ימים של כלום...

נטלי ב

New member
ימים של כלום...

איזה מוזר ובכל כיף לדעת שאני (בינתיים) לא משתייכת לאף ארגון/קבוצה/מוסד...
אני עם עצמי לבד, לא שייכת לכלום, חופשייה מכל אחריות כלשהי. זאת הרגשה משונה שפתאום נחתה עליי ורק לאט לאט אני מעכלת אותה...
אין לי שום מחוייבויות.....סיימתי עם הכול! אני פשוט לא מאמינה...(!)
אלו ימים של כלום (כי גם אני אחפש עבודה רק בחודש הבא)! לבד... האמת קצת מפחיד. אני מרגישה מנותקת... לא להשתייך כבר לכלום...
אני די מרחפת, בלי שורשים באדמה (טוב עשינו את הבגרות בספרות כבר אז אני אפסיק את הדימויים למיניהם...
חחחחחח
)... העניין שיש לי גם מלא זמן של ה"כלום" הזה, וכנראה שאני אצטרך להתמודד איתו כי הוא לא עומד להעלם. עוד מילא, יש לי חברים שנמצאים איתי אבל מה אני אעשה שכולם יתגייסו?
הרי אני מתגייסת אחרונה... אז כולם יהיו בעולם אחר ושונה לגמרי משלי... וזה יותר מפחיד מכל הימים האלה שאני אעבור עד אז... להישאר באמת באמת לבד?
בלי הרגשה קבוצתית?
בלי שייכות?
אמאל'ה....
טוב, מספיק עם הדרמה... יאללה... (הלוואי ו...) יהיה כבר טוב...
אז ביי

נטלי ב

New member
ניתן למחוק את ההודעה למטה...

כי זאת ההודעה שאני רוצה שתשאירו...(היא קצת שונה...) אז ביי

Ez sLeeP

New member
יקירתי,

קשה להיות חסרת עוגנים, חסרת מחויבות כלשהיא.. ישנה תחושת שחרור כלשהיא, עם תחושת חוסר-תועלת מסוימת. אני יכול רק להציע לך להנות מן הזמן הפנוי הרב הזה, לנצל אותו כמה שיותר לחשיבה עצמית, לתהליכים שאולי את צריכה לעבור, ולהרוויח כסף (!) שיהיה הרבה לבזבז אחרי הצבא (או אפילו לפני). זו הזדמנות גם להכיר אנשים חדשים, אבל בעיקר להיות לבד עם עצמך, ולאהוב את עצמך (זה מתחיל להישמע פסיכולוגיה בגרוש). יהיה טוב. בטוח שיהיה. בהצלחה בהמשך הדרך. אני פה, אם סתם בא לך לדבר. נדבו'ש.

נטלי ב

New member
וואלה...

קודם כל תודה על התגובה
דבר שני, אתה צודק ב100% במה שכתבת... אני מקווה באמת שהתקופה הזאת תנוצל כמו שאני רוצה והלוואי ואני ארוויח הרבה כסף שאוכל להנות ממנו... אז תודה על ה"פסיכולוגיה בגרוש"
(האמת, אחלה עצות נתת...ועוד הופתעתי לגלות שאתה רק בן 16...
) וחופש אחלה שיהיה לך! LOVE נטלי

שנוני

New member
זה בדיוק מה שמציק לי...

אני מתגיס בפבואר ואין לי עבודה כי הסיכוים למצוא בעיר שאני גר בה אפסיים כל החברים שלי מתגיסים או התגיסו לפני וזה ממש מבאס ומלחיץ....

למעלה