ילד שמפריע במסיבה.

מירב 72

New member
ילד שמפריע במסיבה.

מנסה גם כאן-אולי אקבל תגובות יותר עירניות: השבוע עשיתי מסיבה לבן שלי, והזמנו את כל הכתה. היה ילד אחד שכל הזמן הפריע: היציק והרביץ לילדים אחרים, קילקל את הקישוטים והפריע לליצן וסתם עשה מהומות. בעלי ואני הייתי עסוקים איתו כל הזמן, במקום להנות עם הילד שלנו ולצלם. התקשרנו להורים שלו, אבל אף אחד לא ענה. נדמה לי שפעם שמעתי שיש לו הפרעת קשב וריכוז. אני חושבת שבשנה הבאה אזמין אותו רק בתנאי שההורים ילוו אותו וישארו כל המסיבה. מה אתם אומרים?

גם אנחנו חגגנו ללולי יום הולדת

ומצאתי את עצמי מתמודדת עם ילד שהפריע והציק (אמרתי שאתקשר להוריו אם ימשיך כך ואז הוא הפסיק ולא התקשרתי) גם אני הייתי במצב שלך- לא הייתי עם הבת שלי ולא חוויתי את יום ההולדת כפי שרציתי. אני עוד לא חושבת על שנה הבאה- אני עוד חושבת אם לומר להוריו משהו או לא .

לורליי43

New member
מה שבטוח שהם חייבים להשאיר טלפון

זמין כדי שאפשר יהיה ליצור איתם קשר. זה כמובן תלוי אם אפשר לסמוך על זה שהם יתיצבו בשעת הצורך. דיברת איתם אחרי המסיבה?

זו לא הבעיה שלכם

אין שום סיבה שתצטרכו לסבול מהפרעות במסיבה. התנאי בהחלט נראה נכון...

אני הייתי מדברת עם ההורים ומעדכנת

אותם במה שהיה ביומולדת. זו אחריות שלהם, והם חייבים לדעת זאת. גם אני הייתי מצפה להתעדכן אם בני היה נוהג כך. בסיום השיחה, אפשר להעלות את עניין שנה הבאה ולבקש שבפעם הבאה או שאחד מהם יהיה עמו, או שישאירו מספר טלפון זמין!
בכל מקרה!...ושבת שלום!

מירב 72

New member
תשובות לכולכם יחד:

אמרנו לו שנתקשר להורים שלו, וזה לא עזר. גם אחרי שאמרנו לא שכבר התקשרנו, זה עדיין לא עזר. אני בטוחה שהם יודעים שהילד שלהם מתנהג ככה, כי הילדים אמרו לנו שהוא תמיד כזה " מפריען" (זו המילה שהם השתמשו). בטח כבר נמאס להם לשמוע תלונות על הבן שלהם. למה בעצם לדבר איתם עכשיו? למה לא לחכות לשנה הבאה? אולי בשנה הבאה בכלל נעשה מסיבת פיג'מות מצומצמת?

בכיתה של בתי היה ילד כזה

הילד לא הוזמן למסיבות היות והיה הורס באופן קבוע את המסיבות. לא יפה אולי אבל לא היתה ברירה.

למעלה