ימים של אושר...

• פותח הנושא N0
  • פורסם בתאריך

N0

New member
ימים של אושר...

היום היה לN0 אחד מהימים הטובים שעברו עליו כבר הרבה זמן... (הוא עוד מעט נגמר ועד שההודעה הזו תפורסם הוא כבר יגמר אבל בכל זאת). כמו רוב הימים היום הזה גם התחיל לא משהו... לא משנה כמה N0 מנסה לקום בזמן הוא תמיד קם ברבע לשבע. מה שמוציא אותו בשבע וחמישה מהבית (למרות שלפני שהוא עובר את הדלת השעון מראה וזה בדוק שבע בדיוק (הא הא חרוז)). אז הוא כמובן איחר לשיעור ספרות, אח``כ הוא הלך למרכזת השיכבה ואמר לה שהוא לא מוכן ללמוד יותר פיזיקה (ואם במה היו מפרסמים את השיר הלא כל כך משהו שלו הייתם יכולים גם להבין, בערך למה). זה לא שהוא לא רוצה לעשות בגרות הוא רוצה לעשות הוא פשוט לא רוצה ללמוד עם המורה. לאחר שהובהר לו שגם אם הוא לא יעשה בגרות (דבר שאין בעיה לבית הספר לאשר לו) הוא חייב להישאר בשיעורים, ומעבר לקבוצה השניה כבר מאוחר מידי (N0 ביקש לעבור בתחילת השנה אבל אמרו לו שזה עלול ליצור נהירה המונית שלא יוכלו לעמוד בה). אז N0 החליט לא להיכנס יותר לשיעורים (הוא גם לא נכנס לשיעור ביום ראשון ) ואז המחנכת שלו אחרי השיעור תפסה איתו דיבור על זה שיתקשרו מהמוסד ושזו פשוט חוצפה איך שהוא לא שם פס ומאחר כל כך הרבה ולא מגיע לשיעורי פיזיקה, פעם הבאה שהוא מאחר הוא מושעה מהלימודים ``אתה יכול להישאר בית כבר לישון`` המחנכת אמרה (יש!!! הבעיה היא שכבר חודש זה מה שהם אומרים ואף פעם לא מקיימים). אבל אז היום התחיל להיות קצת יותר טוב. בהשראת הבחור שהחליט להכין חביתה בשיעור היסטוריה (ואח``כ הוא ניסה בערבית עם המחנכת שתפסה אותו ) הוחלטנו קבוצת מחשבים מורחב לארגן פיתות ביצים ואת כל שאר הדברים שצריך ולהכין לכל כיתת מחשבים פיתה עם חביתה בשיעור. זה הלך מצויין וכל השיעור כל הכיתה התפוצצה מצחוק והמורה הלא הבינה למה (``נו הוא בסך הכל אוכל פיתה מה אתם צוחקים `` ,``תגידו כמה פיתות יש לכם ?`` ). ואז שעברנו למעשי וכולם עבדו על המחשב השארנו את השמן מיתחת לאחד השולחנות כי לא היה לנו מה לעשות איתו. המורה שמה לב ``מה עושה פה שמן?`` ואז אחרי כמה שניות נפל לה האסימון. והיא הייתה כל כך בשוק שנראה לי שהיא החזיקה את עצמה לא לצחוק ולא עשתה לנו כלום חוץ מלהגיד שפעם הבאה זה לא יעבור בשקט (לא האמנתי שהיא יכולה להיות כזו כלה). מאוחר יותר הלכנו לארוחת ערב אצל דודים וכמה דקות אחרי שהגענו יצא הדוד והכריז ``משלוח האבוקדו הגיע!`` N0 עצר את עצמו מלהתעלף... ארגז מלא אבוקדואים היה מונח לידו. מסתבר שאותם דודים מקבלים כל כמה ימים מחבר ערבי מלא אבוקדו ואין להם מה לעשות איתו (N0 הביא טונה אבוקדו למוסד !!!) אז הם ה``כריחו`` את N0 לאכול כמה שיותר אבוקדו וN0 כמובן עשה את זה כדי שלא יצתרכו לזרוק לפח :) :) :) ואז הגיע השאה להודיע לראש המוסד שיתקשר למחנכת... אז N0 לקח את הפלאפון והתקשר. הוא סיפר לראש המוסד את כל הסיפור ותנחשו מה? ראש המוסד אמר שזה ממש לא איכפת לו שאין לו מה לעשות בנידון שאם הוא יצטרך עזרה בלעבור קבוצה שידבר איתו !!! נכון הוא הוסיף שזו לא הדרך ושהוא היה פועל אחרת ונראה לו שכדאי שN0 יחשוב על זה, אבל שיעשה מה שהוא רוצה . אבל הפעם זה נשמע כאילו הוא באמת התכוון לזה בלי טון כועס בלי טון מרוגז ממש לקח ת זה בסבבה, הוא אפילו לא רצה לדבר עם המחנכת וביקש ואמר שאין לו מה להגיד לה ושאמא תדבר איתה כי היא טובה בדברים האלה... הקיצר כל הצרות הסתיימו בטוב וN0 לא יודע אם לקום מחר לשעתיים פיזיקה לקחת פתק שהוא הגיע בסביבות 7 ולשבת בחוץ עד שיגמר השיעור (וככה להביע את העמדה שלו ) או להשאר לישון (ולישון למרות שראש המוסד בטח יעיר אותו באמצע ). N0 מקווה שעבר על כולכם יום טוב כמו שלו (אחרי הכל יום הולדת לנעל...) N0

poosi cat

New member
אבוקדואים...

