ילד מתיי גדלת??

גל ים..

New member
ילד מתיי גדלת??

זוכרת תקופה אחרת שונה.. זה לא היה מזמן... היינו הולכים לסיפרייה לקרוא ספרים לעשות עבודות.. היום נכנסים למחשב לחפש את האתר ומעתיקים תוך חמש שניות... פעם היית יודע שאפשר לטייל בחוץ בערב כי זו השעה הכי קסומה לשחק תופסת מחבואים וללכת עם החבר´ה לא-ש ולהתחבא בפרדס של השכנה.. היום אין פרדסים וחבורות הנוער מדברים איתך על נסיעה להודו להזרק בין ריחות הקטורת והבשמים לעשן חשיש וסמים.. ולטפס על ההימלאייה למצוא שם אולי את אלוהים.. והילד מדבר שפה זרה משונה.. אמא נו תלחצי אנטר או תעשי איקס שם למעלה בסרגל הכלים כדי לצאת מהתוכנה.. תוכנות תוכניות מחשבים משחקים ורק לפני ימים ספורים התוכניות היחידות היו אלו בטלוויזיה בצבעים.. אתה מביט בו ילדך שלך דרדק בן שמונה ניראה כמו גבר עם מבט רציני על הפנים אתה שואל את עצמך היי ילד חייך תזרום לאט מה בוער והרי רק התחלת את חייך רק לפני חודשים.. שואלת אותך או אולי את עצמי ילדי שלי מתיי גדלת ואולי אני השתנייתי כל כך עם השנים?? מציאות אחרת שונה ילדי שנות האלפיים מבוגרים קטנים ואתה שם עומד מולם נבוך ונגמרות לך המילים... גל

ככה הן עוברות להן

השנים ואתן מגיעים כל השינויים ואנחנו תמיד כאן לצידם, לא משנה הזמן - כלל רק טוב!!!

המממ....ילד, גם אני שואלת...

מתי גדלת? ואיך כל- כך מהר אתה לי מתבגר? קוראת אותך, גל, ומתחברת....לילד שלי בן ה-10 שיודע הכל הכל הכל... ואני בגילו ידעתי רק הכל אחד! קראתי, התחברתי ואהבתי....

*g99

New member
ולפעמים

אנחנו לא שם כשהם גדלים לנו.. לפעמים אנחנו שקועים בשלנו במקום להביט בהם ולראות אותם משכילים מצעד לצעד. לפעמים הם מאותתים לנו,ואנחנו לא רואים..לא רוצים לראות,בורחים לנו למציאות שהיינו רוצים שתהיה.. הזמן רץ לנו כ"כ מהר,צריך רק להביט סביב ולאגור את מירב המידע ולנצלו בזמן הנכון ובמקום הנכון..

למעלה