ילד ראשון בצבא

ayala60

New member
ילד ראשון בצבא

קשה לי להתרגל שהילד לא בבית ושאי אפשר לדבר איתו כשרוצים. בני התגייס ב21.03.06 לחי"ר יעודי. ואני מאושרת שטוב לו שם למרות חחשו הגדול מהחטבה הזו ,בני מספר שהחברה כולם חברה טובים וכיף לו. כקטע הזה אני מאושרת שטוב לו כי ברגע שטוב לו אז גם לי טוב .אבל קשה בלעדיו זה ילד שתמיד שיתף אותנו בחייו חברים זרמו לבית ועכשיו הכל מוזר שקט

3תיתי

New member
אילה, לא תאמיני

קצת מתרגלים וקצת לומדים להתגבר. שיהיה לחייל הצעיר קל וטוב וגם לך.

הגיעקיץ

New member
מסכימה. קצת מתרגלים קצת מתגברים

זה קשה בלעדיו בבית. אבל מנסים לזרום עם מהלך העניינים של היום ומחכים לטלפון שלו בערב.

mikca

New member
../images/Emo50.gif לבן ולכם, נראה ששניכם

מרוצים. מצטרפת לתיתי, זה קשה תמיד, אבל גם מתרגלים ולומדים לחיות בין שבת לשבת לרגילה לחמשוש וכו' ובין
ל

מאקי

New member
תראי זה הכי מובן בעולם... כולנו..

עכשיו צלצלה עוד חברה לעודד אצלי זה קודם יפוש ואחכ בנגו .. ונשארתי עם מי שנשאר.. קשה יהיה בסדר..

oshiko

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה

מצטרפת למשפחה המתרחבת והולכת של חי"ר ייעודי וחי"ר בכלל בפורום. שמח לשמוע שהבן אופטימי - התחלה טובה. משתתף בגיבוש עוקץ?

sim26

New member
הבן שלך הוא הנין של הבן שלי

באמת טוב להם שם. בינתיים אין סיבה לדאוג עליו ועוד מעט יחזור לשבת מורל עם הרבה דברים וחברים חדשים לדבר עליהם. את ננסת לעולם חדש אתו חברים חדשים יגיעו עכשיו. בהצלחה ותמשיכי לעדן אותנו.

סמדר בנ

New member
זה שהוא רגיל

לשתף אתכם - זה נהדר, כי מן הסתם זה ימשיך וכך תהייי מעודכנת מה קורה איתו. מניסיון עם ילדים מהסוג הזה ומהסוג השותק - זה מאוד מקל כשאתה בעינינים. בהצלחה לבן.

מזדהה איתך, גם בני התגייס ב22/3

והיום ניסיתי להגדיר מה בעצם כל כך מוזר לי או מה מפריע לי ובסוף הצלחתי להגדיר מה כל כך משונה לי וזה העובדה שפתאום הוא לא אדון לעצמו. הוא היה שנה בבית ועכשיו הוא "רכוש צה"ל"

rivkaman

New member
גם לי לא היה קל בני התגייס ב-5.2.06

ובעוד שבוע עובר לבסיס מי יודע איפה ? שיעבור להם בקלות ומהר.

ברוכה הבאה למועדון הדאגות ../images/Emo24.gif

פה תרגישי נוח כי כולנו באותו עניין. יהיה לך כייף כאן. יש אנשים טובים.

למעלה