ים של דמעות

y@el

New member
ים של דמעות

ים של דמעות... ופתאום לקור יש משמעות אחרת מול הגלים עמדתי... בהיתי. שמעתי את רחשם... הבטתי השמיימה והכל נשפך ממני כאב עצום.. אכזבה ענקית הירח האיר על המים.. והרוח חדרה לעצמות חושבת וחושבת... למה? האם לא הגיע לי? למה? כי חיכיתי הרבה מידי? למה? כי הייתי טובה מידי?. למה? כי...... אין תשובות ואין מענה יש רק עצב, חנק בגרון, ובוכה בוכה ואין לי מושג לאן ללכת ואין לי מושג מה לעשות ואני לא יודעת עד מתי..... בדידות חברתי הטובה ביותר חבקי אותי חממי אותי יעל...

יעל תגובה לך

אני רואה את הכאב ויכולה להבין אותך כואב לך אבל אל לך להיות מותשת ושבורה החיים ממשיכים גם כשכואבים יש עוד חיים מעבר לרכס ההרים לפעמים הכל נראה שחור לפעמים אפור ואין צבעים אחרים אבל זה לא ככה אנחנו נפגעים וגם פוגעים ולא תמיד מתכוונים להכאיב אבל ככה יוצא וצריך להביט קדימה ונראה לי שאת מביטה לאחור תחשבי ככה אולי מה שהיה היה היה בו טוב היה רע אני אשמה הצד שכנגד אשם וזה גמר ואין מה לעשות כי ככה נראים חיינו עליות ומורדות כואבים וצריך להמשיך הלאה ולא להשבר ולא לשבור לזכור בחיוך מתוק או מר ולנמשיך הלאה בהצלחה לך

בדידות זו הרגשה

בדידות זו הרגשה דמעות הנ חמות פעמ שמחות פעמ עצובות ויש לכ מושג לאנ ללכת והיכנ להיות ויש לכ מושג פיתחי עיניימ הבדידות היא לא חברתכ זו הרגשתכ בקשי ממנה לסור מעימכ פיתחי עיניימ יש לכ חברימ יש מי שאוהב אותכ הושיטי יד פיתחי את הלב והפעמ לכיוונ הנכונ הלאה הבדידות אחממ לכ

למעלה