ילידי 85 ' יקרים:

ילידי 85 ' יקרים:

בכל סיום לימודים יש גם מסיבת סיום מרגשת... יש כאלה שקוראים לזה יום שמיניות אבל בעיני זה דפוק לקרוא לזה כך ,זה נשמע כמו איזה מסע כומתה... איזה דבר מיוחד אתם מתכוונים לעשות במסיבת הסיום שלכם?,איזה שיר מיוחד ומרגש החלטתם לבצע?יש איזו הצגה שאתם מתכננים להעלות? אצל כל אחד זה אחרת ואיך אצלכם?

אז ככה........

שנים קודמות שיר הנושא היה "רק בגלל הרוח" של שלומי שבת.... בטקס השנה זה "היום היום" של שרית חדד... הנושא של הטקס שלנו זה יום שידורים מיוחד. אנחנו מערבבים דרכו בשידור חוקר, חדשות, לא נפסיק לשיר ועוד כמה קטעים לא זוכרת... דרך אגב - מישהו מתכנן להופיע? אצלנו יש מחר אודישנים למשחק, אבל אני לא מתכוונת להופיע...

meiritamir

New member
אצלנו השקענו...

עושים את הכל כאילו זה מתרחש באולימפוס - מאבק בין האלים. משהו מושקע - לא מהעולם הזה.

למה ?דונט בי לייק טאט

מסיימים פעם בחיים בית ספר,ויזכרו מהמסיבה הזו המון אצלנו יש מחר אודישנים לריקוד של בנים ואודישנים למשחק ביום שני נראה לי שאני אבחן מחר,זה ריקוד מגניב סטייל מיומנה.ועדיין לא הוחלט איזה שיר לבצע .אחד האפשרויות המובילות זה "לא נזוז מכאן"

עו מר 5

New member
לא הבנתי למה ילדי 85'

אם נולדתי ב1984 אני לא יכול להיות בי"ב? אנחנו מבצעים שני שירים אחד "נשבע" של חיים משה, והשני שיר מאד יפה שאני לא חושב שהוא כל כך מתאים לטקס "הקיץ האחרון" אני יעלה פה את השיר ותבינו למה אני חושב ככה. זה הקיץ האחרון שלי אתכם עם הגשם הראשון אני אעלם דמעותי יזרמו במורד הרחובות כמו עלה נושר ותקוות רחוקות אני איש של חורף בין אלפי אנשי ים אך בחורף הזה כבר לא אהיה קיים לאט לאט השכבות נמסות בין רוצים לא רוצים ותפילות אחרונות אז תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות תעצמו את העיניים כל גשם ראשון ותחשבו עלי אני רוצה לטפס על ההרים כי הם שם ולבקר במדינות מעבר לים לדעת אם יש צורות חיים אחרות ואם המתים ממשיכים לחיות כי זה הקיץ האחרון שלי אתכם עם הגשם הראשון אני אעלם לאט לאט השכבות נמסות בין רוצים לא רוצים ותפילות אחרונות אז תזכרו שהבטחם...

לא התכוונתי לכך 2.

פשוט הרוב הקובע של כיתות יב' נולד בשנה הזו . גם ילידי 84' ו86' שבכיתה יב'יתקבלו בברכה... לדעתי השיר הראשון שלכם מקסים,הוא תמיד מרגש בכל מצב ,אם זה חתונות ואם זה טקסי השבעה.אבל השיר השני מזעזע לסוף שנה! תמחו על זה דחוף! שרים את זה לאנשים גוססים לא לשמינסטים שמסיימים בית ספר! אבל גם בבית ספר שלי רוצים לבחור שיר שלא קשור בכלל ,הנה המילים: מכאן . לא חשוב לאן לא נזוז מכאן יחד נישאר ואולי מכאן בוקר יעלה אני לא אתפלא שאני עוד כאן כאן הכול התחיל לא ייגמר לעולם כאן שוב נשבעים מתפללים עם כולם לא נהיה לבד אוספים את התקוות הלילה עוד מותר לנו לבכות מכאן יש לי אור קטן אם אני עוד כאן זה תמיד סימן שיבוא רק טוב אלוקים לקח אלוקים נתן אור כחול לבן כאן הכול התחיל לא ייגמר לעולם כאן שוב נשבעים מתפללים עם כולם לא נהיה לבד אוספים את התקוות הלילה עוד מותר לנו לבכות..

וווווווואו זה ממש יפה...

