ילד שלישי מתרומה?!

מצב
הנושא נעול.

ayeleta1

New member
ילד שלישי מתרומה?!

ילד שלישי מתרומה?!
אני מתלבטת כבר הרבה הרבה זמן והייתי רוצה לחלוק עם מקרים דומים לי. האם יש כאן נשים שרוצות ללכת לתרומת ביצית לילד שלישי כששני הראשונים הם ילדים גנטיים? אולי אני המשוגעת היחידה?

אדוינה

New member
הי איילת!

ילד שלישי מתרומה?!
אני מתלבטת כבר הרבה הרבה זמן והייתי רוצה לחלוק עם מקרים דומים לי. האם יש כאן נשים שרוצות ללכת לתרומת ביצית לילד שלישי כששני הראשונים הם ילדים גנטיים? אולי אני המשוגעת היחידה?
הי איילת!
לא מבינה את השאלה. האם את בטיפולי פוריות וזקוקה לתרומה?

ממש לא - שלחתי מסר

ילד שלישי מתרומה?!
ממש לא - שלחתי מסר

לריה

New member
כן אני

ילד שלישי מתרומה?!
כן אני
היו לי שתי בנות ולאחרונה ילדתי שלישיה מתרומת ביצית. זה נורמלי לחלוטין שתרצי עוד ילדים לכי על זה זה שווה כל זריקה וכל מאמץ ותהליך מייגע . זה האושר האמיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זו האמת ילד/ים זו שמחה ואושר ודור

כן אני
היו לי שתי בנות ולאחרונה ילדתי שלישיה מתרומת ביצית. זה נורמלי לחלוטין שתרצי עוד ילדים לכי על זה זה שווה כל זריקה וכל מאמץ ותהליך מייגע . זה האושר האמיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זו האמת ילד/ים זו שמחה ואושר ודור
ההמשך ולא משנה מידת הסבל העיקר להביא אותם לעולם זעירים , מתוקים כך שהכל שווה מאמץ, כח וסבלנות.

אדוינה

New member
לריה !../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif!

כן אני
לריה !
!
מה שלומכם? יקירתי! מה שלום השלישיה? תספרי תספרי חוויות!!! ותמונות?! שנה טובה שתהיה לכם!!ו רק

ROSMARY

New member
היי לריה

כן אני
היי לריה
מתי ילדת את השלישחה ? בת כמה את ? אחרי הבנות - נולדו לך גם בנים בשלישיה ? בני כמה הם היום ? בכל מקרה גם אם יש 10 ילדים ואת רוצה עוד אז בטח ללכת על זה - למה לא ? המון הצלחה .

שרון123

New member
לא בדיוק הבנתי את השאלה

ילד שלישי מתרומה?!
לא בדיוק הבנתי את השאלה
לי יש אחת ספונטנית, והשני והשלישי מתרומה.

ayeleta1

New member
הסבר

לא בדיוק הבנתי את השאלה
לי יש אחת ספונטנית, והשני והשלישי מתרומה.
הסבר
התכוונתי שיש לי שני ילדים גנטיים ואני מתלבטת כבר המון זמן האם ללכת על תרומת ביצית כדי ללדת ילד שלישי (מאותו בעל). רציתי לדעת האם יש מקרים דומם או שאני משוגעת.

שרון123

New member
בכלל לא משוגעת!

הסבר
התכוונתי שיש לי שני ילדים גנטיים ואני מתלבטת כבר המון זמן האם ללכת על תרומת ביצית כדי ללדת ילד שלישי (מאותו בעל). רציתי לדעת האם יש מקרים דומם או שאני משוגעת.
בכלל לא משוגעת!
אני חושבת שאם את רוצה ילדים נוספים, לכי על זה. האושר הוא בלתי ניתן לתיאור בכלל

פיש10

New member
לנו יש 2 ילדים גנטיים../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

הסבר
לנו יש 2 ילדים גנטיים

ולפני 3 חודשים נולד לנו ילד שלישי מתרומה! לכי על זה אין סוף לאושר!!!את לא משוגעת ...

אדוינה

New member
לא קיבלתי את המסר איילת...

ילד שלישי מתרומה?!
לא קיבלתי את המסר איילת...
ועדיין לא הבנתי ,האם ניסית להרות שוב מהביציות שלך?

ayoosh

New member
לי זה נשמע נורמלי לחלוטין../images/Emo70.gif

ילד שלישי מתרומה?!
לי זה נשמע נורמלי לחלוטין

אתם רוצים עוד ילד. כרגע האופציה לממש את הרצון הוא תרומת ביצית- אם "עברתם" את המכשול הפסיכולוגי של המטען הגנטי שלך- זו נראית לי דרך מצויינת להורות, ולהרחבת המשפחה. אצלי זה שונה- יש לי תאומים בני חצי שנה מתרומת ביצית, ובע"ה אני כן מתכננת עוד ילד/ים. לצערי, לא נשארו לנו מוקפאים, כך שקטנים הסיכויים שהתורמת תהיה זהה- כלומר, המטען הגנטי של הילדים הבאים
- לא יהיה זהה לשל הקיסרים... אני לא אומרת שלא הייתי מעדיפה שזה יהיה אחרת- אבל זה לא מה שיעצור אותי (זה רק עניין של לאגור כוחות מגידול תאומים, לעוד ילדים...)

a17

New member
לי יש שני ילדים "גנטיים" שלי

ילד שלישי מתרומה?!
לי יש שני ילדים "גנטיים" שלי
ועכשיו אני בהריון מתרומת ביצית מקייב...למה את חושבת שאת משוגעת?

בריזה1

New member
את לא היחידה ובטח שלא משוגעת

ילד שלישי מתרומה?!
את לא היחידה ובטח שלא משוגעת
את רוצה ילד שלישי את לא יכולה לעשות אותו מביציות שלך, תרומה היא אופציה נפלאה, מזלנו שהיא קיימת . עבור חלקנו היא האופציה היחידה. בהצלחה בריזה

מצב
הנושא נעול.
למעלה