא נכון ,התחננתי אליו שלא יקח אותו ממני מהעולם. בשעה 7 החלו הטלפונים לצלצל ,כולם רוצים לדעת אם מה ששמעו זה נכון, כבר הודיעו ברדיו שהוא נהרג ופרסמו את שמו . שקעתי בתוך עצמי לא שמעתי לא ראיתי ,רק חכיתי לאמא שלי . בשעה 8:30 אמא נכנסה הביתה ואני קפצתי בבהלה ....``נו ,אמא?`` אמא שלי שהיתה נפוחה מדמעות חיבקה אותי חזק ולחשה בבי מת ,הוא גמר, הרגו לי את הילד פתאום החלה לצעוק ``אוסנת ,לקחו לנו את בבי,הרגו לנו אותו `` אני לא עמדתי בזה ושוב התעלפתי אמא שלי העירה אותי וביקשה שאהיה חזקה שהיא צריכה אותי חזקה ואני ילדה בת שש עשרה לא מבינה הרבה פתאום מבקשים ממני להיות חזקה ועוד בשביל אמא שלי הרי תמיד היא היתה חזקה בשבילי . שאלתי איפה אבא ? אבא הלך לספר לממה ופפה שאלה סבא וסבתא שלי מצד האמא , סבתא שלי הכינה את המגשים של העוגות וסבא היה בבית הכנסת עם האחים של אמא הרי הוא הבטיח לבוא לקחת אותנו לשבת חתן , כן - הבטיח ועכשיו הוא כבר לא כאן. ה-11 בינואר יום שני, יום ההלוויה ,אני בהיסטריה איומה ,בוכה ללא הפסקה לא זוכרת הרבה רק שצרחתי ללא הפסקה ואף אחד לא ענה . אני נזכרת שהוציאו את הגופה מכוסה בתכריכים לבנים ,הבטחתי לעצמי להיות חזקה ,לא להשתולל ,להיות חזקה בשביל אמא ,לא יכולתי ....איבדתי כוון הרגשתי שמשהו השתלט עלי כאילו זאת לו אני ,צרחתי עד לב השמים ,קראתי לו ביקשתי שיקום ,שלא יעזוב אותי ,התחננתי שיבדקו שוב אם הוא חי לפני שקוברים אותו לא יכולתי להאמין שהוא הלך בן 23, למה?????????????? לאף אחד לא היתה תשובה ,עקבתי אחרי הדמות שלו קוויתי למצוא אולי איזה רמז שעיד שהוא חי , הרי הוא סמך עלי לא רציתי לאכזב אותו ,אבל לא מצאתי . רציתי להפרד כמו שצריך ,לא נתנו לי הזדמנות להגיד לו שלום ,תפסו אותי ,פחדו שאני אשתגע, לא נתנו לי לראות איך מכסים אותו בחול , הגעתי מאוחר הכל כבר נגמר ,הוא כבר נקבר. לזכר ברוך אפריאט ..... אף פעם לא שוכחת !!!! אוסי. יש עוד המשך ,אני פשוט לא מסוגלת עכשיו.

sahr12

New member
אוסי???????בואי בבקשה....

בבי היה כינוי חיבה...זה היה מקרה טראגי בצ`ק פוסט?? התגוררתם באזור עכו??

אוסי

New member
נכון...

אתה צודק .... מקרה מאוד טראגי עבורי ואנחנו עדיין גרים באיזור .

sahr12

New member
אז רק בשביל.....

אחיך ז``ל ואני..היינו החברים הכי טובים ישנים באותו החדר.. משחקים כדורסל יחד..בזמן שלמדנו במגדל העמק יחד.. ואני לא אשכח כששמעתי את השם...רצתי לקנות עיתון ע``מ לראות את התמונה.. לא האמנתי..ומאוד הצטערתי לשמוע\לקרוא...זו הייתה חברות כשהיינו צעירים...ולצערי היא נפסקה כשנפרדו דרכינו..מספסל הלימודים.. אבל אי אפשר לשכוח את בבי..ואת השטויות שהיינו עושים יחד.. היינו צמד חמד...רק לידיעתך הכללית... היי חזקה אוסי,ותחייכי..כי בבי היה מחייך כל הזמן... ועד היום זכורה לי...הטעייה שהוא לימד אותי בכדורסל... עם ידיו הארוכות... ``אל תמחקי תזכרונות....הזמן עושה אותם יפים`` חבר ילדות סער

Mrs.Dvash

New member
אתך בכאבך.

ולוואי והיו לי תנחומים להקל עלייך. יודעת שאת לא שוחכת כלום ושלא תשכחי לעולם. אוהבת המון המון מלאן אני.

אהובה.א

New member
הוי , אוסי

זה נוראאאאאאאא אני ממש מצטערת בגינכם מזמן לא בכיתי כמו עכשיו הכאב נכנס לי לעצמות אני יודעת שאצלכם הכאב חזק מנשוא אין מה לאמר הרבה במקרים אלה שלא תדעו יותר צער , אוסי אוהבת מאודדדדד אהובה

אוסי

New member
אהובה ...

תודה לך ... מצטערת שבכית ,לא התכוונתי לגרום לך לבכות תודה גם אני אוהבת מאודדד אוסי.

סיגר.

New member
אוסי....

דמעות וכאב ...הלב נקרע ... שלא תדעו לעולם צער אמן!

אוסי

New member
טולי ....

תודה גם לך... תודה עם הרבה הערכה אפילו שהעלבת אותי אוהבת אותך. אוסי.

ספירו^ש

New member
אלוהים..

אלוהים למה אתה קוטף פרחים?? למה?? כבר מזמן שלא בכיתי ככה... אוסי, מחזקת אותך.. שלא תדעי עוד צער.. איתך, ואוהבת המון.. מכל הלב ספירו`ש

אוי אוסי!!

אוי חמודה רק עכשיו קראתי מבפנים נקרעתי אני את אחי איבדתי בן 19 הוא היה אמא לא עמדה בזה, כשהייתי בת 23 גם היא מתה ושלמה שלי, שהשבוע מלאה שנה להיותי בלעדייו כן המוות הוא הכאב האכזר ביותר אין יותר כלום, אין רק צער כאב וגעגועים ליבי איתך, נשמה, ועם המשפחה אוהבת חיה

אוסי אוסי אוסי.....

נקרעי מבכי, נקרעתי מכאב נקרעתי ונקרעתי אני חושבת רק על האמא שגידלה ילד יום יום דקה דקה שעה שעה והוא נלקח ממנה. ועל המשפחה על האחים ועל האחיות, יו איזה כאב. אוסנת את מתוקה את מלאך את אהובה לפני הסיפור ואחרי.... אני רוצה שתכתבי את ההמשך יש מי שמקשיב לך. אוהבת אותך עד כלות יונית

אף פעם לא ידעתי...

אף פעם לא ידעתי, ,מה להגיד במצבים כאלו. אף פעם לא הייתי מסוגלת, להתמודד עם רגעים עצובים שכאלו. למרות שעברתי כאב,ועצב למרות שאיבדתי במשך שנותיי אנשים יקרים כל כך. דמעות יורדות עכשיו מעיניי דמעות שיוצאות מתוך ליבי ונישמתי וזולגות על לחיי,, אז אני פשוט ישתוק ולא יגיד כלום... ורק ישלח מפה חיבוקקק גדוללללללל ענת

למעלה