ימים קשים שיר מתוך האלבום "סיכוי קלוש" ימים קשים שרון.
ר רומי הראשונה New member 24/10/04 #2 היי! זה שרון../images/Emo12.gif כמה חביב יוו שרון, הדיסק שלך מקסים,באמת מקסים... כבר כמעט חודש שאני מזמזמת את סיכוי קלוש- חברים שלי כבר הפכו את סיכוי קלוש לשיר "שלי" אני מרגישה מאוד מטופשת עכשיו,אבל לא נורא. דרך אגב, מתי תתחיל להופיע?
היי! זה שרון../images/Emo12.gif כמה חביב יוו שרון, הדיסק שלך מקסים,באמת מקסים... כבר כמעט חודש שאני מזמזמת את סיכוי קלוש- חברים שלי כבר הפכו את סיכוי קלוש לשיר "שלי" אני מרגישה מאוד מטופשת עכשיו,אבל לא נורא. דרך אגב, מתי תתחיל להופיע?
M m1989 New member 24/10/04 #3 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אפשר להגיד שאני מסכימה איתך!!
I IkMfNiY New member 25/10/04 #5 הוא כבר כתב כאן.. וחוץ מזה, אפשר לכתוב לו אימייל והוא בטוח יענה P: יעל
A actress New member 28/10/04 #8 כי הם בני אדם וכמו שכתבתי יש עוד רב רבים וטובים שנכנסים לפה וקוראים את ההודעות חלק מגיבים וחלק לא מי שנכנס לפה זה חמי רודנר סי היימן רמי פורטיס קורין אלאל מי פעם ועוד.. ועוד..
כי הם בני אדם וכמו שכתבתי יש עוד רב רבים וטובים שנכנסים לפה וקוראים את ההודעות חלק מגיבים וחלק לא מי שנכנס לפה זה חמי רודנר סי היימן רמי פורטיס קורין אלאל מי פעם ועוד.. ועוד..