ימי הולדת בעבודה

JustMeNow

New member
ימי הולדת בעבודה

איך אצלכם חוגגים? מביאים מתנה מיוחדת מכל העובדים? הבוס מביא מתנה סטנדרטית של החברה? אתם מביאים כיבוד? או סתם מתעלמים ואף אחד לא יודע אפילו?

כשעבדתי במרכז הזמנות

היו שולחים על הבוקר הודעת מזל טוב על המחשבים לכל הנציגים ככה כולם ידעו מי שרצה הביא עוגה אבל לא היו מארגנים משהו מיוחד מהחברה

adi_2000

New member
אצלנו מקבלים מתנה מהראש צוות

אצלנו כל עובד מקבל מתנה דווקא לא רעה בכלל (מתנה נחמדה סה"כ), מוגשת לו ע"י הראש צוות בצירוף ברכת מזל טוב...

JustMeNow

New member
רצוי שגם אני אגיב...

אצלנו יש לוח ימי הולדת תלוי על הלוח מודעות מביאים מתנה סטנדרטית (השנה זאת ערכת עיסוי קטנה ולב לחיץ לשחרור לחצים...באמת מתאים לשרות לקוחות! חחח). בהחלט יותר טוב משנה שעברה, שלפי השמועות חילקו בקבוק מים עם הלוגו של החברה (אסור להכנס עם שתיה למוקד...) ובד"כ החתן/כלת יומולדת מביאים כמה חטיפים וכו' בשביל הכיף :)

במקומות שעבדתי זה היה משתנה

בפאסט פוד נתנו מתנה סמלית לימי הולדת מהבוס, ולפעמים היו כמה חברים טובים שאספו כסף וקנו. היו תקופות שהיו קונים מתנה גם למי שהתגייס אבל הסניף נקלע לקשיים והפסיקו עם זה. במקומות אחרים לבוסים לא הזיז והחברים היו לפעמים מארגנים עוגה בסיום המשמרת הקרובה ליומולדת. לי קולגה הביאה בלונים מתנפחים...

ואצלנו מקבלים

זוג כרטיסים לסינמה סיטי עם שובר לפופקורן ושתייה. וגם בלון יפה עם כרטיס ברכה ואז כשאתה מסתובב איתו כולם יודעים שיש לך יומולדת ואומרים לך מזל טוב.

amazone

New member
כשעבדתי במוקד ההזמנות

במשמרת של בעל השמחה היו מעמידים לו שמים את כל השיחות בהמתנה שרים לא היום יום הולדת והחברה נותנת לו כוס שקופה לשתייה חמה עם לוגו של החברה וסוכריות בזה זה בד"כ נגמר

Mip Mip

New member
תקראי שוב את מה שכתבת

ותראי כמו מה זה נשמע בהתחלה... (אני אישית על הרצפה מצחוק עכשיו...)

amazone

New member
נו בטח

מעמידים לו את האוזניה כמו אנטנה למה חשבת שהתכוונתי?

Mip Mip

New member
את יודעת טוב מאוד ../images/Emo8.gif

מי שלא עובד במוקד ולא מכיר את המושגים האלה היה חושב בדיוק כמוני...

למעלה