ימי חופשה שנתית

מצב
הנושא נעול.

מיכלל25

New member
ימי חופשה שנתית

ימי חופשה שנתית
שלום לכולם יש לי שאלה : לפי החוק היבש כמה שאני יודעת יש 12 ימי חופשה שנתית לכל עובד ( בשנה קלנדרית) השאלה היא אם זה נכון גם להסכמים קיבוצים האם יכולים להכריח אותי לחתום על חוזה שבו בשל היותי עובדת חדשה אני אקבל 10 ימי חופשה שנתיים לאורך 7 השנים הראשונות?

r66

New member
הסכם קיבוצי יכול להיות רק יותר טוב

ימי חופשה שנתית
שלום לכולם יש לי שאלה : לפי החוק היבש כמה שאני יודעת יש 12 ימי חופשה שנתית לכל עובד ( בשנה קלנדרית) השאלה היא אם זה נכון גם להסכמים קיבוצים האם יכולים להכריח אותי לחתום על חוזה שבו בשל היותי עובדת חדשה אני אקבל 10 ימי חופשה שנתיים לאורך 7 השנים הראשונות?
מהחוק ולא רע יותר. ל- 12 יום זכאי עובד 6 ימים בשבוע. לעובד 5 ימים זכאות של 10 ימים בשנה ב- 4 שנים

מיכלל25

New member
יש לכם אולי הפניה לחוק?

מהחוק ולא רע יותר. ל- 12 יום זכאי עובד 6 ימים בשבוע. לעובד 5 ימים זכאות של 10 ימים בשנה ב- 4 שנים
יש לכם אולי הפניה לחוק?

יכולים להחתים אך לא יהיה לזה תוקף

ימי חופשה שנתית
יכולים להחתים אך לא יהיה לזה תוקף
הכלל הוא כי עובד אינו רשאי לוותר על זכויות המגיעות לו עפ"י חוק, צוו הרחבה או הסכם קיבוצי ואם ויתר, אפילו בכתב, אין תוקף חוקי לויתור.

מצב
הנושא נעול.
למעלה