ימים קשים לאמא

ענתי44

New member
ימים קשים לאמא

ההדרדרות החלה ביום העצמאות. היא כמעט לא התעניינה בטקסים ובחגיגות. דבר שהיא כל כך אוהבת. בדרך כלל היא מרותקת לטקסים ובימים טובים אפילו מספרת לי איך רקדה הורה בהדר בחיפה כשהוכרזה המדינה, איך צעדה במצעד צה"ל הראשון או על המפקד שלה, משה דיין. אבל היא תפקדה בסדר כשפניתי אליה. הגיבה בשמחה לטלפונים. אתמול בבוקר היא סירבה לקום מהמיטה בבוקר. לא היה לה חום, או התקף. פשוט סירבה להתעורר וכשהצלחתי לשכנע אותה היא לא שיתפה פעולה ורק צעקה על כל מה שעשיתי, הורדת מכנסיים רטובים או סירוק השיער. בגלל האיחור נאלצתי לקחת אותה ברגל למרכז היום ( הייתי חייבת סידורים בקופת חולים לה ולי ולקנות מלאי טיטולים ) כל הדרך צעקה והעליבה אותי. עד שצעקתי לה שהיא מתנהגת בצורה חצופה היא השתתקה. חזרה מהמרכז יום מרוצה. חשבתי שהמשבר מאחורינו. אבל כל אחר הצהרים והערב רצתה לישון. הבוקר משמונה ניסיתי להקים אותה, היא הגיבה לי אבל אמרה שהיא רוצה במיטה. אפילו מילת הקסם לא עזרה. הנחתי לה והתחלתי קצת עבודות בית וקצת מחשב עד ששמעתי את הרעש של התקף אפילפסיה. דקות ארוכות פרכסה. חיבקתי אותה ולמרות שאני יודעת שהיא לא שומעת אמרתי לה שאני איתה. עכשיו הפסיק ההתקף, והיא בשינה שאחרי. חוששת האם ההתקף, ויתכן שעברה עוד התקפים שקטים בלי שהרגשתי או במרכז היום הרגישו , זה כתוצאה מיציאה מאיזון או שמא ההתקף החזק מעיד שהיא מפתחת מחלה אחרת?

טילי66

New member
ענתי חברתי

אני מחזיקה לך אצבעות ומתפללת שהכל יעבור והשלווה תחזור. מקווה שהשבת תיהיה רגועה ותצליחי קצת לנוח ולצבור כוחות.גם אני לא במיטבי.הכל מציק אבל מי יש לו זמן לחשוב על מה עובר עלי.כוחות הנפש אוזלים.אני לכוחות מחודשים אבל בםופר לא מוכרים.בתקווה לטוב שבת שלום חיבוק אוהב תמי

zs1957

New member
ענתי חברתי היקרה

ליבי אתך ואני דואגת מאד שלומך. מקווה כי אמא תרגיש טוב וההתקף יחלוף כמו שבא. שולחת לך חיבוק גדול מלא אהבה. שמרי על עצמך ושאלוהים יתן לך הרבה כח לטיפול באמא. שבת שלום, שתהיה שבת שקטה ורגועה, זהבה
|

ענתי יקירתנו,

ליבי ליבי איתך,מקווה שהימים הקשים יעברו מהר, ואימא א' תופיע מאי שם, והשבת תעבור בשקט ושלווה, ותצליחי לנוח ולחדש כוחות. חיבוק ענק ממני, ניצה.

ענתי44

New member
היה יום נורא

אמא היתה מבולבלת וקיבלה עוד התקף קשה על הכסא שלה. אחר כך היתה מבולבלת והצליחה להגות רק קומץ מילים. כל נגיעה בה היא קפצה כי המגע כאב. ואז היא דיברה יפה עם אחותי. וחמש דקות אחרי רצתה למיטה. במיטה מדדתי חום והיה לה חום גבוה. נתתי לה טיפות והיא ישנה עד עכשיו. מקודם שמעתי אותה צועקת אלי רצתי אליה. היא שמעה את הקריינית בטלוויזיה בחדשות והחליטה שיש אורחים " מה אתן מקשקשות לכן שם? " נזפה בי " קחי אותי לשם". עכשיו היא מול הטלוויזיה אוכלת פיתה. נקווה שהמשבר אחרינו. שבת שלום ותודה על העידודים.

ענתי44

New member
הלב שלי נשבר../images/Emo14.gif

אתמול בערב התקיימה הלוויה רבת משתתפים באשדוד של בחור צעיר שנפטר מסרטן. היום נדהמתי לגלות שמדובר בבן של חברים שלנו. את המשפחה הכרנו בצעירותי שני ההורים היו אנשי קבע בחיל הים, עם אבא שלי. כשאלון היה בכיתה א' שמרתי עליו כמה פעמים בשבוע. אחרי מותו של אבי הקשר איתם הלך והתרופף, בדרך הטבע. במיוחד אחרי שאמא חלתה. את האם פגשתי באקראי. תמיד התעניינתי בשלום אלון, הילד המקסים שגדל והפך אבא בעצמו. ועכשיו אני מגלה שהוא נפטר אחרי שנת ייסורים כשנאבק בסרטן. לא מצאתי מנוח כל הבוקר. אני מוצפת זכרונות. והלב שלי פשוט נקרע. כשאמא חזרה מקודם ממרכז היום. שאלתי אותה אם היא זוכרת את המשפחה. היא כמובן לא זכרה. הגם שהיינו בזמנו בקשר הדוק ובדרך כלל אמא זוכרת אנשים מהעבר. כמה עצוב שילד פעוט לא יכיר את אביו, כמה עצוב שהורים קוברים את בנם.

zs1957

New member
../images/Emo24.gif ענתי שולחת לך חיבוק ענק../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

ענתי, קצת באיחור, אבל אני

מקווה שהימים הקשים כבר מאחורייך, ואימא א' בשטח. פשוט לא היית לי מקלדת והמחשב עשה קצת בעיות, לכן לא הגבתי. שיהיו לכן ימים רגועים, ניצה.

למעלה