גם אנחנו בהתחלה חשבנו על זה, אבל הבמאי אמר שעכשיו ללמד כל אחד ולתאם בין כולם ואם מישהו אחד לא בא הכל נהרס... אז עדיף שלא... למרות שלפי דעתי זה היה אחלה רעיון!! אצלנו היו אודישנים למשחק, לשירה ולריקוד נראה לי עדיין לא היו אבל זה בדרך... אני מעדיפה לראות מהצד ולהשתתף בטקס בדרך עקיפה... הייתי אחת מהכותבים ופרשתי (את האמת, לא הבנתי מה רוצים ממני) בכל אופן, יהיה לי נחמד לסיים, לראות את החברות שלי על הבמה ולקבל את הספר והתעודה בסוף הערב... ואם כבר טקס סיום.. כמה אתם משלמים??? אנחנו משלמים 280 לטקס, לספר, לתמונה ול"שי" (בטח זה יהיה ספר או משהו). חוץ מזה, בקשר למסיבת סיום, עדיין לא קבענו מקום בכלל

drunky

New member
אה.... אה......... אה..........

יופי... תמשיכו לכתוב, זה נותן לי ממש השראה, בנתיים אצלינו זה יהיה כל מיני תוכניות טלויזיה שקורות על האולימפוס בין האלים... לא איכפת לכם, נכון? פשוט אצלינו אין כלום!!!! שום דבר!!!! נדה!!!! ניצקה!!!!! חחחח סתם.... אבל חשבתי שיהיה נחמד לשיר ככה בסוף כל ההופעה שיר מקסים ורומנטי שנקרא My neck, my back - שמעתי שהוא מדבר על נתינה, אהבה, חום וקבלה... טוב... אז תמשיכו לכתוב פה עוד רעיונות, אתם פשוט גורמים לרעיונות לצאת אחד אחד.... חחח...

כן זה באמת שיר מתאים...../images/Emo6.gif

למה אנחנו לא חשבנו על זה?
אתה יודע נתרגם את לעברית ונשיר את זה למנהלת במיוחד זה באמת מדבר על חום ונתינה

morethanwords

New member
אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני ודראנקי=רועי חייבים עזרה, יש לנו את השכבה הכי נוראית וקטנה(90 אנשים) שיש................ עוד לא התחלנו לחשוב על מה עושים ואנחנו באמת רוצים משהו מושקע ויפה... מה לעשות??????????????

shani yakovian

New member
גם אנחנו

בקשר לתשלום גם אנחנו משלמים 280 לספר מחזור, תמונה, וחולצה (שלדעתי ממש מיותרת). שוכרים לנו גם גלימות וכובעים כמו בברלי הילס. ואנחנו צריכים לשלם עוד איזה 80 שקל לנשף שיהיה אח"כ רק לבוגרים בלי ההורים.
שני

drunky

New member
היא התכוונה גלימות כמו בדוסון קריק

ולא כמו בברלי הילס!!!!

באסה ../images/Emo4.gif

למרות שהעניין עם הגלימות נשמע נחמד... אצלנו כי שאמרתי עוד לא אמרו כמה אנחנו משלמיפ למסיבת סיום.. התכנון הוא לעשות אותה אחרי הטקס... בהתחלה רצו לעשות אותה בימית 2000 עם די ג'יי כל הלילה.. אבל תחשבו זה מבאס... אם מישהי פתאום נתקעת
במסיבת בריכה

shani yakovian

New member
באותו יום...

כנראה שהנשף יהיה באותו יוםפ אחרי חלוקת התעודות עם ההורים , הולכים הביתה להחליף בגדים ותכחה לנו הסעה למועדון כלשהו ששם יהיה הנשף
שני

CLASSIFIED

New member
יום שמיניות זה משהו אחר בכלל

יש מסיבת סיום, ובלי קשר, יש יום (או יומיים בביצפר שלנו, וגם נוסעים לקיסריה) שזה יום שמיניות שהשמיניסטים עושים כלמיני שטויות בביצפר וזה יום שלהם. לא קשור למסע כומתה.

נכון,ביום עושים את השטויות ,בלילה

המסיבה.אנחנו מן הסתם נהיה בחזרות כל היום. ולא התכוונתי שזה דומה למסע כומתה.בשום השם נשמע כמו איזה מבצע צבאי....

CLASSIFIED

New member
אצלכם אולי

אצלנו יש יום שמיניות, לינה בקיסריה ו"דיסקו" ועוד כלמיני "פעילויות" של השכבה, ובלי קשר לזה יש מסיבת סיום בבניני האומה, ביולי.

למעלה