ים של שנאה

אלי פלס

New member
ים של שנאה

נסעתי אתמול עם איתי פנקס לחדרה לעזור/לסייע/לתמוך/לעודד (כל המילים לא נכונות. הם לא צריכים "עידוד" ממני) לקבוצה החדשה שהוקמה שם. היינו כ-100 אנשים ומולנו היו 30 ש"סניקים. כבר נתקלתי בהומופוביה בעבר אבל הכמות והעצמות של אתמול הפתיעו גם אותי... מהפנינים שנשמעו שם: "הומואים הביתה" "לסלק את הזועמה מחדרה" "צריך להרוג את כולכם" לשוטרים הם צעקו: "אל תתקרבו אליהם. תהיו אתנו. הם יאנסו אתכם" לא נפגעתי אבל ממש נדהמתי... זה די כואב לי לראות ולהרגיש את כמות השנאה הזו... למה? איך אנשים מסוגלים לשנוא אנשים אותם הם לא מכירים בכזו עצמה? אני מסתובב מאתמול עם תחושה כזו מוזרה ומכבידה...

לירוי25

New member
זה הכל תלוי בחינוך שהם קבלו בבית!

כשאתה מתחנך מגיל אפס על ברכי התורה שעם כל הכבוד לאלוהים היא די פרימיטיבית (סליחה אלוהים...) זה מה שיוצא לך מהפה אחר כך. אני מסכים איתך אלי, גם לי קשה להבין אותם לפעמים, אבל אני גם לא רואה לנכון לנסות להתאמץ! אדם ששונא אותי על לא עוול בכפי יתקשה להפתח לדעות שונות.

Lizz

New member
לצערי הרב

הומופובים מהסוג המפחיד וגם מהסוג המטופש באים גם מבתים חילוניים להפליא

ההרגשה שלי

היא שאנחנו חיים בגן עדן מזוייף. (כמעט) הכל נראה ליברלי ומתקדם ונאור אבל אני חושש שיום אחד הכל יתפוצץ לנו בפרצוף. מה לעשות? לחיות בגן עדן של שוטים עם כרטיס one way לאמסטרדם בכיס.

למעלה