ילד רע
התסריט שלי: ויקה מדיחה את נעם ומולי ומתחילה שוב להשתעמם על האי היא כותבת שיר לדן, וזה בטח יילך ככה: (לקרוא "דני" במבטא אמריקאי עם צירה... סתם בשביל הקטע
דני ילד רע ---------- ריקי גל מילים: אני עצמי ואיירין יש לי חבר שקוראים לו דנידין אבל אני קוראת לו דני אני אהיה באי המתים עוד כמה ימים ודני גם הוא יחטוף ממני אנחנו ניפגש עם גיא בצהריים על החוף לאיזה שלוק של תולעים, דני יראה לי איך נופלות לו השיניים ואני אשלח אותו הביתה להורים דני, דני ילד רע אני אוהבת אותו כל כך נורא דני, דני ילד רע, אני אשלח אותו הביתה בסירה. דני אין לו כלימה, הוא תוקע לכולם סכינים בגב ובין העיניים לי יש נעם וגם מולי ודני אינשאללה! מתי הוא כבר יבוא ליום יומיים? כשדני רעב אז לוקחים'תו לסבאנה ואם השבט נח אז "ויקטוריצה" בודקים שמושיק נוחר ועידן עסוק ודני מסלק לו את קוריצה דני, דני ילד רע אני אוהבת אותו כל כך נורא דני, דני ילד רע אני אשלח אותו הביתה בסירה. לפעמים אני ודני משחקים בהישרדות הוא מוכר אותי, שומר לו על הראש אחר כך הוא אומר לי יאללה בואי ויקה אחרי בגידות אפשר לתת בראש דני רוצה שנתחייב לא להדיח אחד את השני, זה איכסה! פה! אז כדי שאת דני, מפה אבריח אני משקרת אל פרצופו היפה דני, דני ילד רע אני אוהבת אותו כל כך נורא דני, דני ילד רע אני אשלח אותו הביתה בסירה. לדני יש עיניים שמרמות את הכל וסכינים חדות במקום שיניים, כשהוא יפגוש אותי על אי המתים!!! הוא יחרבן אצלי במכנסיים דני, דני ילד רע אני אוהבת אותו כל כך נורא דני, דני ילד רע אני אשלח אותו הביתה בסירה
התסריט שלי: ויקה מדיחה את נעם ומולי ומתחילה שוב להשתעמם על האי היא כותבת שיר לדן, וזה בטח יילך ככה: (לקרוא "דני" במבטא אמריקאי עם צירה... סתם בשביל הקטע