ימאהה fgr1300 2001

udicohen2

New member
ימאהה fgr1300 2001

שלום לכולם וברוכים הנמצאים .
אני מתגורר בחולון ונסיעותיי מחולקות בין חולון , רחובות , רמת הגולן באופן שרוב הזמן אני מתנייד באזור המרכז/רחובות/הוד השרון ופעם בשבוע/שבועיים נוסע לרמת הגולן .
כיום מתנייד על מקסים 400i שנת 2015 ואני מעוניין לשדרג לאופנוע עם נוחות מרבית לנסיעות ארוכות שגם ישמש אותי בתנועה במרכז . אני מחפש אופנוע שיכיל ציוד גם ביום יום - מעיל , 2 קסדות , כיסוי וכדומה שיהיה לו כוח זמין אך מרוסן ( אני לא מחפש מהירויות מטורפות והשכבות ) , שיהיה קל לתמרון וסלחן לרוכב ובעיקר בעיקר נוחות נסיעה מפנקת לנסיעה ארוכה .
חשבתי על ימאהה fgr1300 שנת 2001 אך כאחד שרוכב על קטנועים אינני מכיר את תחום אופנועי התיור כלל ואשמח לשמוע את דעתכם והמלצותיכם .
תודה מראש לכול העונים .

rusti james

New member
רכיבת מבחן היא המדידה הטובה ביותר.

כדאי לטעום מכמה כלים ולבדוק האם זה מדבר אליך/ מתאים/ נוח.
תאם לך אצל היבואן רכיבת מבחן ובדוק כיצד אתה מסתדר עליו בדרכים היומיומיות שאותן אתה מכיר.
&nbsp
לי בכלל נראה שויסטרום 650 זה מה שיתאים לך... אבל באמת שאין כמו למדוד בעצמך ואז להחליט.

vstrom1000

New member
רעיון לא מוצלח בעליל

האופנוע כבד ועם הרבה פלסטיקה יקרה. כל נפילה תעלה המון. ממש לא סלחן לרוכב. לחלוטין לא מתאים למי שמגיע מעולם הקטנועים.
&nbsp
לאופנוע הספציפי יש בעיה שאויר חם מהמנוע יוצא לכיוון רגל ימין ומחמם אותה באופן רציני. עד שלא תנסה לא תאמין כמה שאפשר לסבול מזה. חם ומעצבן אפילו בחורף. בקיץ כפליים.
&nbsp
אם אתה מחפש פתרון מאזור השנים הישנות שאתה מדבר עליו אז יש לך ימאהה אחר TDM900 שהוא קל יחסית ומהיר ונוח...מומלץ בהרבה. זול משמעותית גם לקניה וגם לתחזוקה. משקל נמול יותר. חבל על הדיבורים: תרכב על שניהם ואז תדבר.

udicohen2

New member
תודה רבה

הכן הקשבתי לך ולקחתי את האופנוע לרכיבת מבחן בתוך באר שבע ומחוצה לה , עד צומת להבים , אופנוע מדהים ונעים אולם חום המנוע הכן מהווה בעיה .

למעלה