ימים קשים

Bad life1

New member
ימים קשים

אחרי די הרבה זמן שלא נכנסתי לפה וחשבתי שהכל בסדר התברר לי שלא...הכל רע הקולות בראש שלי שוב חזרו לא לקחתי כדורים כבר שבוע זה משגע אותי אני שמחה ועצובה ובאלי לחיות ובאלי למות והכל מבולבל ואף אחד לא יודע לא אמא לא הפסיכו לא בהפוך ולא בניידת רק אתם יודעים... אני מחפשת משהו להאחז בו אבל אני לא מוצאת החתולים שלי לא במצב טוב בההפוך הקשר שלי עם המתנדבת נעלם ואין לי מושג למה אולי עשיתי משהו לא בסדר אולי משהו קרה לה אני לא יודעת ולא נעים לי לשאול עוד שבועיים המסגרת של בצפר הולכת להסתיים לתמיד ואז שוב אין מסגרת ושוב הסתבכויות. ועוד משהו שקורה זה שאני חושבת שאני דו מינית או לסבית ואתמול יצא לי לדבר על הנושא של מצעד הגאווה עם אבא שלי הוא אמר שזה מגעיל אותו ושהוא לא יקבל אם אני או האחים שלי נהיה חלק מהקהילה ואז רבתי איתו אני רציתי להשתתף במצעד אז אמרתי לו שאני הולכת הוא אמר לי אוי ואבוי לך אם את הולכת לשם את לא נכנסת לבית כל מיני כאלה...וגם קרה עוד משהו אבל אני מתלבטת אם לכתוב או לא אני לא רוצה שתילחצו אז אני רק יגיד שבהפוך יודעים מזה וזה קרה לפני חודש בערך...אני לא יודעת מה ישלי אני שמחה אבל יש לי תחושה רעה שבא לי לבכות...

לילה טוב

לילה טוב Bad life1 יקרה,
תודה על ששיתפת על מה שעובר עליך,
נראה שאת אכן מתמודדת מול מספר חזיתות של בלבול וכאב.

משפט אחד שכתבת היה מאוד נוגע ללב. כי הוא הראה לי כמה את ממשיכה לנסות להגיע לימים טובים יותר. כתבת- "מחפשת משהו להאחז בו".
החיפוש שלך הוא נכון וצודק.
אין סיבה שתשארי עם כל התחושות והמחשבות לבד.
כתבת על הקשר של בהפוך. תרצי לשתף בצ'ט שלנו ( אולי גם על מה שרמזת עליו בהודעה) ?
את מוזמנת לשתף במה שתרצי גם פה בפורום. בשביל זה אנחנו כאן.

עברו מספר ימים מאז שכתבת את ההודעה. אם תרצי לעדכן,את מוזמנת.
שלך,
שחר

להיעזר בטיפול

הי יקרה,
וואו... איזה עומס של דברים.
המון המון דברים קורים לך וקורים סביבך. הרבה התלבטויות, שינויים, התפתחויות...
אני חושבת שמאד חשוב שמישהו ילווה אותך בתוך כל זה. בטיפול או בהפוך.
אני לא יודעת מה קרה לקשר שלך עם המתנדבת, אבל נראה לי ששווה לבדוק, לא?
תשאלי את נועה, אני בטוחה שיהיו לה תשובות בשבילך.
סיום תקופת הלימודים בבית הספר הוא רגע מכונן ומשמעותי, רגע שמביא איתו הרבה הזדמנויות חדשות, אבל יכול גם מאד להלחיץ.
מציעה לך לשתף בטיפול שלך, להיעזר ולהיתצך. יש לך הרבה מקורות תמיכה סביבך.
איתך,
רותם

Bad life1

New member
היי

המצב שלי לא היה רע יותר ממה שהוא עכשיו...אני כל היום במחשבות איך יהיה מה יהיה רוצה לחיות לא רוצה לחיות
בהפוך קצת קשה לי בתקופה האחרונה אין לי כלכך עם מי לדבר שם ובטיפול אני מפחדת להגיד את הדברים האלה כי היא תצטרך לדווח לאמא שלי ולא באלי על זה. מקודם חזרתי מהניידת של עלם וזאת הייתה הפעם הראשונה שישבתי ובכיתי שם לא רציתי לדבר עם אף אחד אני לא יודעת להסביר למה זה קרה אבל זה פשוט קרה רותם שחר אולי תעזרו לי להבין מה קורה איתי נמאס לי כבר באלי לחתוך אבל כבר הרבה זמן לא חתכתי ולא באלי להישבר נמאס לי

למעלה