O.K. אתה מיכן להסביר לי בקשה מה הקטע שלך עם אבוקדואים? לא שיש לי בעיה עם זה - סתם מעניין אותי לשמוע.

N0

New member
בוודאי...

אנשים בוודאי קראו את מדריך הטרמפיסט לגלקסיה (N0 עוד לא קרא אבל הוא יקרא אל תדאגו הוא מתקרב לשם) כמובן שכולם כבר גילו לו שהתשובה לשאלה של היקום היא 42 (או משהו כזה ) אבל בגלל שלא יודעים מה השאלה אז זה לא ממש עוזר. אז האבוקדו בעצם מיצג את האמת המוחלטת של כל הדברים (N0 בכלל לא יודע למה הוא ציין את ה``טרמפיסט`` כמו שקוראים לו רבים זה בכלל לא קשור). הוא ירוק מבחוץ ירוק מבפנים מה שמסביר שמה שאתה מקרין לבחוץ צריך לשקף את היותך הפנימי, ואלה שטעימים באמת יש עליהם גבשושיות והם בכלל במין צבע אדום בורדו. מה שבעצם מסביר לנו לא להסתכל בקנקן אלה במה שיש בתוכו, ושדווקא אלה שהם היוצאים מן הכלל הם הטובים באמת. אבוקדו גם עד כמה שהוא טעים הוא בעצם יכול להשתלב עם כל מאכל קיים הוא יכול לשנות את טעמו פלאים עם קצת מלח ולימון, אך עדיין הוא טעים גם כשלעצמו. מה שמסביר לכל אדם לבחור את מה שמתאים לו ושתמיד יהיה הוא עצמו. אבוקדו גם מסמל את המשכיות החיים בכל אבוקדו יש גרעין (ואתה חייב להודות שזה חתיכת גרעין ) מה שמדגיש לנו שאולי לכל דבר יש סוף אבל הסוף הוא גם התחלה חדשה (לה לה לה). אבוקדו עד כמה שישמע הדבר מוזר גם משקף את נפלאות העולם והקיום. כל פעם שN0 מועך לו עוד אבוקדו על לחם (ושימו לב שעבוקדו מועכים ולא מורחים מה שמראה שבכל דבר טוב צריך להשקיע מעט מאמץ) הוא לא יכול להתעלם בצורות הנפלאות שיוצרים גווני הצהוב ירקרק וירוק שמרכיבים את האבוקדו כל פעם זה נראה כמו משהוא אחר וכל פעם זה עולם ומלואו. ויש בוא המון ברזל (שמדגיש כמובן שהגוף שלנו אוהב את מה שהוא צריך !). ובכלל זה טעים !!! N0

poosi cat

New member
אבוקדו שסק ותורות חיים אחרות

בן אדם העשרת אותי הלילה מאוד ואני מעריכה את זה מאוד. אחלה גם אני אוהבת אבוקדו ושסק מתי חשבת על כל זה?

אגב, N0

שכחת לשים דגש, שבדרך כלל- כשאוכלים אבוקדו, מוסיפים לו מלח (שהוא ידוע יותר כמעשיר טעם, הלא כן?), או לימון (כי לימון מוסיף המון?) ומי אמר שלחיים אין טעם? (אגב, אם יש לך הסבר יותר נרחב אז בשמחה, אני פשוט לא מתחברת לירקות...)

N0

New member
בטח...

שהוא רשם (זה כתוב שהוא הולך עם מלח ולימון...) ובטח שהוא יכול להרחיב (או להוסיף ) על זה שלאבוקדו (וN0 לא מאמין שהוא רשם עבוקדו פעם אחת בהודעה שפוט חילול הקודש) יש קליפה אבל הוא רך מבפנים (כשהוא טוב) מה שמראה שכלפי חוץ עלינו להיות חזקים ולשמש דוגמא לאחרים אבל בפסנים מותר לנו גם שיהיו לנו רגשות ולרחם ולהרגיש. וגם אבוקדו גדל בשיתוף במטעים וביחד מה שמדגיש את חשיבות חיי החברה שלנו שיהיו עשירים ומלאים ושזה טוב שיש אנשים שאתה אוהב סביבך. אבוקדו גם מדיע ברוב המקרים בוסר ורק אחרי יום יומיים הוא מבשיל מה שמאמן אותנו להיות סבלנים (וסובלנים ) ולמרות שאנחנו יכולים לאכול את האבוקדו ישר, הוא יהיה ההרבה יותר טעים אחרי יום יומיים למרות שלא יהיה בוא שינוי יותר מידיד במראה, מה שאומר לנו שלא תמיד אנחנו רואים את התוצאות של המעשים שלנו או חוסר המעשים שלנו ישר אבל בסוף הם מגיעים. ובכלל אם כולם יהיו סבלניים יהיו פחות תאונות דרכים. טוב זהו אם אתם חושבים על עוד משהו אתם מוזמנים. N0

למעלה