ימי הולדת...

tzasha1

New member
ימי הולדת...

אני משתמש ב-AGENDA FUSION ועבור כל איש קשר אני מכניס את תאריך יום ההולדת אבל זה לא מציג לי אותו במסך ה-TODAY ואני לא מתכוון כל יום לעבור על כל אנשי הקשר ולבדוק למי יש יומהולדת ולמי לא. איך עושים שזה יציג את האנשים שיש להם יומהולדת כל יום במסך ה-TODAY. אני משתמש ב-Facelift וב-Agenda Fusion גירסא 6.6 במכשיר של HP מדגם Jornada 520 עם עברית ויזואלית של PDAC. תודה

dds22

New member
תוכנת DATEMATE החינמית

מאפשרת לשמור אירועים כמו ימי הולדת, ימי נישואין ושאר אירועים והם עוברים ליומן כך שמגיע היום שבו יש יום הולדת זה מופיע כאירוע באותו יום ביומן ואם היומן מסומן בTODAY זה יוצג.

dds22

New member
Contacts Pro - ראיתי אגב חיפוש

לשאלה הקודמת שיש לPPC למרות שפה דובר לא פעם שאין- האם היא תומכת בעברית?

AYELET1

New member
בגירסה לפוקט איננה תומכת עברית

(כלומר אין מקשים גדולים, העובדים בשיטת T9 בעברית) בגירסה לפאלם היא תומכת עברית

amic

New member
היא לא חינמית -עולה 10 דולר-חינמית

זו התוכנה vbirthday

dds22

New member
זה חדש לגמריי- עד לפני חודש היא

הייתה חינמית והורדתי אותה איזה דפוקים סליחה על ההטעיה

dds22

New member
איילת- הייתה להם גרסה חינמית-

אין לי על המחשב השולחני ועל הפוקט גונבה אחת ויש לי את התוכנה הזו ואני בטוח שלעולם לא שילמתי עליה

AYELET1

New member
היתה בהנדנגו איזו הזדמנות קצרצרה

(לרגל חג מולד או משהו כזה ) להורדה חינמית של התוכנה

tzasha1

New member
פעם זה היה מוצג

כאשר השתמשתי רק בתוכנה של המכשיר וזה היה מסונכרן עם ב-DESKTOP אז הייתי רואה את זה אבל עכשיו אני לא יכול לסנכרן מול המחשב הגדול כיוון שרץ שם אופיס 2003 וזה גדול על העברית של PDAC. אני די משוכנע שיש דרך להציג את זה רק שאני לא יודע איך לסדר את זה

mikeoreli

New member
האם ימי ההולדת נראים גם ב...

תוכנת אנשי הקשר (Contacts) המובנה של המכשיר?

tzasha1

New member
אני זוכר שבעבר כן הייתי רואה

בתוכנה שמובנית במכשיר.

mikeoreli

New member
ועכשיו?

אם אתה מכניס יומהולדת בAF אתה רואה אותו גם בתוכנה במובנה? אם לא, תנסה אולי להסיר ולהתקין מחדש את הAF.

tzasha1

New member
כן - אני רואה את זה בתוכנה המובנית

אולי זה קשור איכשהו ל-outlook שהיה מותקן ב-DESKTOP? כי אני זוכר שזה היה מעודכן בשני המקומות ואז ראיתי את זה ב-Today. כיום אני לא יכול להשתמש ב-DESKTOP אז אין לי אפשרות לבדוק את זה. ודרך אגב - תודה על המענה. עוד רעיונות איך אני גורם לזה שאני אראה למי יש יוםהולדת באותו יום מלבד להתקין עוד תוכנה? תודה

mikeoreli

New member
חגים מופיעים לך במסך ההיום?

אני מניח שלא. כנס להגדרות ומשם להיום. כנס לITEMS ותבחר את CALENDAR. תסמן שיופיעו גם ארועים של יום שלם. עכשיו זה אמור לעבוד.

למעלה