ים או בריכה?

ים או בריכה? ../images/Emo6.gif

מה אתם מעדיפים? מאד רוצה להיות בשניהם כעת. בקרוב (לא היום אבל) אלך לים
אני גרה מאד קרוב לים

mikko1

New member
אני לא פריק של שניהם

אבל בגדול, הנשמה שלי מעדיפה ים

mimeli

New member
הרים...!!!../images/Emo98.gif

גם אני לא פריקית של השניים.. כשאני מחפשת רוגע, שלווה, מדיטציה..אז הים וכדי לשחות- את הברכה(לשם אני נכנסת ל3-4 סיבובים ואז מכריזה ש"יצאתי לידי חובה" ויוצאת) אולי בגלל זה אני גרה באיזור הררי על שפת המדבר..?

כמו מימלי ....לנשמה ים ../images/Emo42.gif

לגוף - ברכה , שחיה משחקים והשתוללויות

ים...יםם ...../images/Emo179.gif

יםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
היתי השנה בים חמש פעמים.. נהנתי כל פעם מחדש.. המים בחוף ירושלים בתל אביב ביום שישי שעבר היו צלולים, נעימים, מרגיעים... יכולתי לראות את קרקעית הים ואת הדגיגונים
היפיפיים (שנתקעו בי כל פעם
) מרוב שהים היה נקי.. פשוט חלום!!
נהנתי נורא.. הים..יש לו עוצמות מרגיעות...שתוך כדי זה מעוררות את הגוף והנפש.. אז..קדימה..הים מחכה לך..ולכולנו.. תהנו!!! הבעיה היא שגם ה
מחכות לנו

ואוו1 איזה כיף! איפה זה חוף ירושלים

בתל אביב? הייתי בים ביום ראשון והים היה די מלוכלך (המים הכוונה היו מלוכלכים). הייתי בחוף מציצים ובכלל לא היה שם מציל.

../images/Emo140.gif

היתי בחוף ירושלים..כ-10 מטר צפונית למגדל האופרה.. היכן שיש את הסככות מעץ.. היה שם גם מציל... היה כיף:) נ.ב עכשיו עונת המדוזות..וגם אם אין אותן בקרבת החוף..יש את רסיסי הערס שלהן בים.. אנא הזהרי. במקרה הצורך, חומץ פותר הכל:) <ללא אייקונים, כי חייבת לרוץ> אוהבת המון.. שבת שלום ומבורךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

באמת??! לא ידעתי שיש מדוזות!!!

אלוהים, אני פוחדת מהן, ובאמת חששתי ללכת לים, ואז חשתבי לעצמי...שהם עדיין לא הגיעו. מתי נגמרת עונת המדוזות?

../images/Emo140.gif

אני מצרפת לך כתבה
:) הצפי כי בעוד כשבועיים( הכתבה נכתבה ב-->29/06/2005) ישתנו הזרמים בים, והמדוזות יציפו בהמוניהם את חופי הארץ. אז יהיה כמעט בלתי אפשרי לשחות, והן לא צפויות לעזוב אותנו עד *סוף אוגוסט*. עונת המדוזות החלה..

למעלה