ילד שלי מקסים

LENY4

New member
ילד שלי מקסים

אז התגרשתי לפני מ"ס חודשים ניסיתי בכל כחי לקבל הבדרי ראייה נוחים 2 לילות שינה+שבת שנייה חשבתי שיעבור חלק עד שפתאום ילדי בן ה6 אומר לי שהוא לא התגעגע אליי שהוא לא אוהב אף אחד ואם הוא אוהב זה בגלל המתנות שאני קונה לו ואני שמת עליו ואוהב אותו בלעתי את הרוק כך שלא ירגיש ואז אמר אולי תחזרו תביאו לי אחים ושוב תיפרדו האמת נשברתי לי היום וכך הסתתים היום שאני מרגיש אין לי זמןאיתו לאחר שאנו עושים שעורים ומרגיש בליבי עד כמה אני חסר לו.האמת הרגשה שאני בגללי בגלל הגירושים גרמתי לו משבר וזה כואב לי כל כך

n o g a1

New member
הילד המקסים שלך

צריך אבא חזק ולא מיוסר, מלא רגשות אשם ויסורי מצפון. הוא בטוח אוהב אותך וזקוק למאה אחוז ממך. הגירושים מאמו אינם סותרים כלל את היכולות שלך כאב , את תפקידו בחייו ואת כל מה שאתה מסמל עבורו. החלטתם להתגרש אך האבהות שלך אינה נשללה ממך , חלילה . אתה נמצא כנראה בשלב שבו הינך צריך לגבש מחדש את תפקידך כאב , אב המתפקד כיחידה נפרדת. תפקידך בחיי ילדך , כאב הוא תפקיד רב משמעות לגבי המשך התפתחותו.

הרגשתי כמוך אתמול...

הייתי חנוקה מדמעות כהקטנטונת בכתה שהיא רוצה את אבא... האם אני צריכה לשקול ברצינות את ההצעה שלו, לנסות שוב לפני שמפרקים??? והתשובה שעניתי לעצמי מייד היא...לא, נתתי מספיק הזדמנויות, אז נכון שקשה לה מאוד עכשיו, גם לי סכ"ה לא קל אבל האם אנחנו צרכים להישאר בתוך מערכת יחסים שלא טוב לנו בה רק כדי לתת לילדים "בית נורמאלי"? אני לא חושבת... אז אל תאשים את עצמך ב ה צ ל ח ה

Netta79

New member
../images/Emo24.gif לני

לא צריך להקשיב לכל דבר כעס שיוצא מפיהם של צאצאיך ... ילדים לפעמים אומרים דברים נוראיים רק כדי לראות את התגובות של ההורים תהיה האבא הכי טוב שאתה יכול , תחייך ותדע שהילד הזה יאהב אותך , בין אם ירצה או לא , עד סוף ימיו
שוב ~נטע

אז בלי מתנות.

יום ים יום סרט יום משפחה (הורים) יום חברים שיגרת שינה הכוללת סיפור הרבה נשיקות וחיבוקים כל הזמן "אני אוהב אותך" להצעה שלו, ("אולי תחזרו ותעשו לי אח") אתה אמור להגיב באמירה חד משמעית ש"צר לי, אבל זה לא יקרה". לי נראה שמשהו בחינוך עד היום היה מקולקל. לא בגלל שאסור לקנות מתנות, אלא בגלל שאסור לקנות מתנות לילד הזה. לכל אחד יש את מה שעובד עליו והורס אותו. עבורו מתנות זה הורס. לא מאוחר לתקן, אבל אסור לבזבז זמן.

למעלה