"כמוך"בן 3!!!
לפני 3 שנים "עמית" החליט שחברותא הוא לא ארגון אורתודוקסי מספיק והקים ארגון שלישי.
הארגון שהקים לקה בקו אוטו הומפובי כבר מהתחלה. שנאה עצמית גלוי והדגשה של החשיבות האורותודקוסית מעל לכול. אי אפשר היה לא לראות כי בעולם של הארגון החדש הומו דתי אורתודקוס חיב לתעב את המשיכה המינית ואת עצמו כדי לקבל הערכה מרבנים.
כל זאת מבלי להכנס לפוליטיקה האישית, לבעייתיות של ארגון נוסף לקהילה מצומצמת, ולתהייה: האם אדם אחד יכול לזהות את עצמו עם ארגון?
כולם נבאו שהארגון יסגר.
אתה לא יכול להיות ארגון של הומואים אם אתה שונא את ההומוסקסואליות. אתה לא יכול ליצג הומואים דתיים נאמנה אם אתה מלקק לרבנים הסוטרים לך. זה פשוט לא יילך.
ככה חשבתי.
במשך 3 שנים "כמוך" רקם עור וגידים, התפתח ורכש לעצמו שם על חשבון ארגונים שבאמת עוזרים להומוסקסואלים דתיים. כמוך הצליח איפה שהאחרים לא - להניח דריסת רגל בתיקשורת.
אבל איזו דריסת רגל?
יצוג של השנאה העצמית, הצדקת הרבנים על כל מה שיגידו ופרסום בלתי מוגבל של הארגון,בלי להתחשב במידת הנזק הנגרם.
ושוב- אני לא נכנס אפילו לקטע האישי, ללכלוך על הארגונים המתחרים, להשמצות ולבחישה מאחורי הקלעים ולהתנהלות הקלוקלת בפייסבוק או לתהיה על שם בדוי של יו"ר ארגון(!!!)
כי מה שחשוב זה הקהילה, אנחנו, הצמיחה האישית שלנו. לפחות לי זה היה חשוב.
אך מתברר שטעיתי.
מה שחשוב זה הקשרים שלך בעתונות ,והיכולת ללקק לרבנים . כל השאר לא רלוונטי.
אני המום שזה הצליח. אני המום לדעת שאחרי 3 שנים זה לא משנה מה שעשית למען הקהילה, זה משנה אילו קשרים יש לך.
עכשיו זה ברור על איזה צד של הלחם מרוחה החמאה. ברור מה מצליח ומה עובד. ברור למי צריך להידבק כדי לשרוד.
זה מעלה בי גועל ושאט נפש.
הרעים נצחו.