ימינו ושמאלו..

berrale

New member
ימינו ושמאלו..

רבות חוששים אנו כיצד ישפיעו מהליכנו על "התיק האישי שלנו"- על עתידנו. גם בפורום נכבד זה נשמעו להן זה מכבר חששות לגבי פעולות העלולות להשחיר את תיקכם בצבא. אז רק לשתפכם בהרהורי - כולכם מכירים ודאי את המקרה האחרון שפורסם בתקשורת לגבי "המחסל", זה שאבטח ראשי ממשלה, בא ויצא במס´ יחידות צבא/משרד הביטחון כשבכל פעם מתגלה חוסר אמינותו ובכל זאת הוא מגויס מחדש למערכת...ובכן כמה אופיני למערכת... מעשה שהיה - כך היה: עבדכם הנאמן שרת ביחידה מסוימת אי שם בדרום הארץ, מבלי להאריך אציין שחות הדעת האחרונה שניתנה לי ע"י מפקדיי היתה 15-16, מהנמוכות ביותר אז לקצינים בצבא. זוהי חו"ד המחייבת טיפול מיוחד מצד המפקדים (למען הסדר הטוב אציין שחו"ד זו בוטלה כלאחר יד ע"י נציב קבילות החיילים, כמחוות פרידה ממני לצה"ל טרם שחרורי...). לו הייתי קורא בעצמי את חוות הדעת הייתי נבהל מעצמי. מכל מקום, עת קבלת חו"ד המדוברת הועברתי (בלי קשר לחות הדעת !) לתפקיד אחר- אציין שמדובר בתפקיד פיקודי, חינוכי, במסגרתו הייתי מפקדם של 280 שוחרים + 12 חיילים בקבע ובחובה. כגודל התפקיד, גודל הטמטום של הצבא..בראשונה כותבים לי שאיני יכול לפקד אפילו על עצמי ובשניה ממנים אותי לתפקיד השלישי בבכירותו ביחידה הבאה.. מכאן ומכאן, לימים נהלתי מלחמתי כנגד צבא הגנה לישראל, כאשר משך שנה וחצי טרטתי (לא באשמתי) מערכת שלמה, כאשר השלב הסופי היה הגשת קדם בג"צ שלאחריו נאלץ ראש להק כוח אדם בח"א להורות על שחרורי אחר כבוד, לא לפני שהוא מדיח אותי משירות מילואים במסגרת ח"א (איזה באסה..) וממליץ לראש להק ציוד בח"א לעשות שימוש במקרה שלי כ- CASE STUDY, לגבי אופן הטיפול בעתודאים בעיתיים (למען ההגינות אציין שהוא לא חסך ביקורתו גם ממפקדיי..). והנה, הפלא ופלא, שנה וחודשיים ימים לאחר שחרורי קיבלתי מכתב מחייל מסוים בצבא ובו נאמר, בין השאר, כדלקמן: "על פי נתוניך האישיים אתה עשוי להתאים לעבודה מרתקת ורבת אתגר במסגרתינו. אנו פונים אליך בהצעה להעלות את מועמדותך לתפקיד ייחודי...". אז תגידו לי אתם. מה עוד צריך לעשות כדי שהם יבינו ?!! ויסיק איש איש מסקנותיו כראות עיניו. והארץ היתה תוהו ובוהו...ויהי בוקר ויהי ערב יום.. נ.ב. ותשאלו איפה התיק האישי שלי ? - הוא אצלי בבית, אלא מה.......

למעלה