ים,שמיים ועיניים

טל205

New member
ים,שמיים ועיניים

ציפורים על המזגן גן גן.. משהו פה כבר היה בים? הים נקי? אין מדוזות? אוהבים ים? איזה חוף לדעתכם הכי טוב בת``א? איזה חוף הכי יפה במדינה? ים או בריכה? בגד ים חלקים או שלם? להיכנס לשחות או רק להשתזף? מטקות?כדורגל? ארטיק לימון? אני פותח בזאת רשמית את עונת הרחצה בפורום רווקים.

ש חף

New member
מאמי

כדי ללכת לים לא צריך עונה אני הולכת כל השנה ככה זה כשגדלים בעיר עם ים... עוד לא נכנסתי השנה,יש לי בעיה רצינית עם קור אז עדיין לא העזתי אוהבת מאוד לשבת ככה סתם,בכלל מתאים לי לגור על אי. החוף הכי יפה? קיסריה לדעתי,הקשתות וגם שדות ים לא רע. ים בשביל לשבת,בריכה בשביל לשחות בגד ים חלקים לים ושלם לשחיה,הכי נוח ארטיק אננס - לוקח :)

ש חף

New member
לא לא

אם כבר אי אז אננס אמיתי קר,או שייק פירות יאווווווו <נזכרת בשקיעות הכי יפות שיש בקופיפי>

בטח שהייתי(היינו)

הים נקי, לא מכיר חופים בת"א אבל חוף הכרמל/דדו ממש טובים...גם ים וגם בריכה. רק ביקיני(עדיף חוטיני
), כדורגל, טעם לימון הכי טוב!

tsDesign

New member
עוד לא...

מתכננת כבר שלושה שבועות, לא יודעת בתל אביב - אני תמיד באשדוד עדיף ים שני חלקים שלמים
סתאם - שלם להשתזף מטקות אננס שולט...

טל205

New member
אני חושב שישראלים

אוהבים יותר אננס.. טוב,עדיין בתיכנונים.. ככה זה כשאין ים ליד הבית..

דסדס

New member
הייתי הייתי

הייתי בפלמחים כבר פעמים השנה... הים היה יחסית נקי, החוף קצת פחות.... ים זה אחלה, הבעיה של זה עם החום.... כוס עמק, מי המציא את השמש החמה הזאת? ולמה אני חייבת לעבור מלבן לאדום... אין שלב ביניים. אין העדפה לחופים בת"א... אני דיי אוהבת את פלמחים, הוא סבבה... לשחות בריכה, ים זה בשביל הנשמה... חלקים. להשתזף כמו שהבנתם אני לא ממש יכולה, אבל סתם לרבוץ בשעות אחר"ץ זה כיף! ולפחות לטבול את הרגליים אם קר מידי להיכנס. אין לי כוח לרדוף אחרי כדורים, בים נחים! לימון זה ממש אחלה, אבל תלוי במצברוח, כל פעם מזמינה משהוא אחר. עונת הרחצה נפתחה כבר מזמן
והמלצה, יין קר, שבת בצהריים, על החוף, הכי כיף....

ש חף

New member
ואני אוסיף עליך

ואומר שיין לבן שותים קר ואדום בטמפרטורת החדר שלא יהיו טעיויות :)

טל205

New member
מת על השמש

של החורף... לא יכל לסבול חום! אני פשוט סובל בקיץ! יושן כל לילה עם מזגן.. מזל שאני לא גר במרכז.

למעלה