ימי ראשית הקיץ

ימי ראשית הקיץ

אלה אותם חיים לכולם, רק שאני צנחתי שוב אני שוב בחוסר חשק להתקיים במציאות הזאת אף אחד באמת לא יודע מה קורה לי, ואני כבר כמה שעות נאבקת עם המחשבות שלי ומנסה להכניס בהן תובנות שהכל בסדר ופרופורציות ואז שוב נחנקת מעצמי ושוב בירידה מטורפת מתחילה להבין שאני בדכאון חוזר, אפילו הכדורים לא מצליחים לרפא את מי שאני מרגישה בחוסר אונים עם האדם שאני, חייבת להרים את עצמי כי חייבים לעבוד מפחיד לחיות ככה, הכל גדול עליי ושוב חזרתי לרצון לא להיות פה במציאות יודעת לעשות טוב לאנשים, יודעת לשמח ולהרים. הלוואי וידעתי לעשות טוב לעצמי. אני רק רוצה למות כל הזמן. נאבקת עם המחשבות ומזכירה לעצמי המון טוב ועדיין בירידה מטורפת. יודעת שכאן זה לא המקום ושבוודאי ואני צריכה למצוא כוחות אולי לטיפול, אבל הכי נוח לי כאן, בשקט שלי. אולי מישהי כאן גם חיה חיים כאלה ונוכל לעבור אותם ביחד ולא בפחד הנוראי הזה של לחוות את כל זה לבד אמן ויהיה טוב, מחפשת כוחות להתחיל ת'יום הזה

בלוז10

New member
ילות לבנים יקרה

אל תתני לעצמך ליפול ,יש כאן בנות נפלאות אשר תמיד ישמחו לעזור. אבל לא הייתי מוותרת על טיפול כדי להרים את עצמך זה מאוד עוזר, מנסיון אני לפני שנתיים הייתי בהתרסקות נפשית ,והחלטתי שאני מקבלת טיפול , להרים את עצמי ,וזה כל כך עזר לי .ועשה לי רק טוב. מאחלת לך רק טוב בלוז

פאמקי

New member
בלוז יקרה

כרגיל, את מראה את הלב הגדול שלך. יחד עם זאת, חשוב לי להדגיש שפורום לסביות 30+ הינו פורום חברתי ולא פורום תמיכתי/ טיפולי. אנו כאן כדי להקשיב ולתרום מניסיוננו, להפנות לקבלת סיוע... אך איננו מוסמכות לעזור, גם אם חלקינו מכירות מקומות אלו. לנשים רבות "הבטחות" כאלה מאוד קשות. יש קושי לקבל ולהכיל זאת, בגלל חוסר האונים באי היכולת לעזור. מה שיש בידי לעשות הוא להפנות לפורומים כמו סהר- סיוע והקשבה ברשת ולמטפלים מקצועיים. זיכרו, שמתוך רצון טוב, ישנם מקרים שאנו עשויות להזיק יותר מלהועיל. תודה על האמפתיה והחיבוק שהעברת ללילות לבנים, ומקווה כי כל מי שמרגישה שהיא צריכה תמיכה וטיפול, תבחר לפנות למקום הנכון.

הלילה הלבן שלך

אמור להיות לבן כי תתני אהבים עד הבוקר! (מקווה שרשמתי נכון יש דיסלקציה קלה ) כולנו סוחבים שק על הגב ועם השנים הוא רק מתמלא. אז תעשי לעצמך טובה ולא משנה מה הסיבה שתיהיה הכי קשה"בעיניך תקלי על עצמך,שני מצב חשיבה.ואפילו אם יש מהמורה בדרך תשתדלי להרים רגל ולעבור אותה .ולא לתקוע רגל בתוכה. יש פיתרון לכל מצב.המצב הנפשי שאת נמצאת דורש שיחות מעמיקות ולא כדורים. להבין איפה שרש הבעיה ולמגר אותה!. עם ההתבגרות ראיתי אנשים יוצאים ממצבים קיצונים של חובות בסדר גודל של חצי מיליון,מחלימים מלב שבור של אהבה גדולה שהזמן רפא אל תמנעי מעצמך התפתחות השגים שלווה ואושר בגלל חשיבה שלילית גלגל החיים קחי לך תרגיל בגלגל החיים תמלאי את הנושאים החשובים בחייך ואז תתני להם ציון מ 1 עד 10 קרירה לימודים / התפתחות אישית חברים משפחה זוגיות פעילות ספורטיבית מגורים פעילות התנדבותית תחביב כסף שמחה מערכות יחסים אחים הורים משפחה מורחבת מסיבות הנאה קניות נשיקה ראשונה ועוד ככל העולה על דעתכם אפשרות נוספת לגלגל כל פלח יחתך לפי הציון שלו ואז אפשר יהיה לראות את איזון מעגל החיים. שאלות מפתח – מנחות בהתאם למעגל מהי הרגשתך מתמונת המצב בגלגל החיים? עד כמה את מרגישה הגשמה בתחום... האם קיים איזון או קשר בין התחומים השונים ובאילו? בחרי תחום אחד עד שניים בו את רוצה לעשות שינויי הסבירי מה יעניק לך השינוי. מה לדעתך נדרש ממך על מנת להרגיש שבעת רצון בתחום שבחרת. מה את מוכנה לעשות כדי לצמצם את הפער (רצוי ומצוי) האם קיים משהו שיכול למנוע ממך לבצע את המשימה? קחי לך את הזמן,תעני על השאלות ותראי איזה אסימונים יפלו לך במהלך השבוע. בהצלחה ותרגישי טוב! ושבוע טוב מקווה שהתחזקת קצת :))

