ימים נהדרים

le yam

New member
ימים נהדרים

שלום לכולם, לפנינו לפחות יומיים נהדרים, צאו אל הים חבל על כל רגע . אני מחר ב9 בבוקר כבר בסי אנד סאן להליכה עד למרינה בהרצליה וחזרה כולם מוזמנים להנות מהדבר הכי יפה בעולם.

בת ים

New member
בהחלט../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif

היום, בפעם הראשונה לאחר ימים רבים, ראיתי מפרשית בים. איזה מחזה נהדר. מקווה שיחזיק עד יום שישי.

zina71955

New member
יחזיק, יחזיק. אם לא אני מפוטר.

מחר ב 0500 אני זז צפונה וחוזר במוצ"ש. לשבת נקווה שלא יירד יותר מדי גשם.

Alex33

New member
נחזיק אותו חזק, ואם לא..

MICA , יש לה דרכים לשכנע... גם בלי אזיקים... רק
-ים.

le yam

New member
מחמם את../images/Emo23.gif

איזה כיף !!!!!!!!!!!! אני מקווה שבעוד 5 חודשים אני אסיים את קורס השיטים וגם אני אוכל לצאת עם אחת משלי!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה שיחזיק עד בכלל למרות שאני יודעת שאנו זקוקים גם למים.......

Alex33

New member
"..אחת משלי.." כמה כבר יש לך??../images/Emo3.gif

..כאלה, ש"אחת" מהן תקחי לסיבוב.. סתתתם בצחוק
בתור אחד שיש לו "אחת", באמת "איזה כיף לי" כשיש לך אחת "משלך".. אני מקווה שבינתיים בכל זאת יוצא לך להפליג עם "אחת" משל אחרים.. שהרי גם אם הים סבלני ללא קץ,Time waits for none... וכשתהיה לך אחת , הלאה אחר-כך בהמשך הדרך ,אחרי שתגדלו קצת ביחד, את וה"אחת"..ואחרים שהצטרפו בדרך, ההנאה האמיתית תהיה כשתרגישי..."איזה כיף לנו".

zina71955

New member
מרוב פילוסופיה אני כבר לא יודע עם

איזו "אחת" אני יוצא לים.

le yam

New member
../images/Emo13.gif

כן יוצא להפליג עם של אחרים, וההנאה היא גדולה . תמיד כיף לי שאני בים וכל יום אני שם. הכוונה שלי הייתה לכך שבא לי להפליג לבד למרות שאני יודעת שאסור אבל כל אחד והחלום שלו. וובשביל זה אני ממתינה בקוצר רוח לרשיון משיט ול"אחת" משלי. אתה פסיכולוג?????????? פילוסוף????????

le yam

New member
../images/Emo13.gif

אני אכן מפליגה עם של אחרים וההנאה היא מרובה ..... וכל יום שאני בים ולמזי הרב אני כל יום שם אני אומרת איזה כיף לי ....... אני גדלתי כבר ואם אתה חושב שלא אז תודה על המחמאה אני תמיד רוצה להישאר באיזשהוא מקום ילדה. החלום שלי הוא להפליג לבד למרות שאני יודעת שזה מנוגד לחוקים ובגלל כך אני ממתינה בקוצר רוח ליום שיהיה לי רשיון משיט.

למעלה