ין ינג

אילילי

New member
ין ינג

צלצלתי להזמין מקום במסעדה ואמרו לי שהיא החליפה כתובת...זה לא מפריע לי אבל היא גם החליפה תפריט...למה להחליף כשהיה כל כך טוב... האוכל..השרות..המחיר..הכל... מישהו כבר היה במקום החדש ויכול לדווח?

ראובל

New member
נוסף להם תפריט ויאטנמי

המקום יפה למדי, ולתפריט הסיני, שצומצם, נוסף תפריט ויטנמי

בעל כרס

New member
ין ינג המקום החדש

אכלתי שם השבוע ( בית המילניום בסוף רחוב הארבעה ). היה מדהים !,התפריט הויאטנמי מבטיח ומקיים,העיצוב היה לטעמי - נדמה לי שגדי הלפרין עיצב, נוספה שם פינת ישיבה עם כורסאות ( שם ישבנו ). חוץ מזה הבנתי שמנות הדגל מהתפריט הישן והטוב נשארו( בקר חצילים ברוטב סצואן.. ) לסיכום - הגעתי עם ציפיות ויצאתי עם רצון להגיע פעם נוספת .

אילילי

New member
חזרתי

חזרנו עכשיו מין ינג החדשה ולצערנו התאכזבנו. אין ספק שהאוכל נשאר טוב והם שמרו על רוב המנות שהיו אהובות עלינו.גם השרות של אהרוני שידוע לטובה נשאר אבל...למקום הקודם היתה אוירה אחרת שונה ומיוחדת. פה הרגשנו שאנחנו בעוד מסעדה מיני רבות. האוכל והעיצוב הפכן להיי טק משהו והייחוד של המסעדה נעלם.שם כשנכנסנו הרגשנו יותר כמו בבית מאשר במסעדה. אולי עוד נחזור לשם לאכול כי מבחינת הטעם אין כמו אהרוני אבל בוודאי לא באותה תדירות של פעם.אנחנן מבחינתנו הפסדנו את יין ינג ...

ronityu

New member
גם אני הייתי בין ינג ונהנתי

אני חייבת לציין כי הייתי לפני שנים רבות בין ינג ברוטשילד ולא חזרתי לשם כיוון שלי לא היה נעים לשבת שם, המסעדה נראתה ישנה ולא מזמינה עיצובית. לפני כשבוע הייתי במסעדה החדשה והעיצוב אכן יותר הייטיקי אבל לדעתי יותר מזמין. לגבי האוכל היה נהדר, כל המנות היו מושקעות וטעימות. אבל מה שהפריע לי היה איזה זוג מאחורינו שלא הפסיק להתלונן על האוכל שלטענתם כל המנות שונות מהמסעדה הקודמת ולא שוות ברמתן. אני לא מבינה את כל האנשים האלו!! אהרוני שינה מיקום ושינה תפריט ואיך שמתישבים המלצר אומר כי המנות השתנו ושודרגו על ידי אהרוני.הוא מודע בכך! אז אני לא מבינה מה עדיף לכם( מכורי הין ינג) שאהרוני יגיד שהוא סוגר את המסעדה ופותח חדשה ואז לא יהיו לכם ציפיות???

yalziv

New member
היינו והיה מתחת לכל ביקורת

אז ככה קודם כל השירות היה זוועתי, חובבני , חצי מהמנות שהזמנו לא הגיעו והגיעו דברים אחרים. והאוכל - את האמת אכלתי לא מזמן סיני ספיד- זה שמזמינים הביתה והוא די מגעיל אז הייתי מעדיף את זה אגרולים - עבים ומטוגנים מדי -= אכלנו 4 מנות וכולם היו אותו הדבר אז ככה שזה לא מקרי עוף חמוץ מתוק - עוף מכובס , עם ליצ'י מקופסתשימורים נורא ואיום בקיצור אין סיכוי בחיים שאחזור לשם גם אם ישלמו לי

למעלה