ואחרי שקראתי את ההודעה של פאמקי

אם זה מצב דיכאוני עמוק ולא ירידה זמנית ,את חייבת סיוע מקצועי אני מאחלת לך החלמה נפשית וגופנית .כי כולנו חווינו משברים כאלה ואחרים אל תשקיעי ילדה החיים יפים!

תודה...

תודה על ההשקעה שלך ועל האכפתיות ועל כל המילים שכתבת. מרגישה שיהיה בסדר, כבר בסדר אבל יהיה הרבה יותר טוב. התעצבתי מאוד ממשהו שעדיין מאוד מכביד עליי, אבל לאט לאט אצטרך לקבל את המציאות כמו שהיא ולתת לעצמי רגשי אושר מדברים אחרים ומאנשים אחרים- וכמובן מעצמי. 3 בלילה... מקווה לעבור את התקופה של הלילות הלבנים. צריכה את השעות שינה האלה תודה על המילים שלך מודה שאני בקושי, אך אני לא בסכנה עצמית או משהו ומקווה למצוא לעצמי את הדרך לחייך שוב ולא להיות ככ בעצב. לילה טוב, בא לי לחלום :)

לילות לבנים

גם לי יש לילות לבנים לפעמים , לכולנו.. קוראת את המילים שלך , מזדהה איתך עם העצב שלך אבל בין השורות אני רואה אישה עוצמתית , יצירתית, חזקה, חיה כולנו נופלים וכולנו קמים. מכירה את זה מעצמי.. משהו מושך אותנו הלאה רגישות כ"כ גדולה לפעמים מביאה אותנו למקומות הכי נפלאים ולפעמים מפילה אותנו מרגישה שאני מבינה אותך למרות שבזמן האחרון אני ישנה די טוב אבל חולמת בחלומות הכאבים שלי באים אליי ,חלמתי לפני כמה ימים שאני והאקסית שלי אותה אהבתי מאוד פשוט יושבות ובוכות וזה כ"כ כאב לי קמתי כולי בוכה , אבל קמתי
יש לי הרגשה שיהיה בסדר חייב להיות את מרגשת במילים שלך תשמרי על עצמך מאוד

...

כתבתי לך בהודעה אחרת כשסיימתי לכתוב ראיתי שאת גם כתבת לי.. המשפטים שלך... כמו המשפט הזה- 'רגישות כ"כ גדולה לפעמים מביאה אותנו למקומות הכי נפלאים ולפעמים מפילה אותנו' אני יודעת שאת מבינה אותי יודעת שאת עשויה מאותו החומר יודעת שטוב לך ושמחה בשבילך... מוזר שכתבת לי

?

למה מוזר .. המילים שלך ריגשו אותי ולכן כתבתי לך. אני לא חושבת שאנחנו מכירות אבל המילים שלך נוגעות, בטח שלא רק בי מקווה שיהיה לך לילה טוב בצבעים רבים רק לא לבן..

נעומי 37

New member
כחי לך רגע

כחי לך רגע ותחשבי מה הפסדת? מה הרווחת? מה עלה ביוקר ומה נתת בחינם? לאן עכשיו פונים ולאן רצית להגיע ? את מה ניתן לשנות ? ועל מה נישאר רק לחלום ולקוות? על מה לסלוח ומה לשכוח? אייך אוספים כוחות אייך משנים מחשבות? אייך גורמים לזמן שמרפא הכל לעבור מהר יותר ממהירות הקול? האם שווה הכעס , השנאה, הנפילה, ולאן נעלמה התקווה ? מה הן המטרות בחיים ואייך להשיג אותן ? כמה זה קשה / כבד ומה יהיה מחר ? תמצאי נקודה אחת קטנה של אור כווני לשם כשתגיעי אליה גם אם יקח זמן תדעי שאת יכולה וזה כבר יתן לך את הכוח לשכוח / לסלוח / לוותר / להתקדם / לתקווה ולאהבה ולאושר הפוך כל כך הפוך ממה שאת חובה עכשיו .

למעלה