ימי הפלמנקו

karmina1

New member
ימי הפלמנקו

אמנם אני כותבת פה באיחור מה, אבל בכל זאת, אני רוצה להתייחס למופע "בוקר פלמנקו ישראלי" (ומי שצריך לקחת לתשומת ליבו הם כנראה האנשים שמארגנים אותו) המופע היה חביב ולא יותר מזה, הריקוד היחידי שיכולתי לומר עליו שהיה מענין, מקצועי ומרגש הוא של הלהקה של שירי וילד, מלבדן ואולי עוד שני ריקודים פשוט הרגשתי שאני נמצאת במופע סוף שנה של סטודיו למחול , ועם כל הכבוד לבנות שהופיעו ולמורות שהכינו אותן, אני לא מבינה מדוע עלי לשלם 80 שח למופע שכזה, אולי יש לשקול בשנה הבאה להרים מופע יותר מקצועי ממה שנעשה עד עכשיו. (מה שבטוח זה שאני אדע לא ללכת למופע הזה בשנה הבאה...)

oleflamemco

New member
ימי הפלמנקו

ימי הפלמנקו נותנים ביטוי לכל רקדני הפלמנקו, גם למתחילים מביננו. לפני שאת מעבירה ביקורת, חשבת אולי שאת יכולה ללמוד משהו מהמופע ולהנות מהפריחה של הפלמנקו בשנים האחרונות, בזכות קרן עדי. את לא חייבת להגיע שנה הבאה!

karmina1

New member
לגבי הביקורת,

נכון, אני לא חייבת להגיע שנה הבאה, ומין הסתם באתי למופע כי חשבתי שאני אראה דברים חדשים ויפים, ונכון המופע של הקשישים היה משובב ומרענן, ולראות את הבנות הקטנות היה נחמד, הביקורת לא היתה מופנית כלפי הבנות שרקדו , רקדתן יפה מאוד ואני בטוחה שחוויתן חוויה מיוחדת במינה, הטענה שלי היא דווקא כלפי קרן עדי, המופע שהורם לא היה אחיד ברמתו ובהחלט לא הצדיק את התשלום, הייתי מצפה לראות יותר קטעים ברמה שהפגינה הלהקה של שירי וילד ופחות דברים אחרים שהיו שם (שלצערי פשוט קוממו אותי במהלך המופע,ולא הצלחתי להעריך אותם בשום צורה שהיא)

למעלה