ימי ההולדת של הדמויות

Mor L

New member
ימי ההולדת של הדמויות

מישהו יודע מהם התאריכים של הדמויות, ואיפה זה נאמר? אני בכלל לא זוכרת שאמרו במאנגה...

star_female

New member
לא אמרו, אבל

ב-GOrgeos characters guide יש אותם. יש דמויות ספציפיות שאת רוצה לדעת?

Mor L

New member
אממ כן...

היקארו, אקירה, אקרי, וואיה, איסומי, אוצ'י, טורג'ירו (שוסאקו הונינבו), מייג'ין טויה, סאי...

star_female

New member
טוב... את מי שיש

היקארו - 20/9 אקירה - 14/12 אקארי - 17/5 וואיה - 12/8 איסומי - 18/4 אוצ'י - 2/11 טויה קויו - 29/7 (לא חשבתי שיהיה o.o) אין את התאריכים של סאי וטורג'ירו (למרות שנראה לי שאת של טורג'ירו אפשר להשיג מאתרי גו איכשהו...)

liran 1 0 1

New member
לאיסומי היה יום הולדת לא מזמן

חבל הייתי קונה לו מתנה... אבל זה קצת מפגר לתת תאריכים לדמויות זה ניראה כאילו סתם זרקו תאריכים לדמויות

star_female

New member
אני לא חושבת..

קודם כל, זה עושה אותם יותר "אנושיים". אחד מהמאפיינים של בן אדם זה תאריך הלידה שלו, ובסדרה שמציגה דברים בצורה מציאותית אמורים להיות לדמויות תאריכי לידה. גם אם הם לא ממש חוגגים ימי הולדת בסדרה עצמה. ודבר שני, יש את העניין של המזלות ואיך זה מסתדר עם האופי של הדמויות...

Mor L

New member
וואי...

איסומי נולד ביום ההולדת של אח שלי חחח הלוואי שהוא היה מתנהג טיפה כמו איסומי... אקרי גדולה מהיקארו!! איזה קטע... והיקארו גדול מאקירה?! אוקיי זה כבר באמת מוגזם... גם קטן יותר וגם מוכשר יותר? אממ למרות שבקצב של היקארו מי יודע מתי הם יהיו שווים... כנראה מהר יותר משחושבים. לעולם לא נדע...

liran 1 0 1

New member
הרמה לא קשורה בכלל(!!)תאריך לידה

תיראי איסומי בן 65387 לה-פינג בן 62 והוא (לה-פינג) ניצח או איסומי

shui chan

New member
זה הפרש של 3 חודשים O:

זה ממש לא הבדל.. הם אפילו באותו מחזור לפ"י ביה"ס.

Mor L

New member
אבל בכל זאת

שימו לב שאקיררה הכי קטן מכולם לפי התאריך (חוץ מאוצ'י). זה כבר אומר הרבה.

liran 1 0 1

New member
אוייייייי

מזלות? אני מכיר את הדמות לפי התנהגות שלה לא לפי המזל זה נישמע כמו שעוד מלפני שהסידרה יוצאת ומפרסמים את תאריכי הלידה של הדמויות את יכולה להגיד על פי המזל הוא עצבני היא חסרת ביטחון זה לא ניראה לי הגיוני חוץ מזה לדעתי אין שום טעם לתאריכי לידה לדמויות אם לא חוגגים להם אותם

star_female

New member
זה שלא חוגגים בסדרה את הימי הולדת

מתאים לשאר ההיבטים של הסדרה. ימי ההולדת לא קשורים לעולם הגו ולעניין של היקארו בגו (ואולי הם בכלל לא מעניינים את היקארו, למרות שקשה לי להאמין... הוא נראה כמו אחד שאוהב לקבל מתנות). בכל מקרה, זה לא מוסיף הרבה לסדרה (חוץ מלדעת את הגיל המדוייק של כל דמות בכל נקודה בסדרה שבה יודעים את התאריך, אבל כנראה שלא הרבה אנשים כמוני שאכפת להם מזה ^^; ) אבל זה בכל זאת מוסיף איזשהו פן לדמויות. יש אנשים שאוהבים לנתח דמויות מבחינת מזלות (מה דומה ומה שונה ממה שהיית מצפה ממישהו שנולד בתאריך הזה), ומבחינתי זה דברים שמעניין לשמוע. דרך אגב, אני לא חושבת שהתאריכי לידה התפרסמו לפני שהסדרה התחילה לצאת (או אפילו עברה את האמצע שלה). מדריך הדמויות מכיל מידע עד לסוף האנימה, שזה ווליום 17 במנגה.

star_female

New member
הוא קנוי :X

ולא ידוע לי על מקום שסרקו אותו לרשת (היה נחמד אם היה לו תרגום איפשהו, למרות שאת הרוב אני מבינה כי זה מהמנגה עצמה...)

star_female

New member
לא קשה לזהות...

לכל דמות שמוקדש לה לפחות חצי עמוד יש מלבן עם כל מני פרטים על הדמות (דרגה בגו, איפה הוא התחיל ללמוד גו, תאריך לידה, גובה, סוג דם, מאכל אהוב.. וואו, אף פעם לא הסתכלתי על שאר הפרטים, לא ידעתי שיש כל כך הרבה o.o; ). לכל דמות יש פרטים אחרים. בכל מקרה, אני יודעת איך כותבים תאריכי לידה ביפנית אז זה לא בעייה לזהות אם יש.

ד פ נ א

New member
תגידי סטארית

זה מין חילול השם מה שעשו לטורג'יו... אני מניחה שהוא היה שחקן גדול ופתאום באה איזה סדרה מצוירת ואומרת שהוא בעצם היה תחת השפעה של איזה רוח. איך הגיבו שם ביפן לסדרה הזו, האם המעריצים לא התמרמרו על המעשה? וזו שאלה לכולם אבל את נראית לי בענינים...

star_female

New member
אני לא יודעת איך מעריצים ותיקים של

גו הגיבו לסדרה, אבל רובם היה אנשים בגיל שכבר לא כל כך רואה אנימה. הסדרה (והמנגה, מן הסתם) גרמה להמון צעירים להכיר את המשחק והאהבה שלהם למשחק התחילה מהסדרה. אני חושבת שגם אם יש אנשים שהתמרמרו על זה (והיה לנו פה דיון על זה - כולם מודעים לזה שסאי לא היה אמיתי, וזאת עוד דרך לגרום לאנשים להכיר דמויות הסטוריות מעולם הגו - אז לא בטוח שזה דבר שלילי), הם בטח שמחו מזה שהרבה ילדים ובני נוער התחילו לשחק גו.

למעלה