ילד מחונן ומוזר

מצב
הנושא נעול.

hadar202

New member
ילד מחונן ומוזר

ילד מחונן ומוזר
שלום לכם יש לי ילד בן שבע וחצי. הוא נולד עם חולשה בשרירים באיזור הכתפיים לא מסוגל לתפוס כדור או לרכב על אופניים.הוא קצת חלש גופני.הוא ילד מאוד חכם ויודע יותר מבני גילו.אין לו הרבה חברים אולי בגלל שהוא לא חזק במשחקים.לאחרונה כמה הורים התלוננו שהוא חושף את ישבנו לילדים בבית ספר. ביום זיכרון בזמן צפירה לא עמד דום .השתולל ושכב על הריצפה והשתין במכנסיים.מנהל של בית הספר הזמין אותנו לשיחה.נקבע שבן שלי צריך טיפול פסיכולוגי.הזמנתי תור לחודש הבא.מה דעתכם על הנשוא.?לדעתי הוא מחפש תשומת לב של הילדים מאז אותו מיקרה הילדים צוחקים אליו מה שמצער אותי יותר מכל

ציפי ג

New member
ישנה תסמונת

ילד מחונן ומוזר
שלום לכם יש לי ילד בן שבע וחצי. הוא נולד עם חולשה בשרירים באיזור הכתפיים לא מסוגל לתפוס כדור או לרכב על אופניים.הוא קצת חלש גופני.הוא ילד מאוד חכם ויודע יותר מבני גילו.אין לו הרבה חברים אולי בגלל שהוא לא חזק במשחקים.לאחרונה כמה הורים התלוננו שהוא חושף את ישבנו לילדים בבית ספר. ביום זיכרון בזמן צפירה לא עמד דום .השתולל ושכב על הריצפה והשתין במכנסיים.מנהל של בית הספר הזמין אותנו לשיחה.נקבע שבן שלי צריך טיפול פסיכולוגי.הזמנתי תור לחודש הבא.מה דעתכם על הנשוא.?לדעתי הוא מחפש תשומת לב של הילדים מאז אותו מיקרה הילדים צוחקים אליו מה שמצער אותי יותר מכל
ישנה תסמונת
המכונה Developmental Coordination Disorder את יכולה לקרוא עליה באתר 0-5. נשמע לי שלפני שהולכים לפסיכולוג אפשר לתת את הדעת לכך שילד שמאוד לא פיזי, סובל מהרבה מאוד בעיות חברתיות, ועלול - כדי למשוך תשומת לב- גם אם שלילית , להתנהג בצורה "מוזרה". ההשתנה יכולה לסמן מבוכה, או אובדן שליטה, וכך גם חשיפת הישבן. היות ואני מאוד מאמינה בשילוב הגוף עם הנפש, הייתי בד בבד עם פניה לפסיכולוג הולכת עם הילד למשהו שיקדם אותו פיזית, כמו ריפוי בעיסוק, ג'ודו, הידרותרפיה, פלדנקרייז לילדים. משהו שיחזק את הדימוי הגופני שלו, והכי חשוב - שהוא יהנה ממנו ולא ירגיש שהפעילות הזו היא על עבורו.

TikvaBonneh

New member
הפרעת קשב

ילד מחונן ומוזר
הפרעת קשב
יכול להיות שיש לילד שלך הפרעת קשב וריכוז ובגלל זה הוא משתולל בבית הספר. איך הוא בכיתה בדרך כלל? האם הוא מפריע או שהוא יושב בשקט ומקשיב לשיעור?

מצב
הנושא נעול.
למעלה