ילד שלא משתף פעולה
שלום לכולכם, בד"כ אני קוראת סמוייה של בפורום הנהדר הזה, והיום החלטתי להצטרף כפעילה (הייאוש.....) יש לי ילד בן 4 שלומד בגן שפתי, הוא זקוק לתגבור של ריפוי בעיסוק מחוץ לשעות הגן אך.... הבחור ברוב הפגישות לא משתף פעולה, זה מתבטא בהשתוללות, ב"לא רוצה" בלגעת בחישוקים, בקבוקים שקיות ומה לא... בקיצור הצגה שלמה. כשאני בסביבה המצב יותר גרוע לכן אני לא נמצאת בחדר ( הולכת וחוזרת לקחת אותו). אני יודעת כמעט בוודאות שזה לא קשור למטפל ( הינו אצל כמה...
) למישהוא יש עצה מה עושים? האם להמשיך להתעקש או פשוט לוותר? לי באופן אישי חבל לוותר על זה כי אני מבינה כמה זה חשוב לו אבל כבר אין לי כח נפשי להתמודד עם זה ואני מרגישה מתוסכלת ועצבנית, והוא לא מפיק מזה הרבה חוץ ממלחמות וקרבות. כולם בטוחים שגם בבית הוא שובב ולא ממושמע אך למרבה הפלא בבית אין לנו כמעט מאבקים איתו הוא יודע ומבין היטב את הגבולות ( ויש לא מעט...) הבעייה מתחילה שיוצאים מפתח הבית כל הכללים נעלמים כלא היו ואני נכנסת איתו למעגל קסמים של כעסים. כל החברות שלי מספרות בידיוק ההפך, שבחוץ הילדים שלהם מקשיבים, מנומסים, ונעימים ובבית פורקים עול. אני לא מבינה למה אצלנו זה הפוך וקיצוני כ"כ. ניראה לי שקצת נסחפתי מקווה שזה בסדר תודה מראש יהב
שלום לכולכם, בד"כ אני קוראת סמוייה של בפורום הנהדר הזה, והיום החלטתי להצטרף כפעילה (הייאוש.....) יש לי ילד בן 4 שלומד בגן שפתי, הוא זקוק לתגבור של ריפוי בעיסוק מחוץ לשעות הגן אך.... הבחור ברוב הפגישות לא משתף פעולה, זה מתבטא בהשתוללות, ב"לא רוצה" בלגעת בחישוקים, בקבוקים שקיות ומה לא... בקיצור הצגה שלמה. כשאני בסביבה המצב יותר גרוע לכן אני לא נמצאת בחדר ( הולכת וחוזרת לקחת אותו). אני יודעת כמעט בוודאות שזה לא קשור למטפל ( הינו אצל כמה...