ילד סתום תפה גם אתה. 0 איך הסייפא שלי? איך?איך?איך??
W wish2 New member 5/5/13 #10 אני מנסה לדמיין בפה שלי תפוח מסוכר ואז אגס מסוכר אני חייבת לדעת מה יותר טעים.
S shayCn New member 5/5/13 #18 תחת נשי דומה יותר לאגס תסתכלי על אגס ותראי את הדימיון. זאת הסיבה שלאגס יש קונוטציה מינית. לתפוח יש קונוטציה מינית מבריאת העולם,חווה והנחש.
תחת נשי דומה יותר לאגס תסתכלי על אגס ותראי את הדימיון. זאת הסיבה שלאגס יש קונוטציה מינית. לתפוח יש קונוטציה מינית מבריאת העולם,חווה והנחש.
מ מכופף ונועץ New member 5/5/13 #8 ההודעה שלך פתאום קפצה לי לבד איזה כיף זה. כאילו ... לא סיפיליקס. סיפיליקס זה זין, אני מתאר לעצמי. אגב, מאיפה הידע הנרחב לגבי הזמן שלוקח להירפא ממחלות מין? יש לך השכלה בתחום או שזה מניסיון?
ההודעה שלך פתאום קפצה לי לבד איזה כיף זה. כאילו ... לא סיפיליקס. סיפיליקס זה זין, אני מתאר לעצמי. אגב, מאיפה הידע הנרחב לגבי הזמן שלוקח להירפא ממחלות מין? יש לך השכלה בתחום או שזה מניסיון?
W wish2 New member 5/5/13 #9 חחח תפסת אותי בבורותי. אין לי מושג לגבי מחלות מין. ברוך ה' מעולם לא קיבלתי. בכל אופן. תסתדר לעשות ביד על משיהו אחר שבוע?
חחח תפסת אותי בבורותי. אין לי מושג לגבי מחלות מין. ברוך ה' מעולם לא קיבלתי. בכל אופן. תסתדר לעשות ביד על משיהו אחר שבוע?
W wish2 New member 5/5/13 #12 ונכון שככה אתה הכי אוהב אותי? וקפצת לי עכשיו!! מכופף ונועץ.. כשאת דוחה את הכי דוחה...
W wish2 New member 5/5/13 #14 קודם כל כנראה שאתה לא עוקב אני מנסה משהו הפוך. אני הולכת נגד המיניות לשי ומוחקת את תופעת הלואי הטיזרית של וויש. אני רוצה מעכשיו להיות עמוקה ואינטיליגנטית. כמה עמוקה אתה רוצה אותי?
קודם כל כנראה שאתה לא עוקב אני מנסה משהו הפוך. אני הולכת נגד המיניות לשי ומוחקת את תופעת הלואי הטיזרית של וויש. אני רוצה מעכשיו להיות עמוקה ואינטיליגנטית. כמה עמוקה אתה רוצה אותי?
מ מכופף ונועץ New member 5/5/13 #15 בהתחלה לא את כל העומק ולאט לאט יותר עמוק ויותר עמוק. עד שלא תוכלי יותר. ואז עוד קצת. ודי.
מ מכופף ונועץ New member 5/5/13 #17 זה נכון שלפעמים רוצים מהר לחדור. ושתוך שתי שניות הכל כבר יהיה רטוב. אבל זה קצת כואב בזין. שתדעי.
S shayCn New member 5/5/13 #19 לא יעזור לך הנזק שעשית הוא לשנים.. אני יצחק המון כשתנסי להיות עמוקה, זה כמו לראות פיל שמתחפש לפרח..