ימח שמך חתיכת חצ'קון בשיפולי האף, שאניים שלא היה לי את זה, יש לדבר הזה חיים משל עצמו
D danravia New member 1/6/10 #1 ימח שמך חתיכת חצ'קון בשיפולי האף , שאניים שלא היה לי את זה, יש לדבר הזה חיים משל עצמו
ה הקמבצית New member 1/6/10 #5 שים מקאפ זה יכסה את זה חח שטויות,מה לקחת את זה רציני,תגיד ברוך ה`. הלוואי ואלו יהיו הצרות שך!
D danravia New member 1/6/10 #6 איזה צבע../images/Emo68.gif חפיף לא לקחתי רציני, זה סתאם מעצבן כואב ופוגע באגו הגברי שלי
א אלינורוש 19 New member 1/6/10 #13 פחח דפקא אתמול בבוקר קמתי עם אחד כזה חמוד וקטן באמצע המצח... הוא כוסה במעט מייק אפ... ולא נראה לעין אנושית..היום בבוקר הוא כבר נעלם..ככה זה תמיד.. מלעשות עברתי ת'גיל.....
פחח דפקא אתמול בבוקר קמתי עם אחד כזה חמוד וקטן באמצע המצח... הוא כוסה במעט מייק אפ... ולא נראה לעין אנושית..היום בבוקר הוא כבר נעלם..ככה זה תמיד.. מלעשות עברתי ת'גיל.....
א אלינורוש 19 New member 1/6/10 #17 חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח לגמרי!/tapuzforum/images/Emo122.gif
S Silly Wisdom New member 1/6/10 #19 זה הגיל כפרע- זה הגיל ../images/Emo201.gif עוד מעט יעבור לך- אתה תצמח לעוד כמה סנטימטרים! תקבל צורה רצינית לגוף.... ןאז תהיה חתיך יותר ממה שאתה (ואז אישתי תהיה מאוהבת באמת חח) קיצער- תגיד תודה שאתה לא בחורה- אז היו לך הפתעות כל חודש
זה הגיל כפרע- זה הגיל ../images/Emo201.gif עוד מעט יעבור לך- אתה תצמח לעוד כמה סנטימטרים! תקבל צורה רצינית לגוף.... ןאז תהיה חתיך יותר ממה שאתה (ואז אישתי תהיה מאוהבת באמת חח) קיצער- תגיד תודה שאתה לא בחורה- אז היו לך הפתעות כל חודש