ילד מזדקן

אופיר 3

New member
ילד מזדקן

אני בתור עלם חמודות בן 23 מופתע לראות בפורום הזה כל כך הרבה צעירים (שזה כל מה שמתחת ל20 בשבילי) , אני נחשפתי לפינק פלויד רק לפני שנה בצבא , היה לנו MP3 עם כל השירים של פינק פלויד , ולמרות שבהתחלה לא סבלתי יותר מדי את המוזיקה לאחר כמה זמן-התמכרתי. רציתי לדעת איך הגעתם לראשונה להקשיב לפינק הורוד , כי אני בגילאים של 15-16 לא נראה לי הייתי מתחבר בכלל בכלל למוזיקה שלהם, חָרִיף

יש פה המון ואני אחד מהם

שפשוט אוהבים את הסגנון הזה מוסיקה של רוק קלאסי התחלתי באביב גפן בכיתה ג זאת היתה התפנית הראשונה שלי מכל הפופ המגעיל של שנות ה90(ואל תצחקו, הוא זמר מדהים ומבחינתי הוא האמן השני שאני הכי אוהב אבל תנחשו מי הראשונים
)

בעקבות אחי...

הוא חזר מאוסטרליה מטיול ארוך וכשהוא חזר הוא הביא מיני דיסק ובהתחלה לא הבנתי מה הוא שומע ולאט לאט גם אני התמכרתי. ישבתי מסטול וזה בא לי פשוט חזק. זה בנוי בדיוק לסאטלה. בהתחלה זה קשה לאהוב את זה אבל כשאתה שומע את זה במצב רוח מסויים אתה מתמכר.

adiville

New member
יש ! גם אני זקנה !!!

אני בת 20 וחצי
נחשפתי לפינק פלויד לפני 3 שנים בערך, בתקופת הבילויים שלפני הצבא.... אבל באמת נורא מוזר לראות בני 14-15 שממש אוהבים את המוסיקה הזאת כי היא די כבדה ומתוסבכת... חשבתי שילדים בגיל הזה אוהבים רק דאנס, בוי/גירלז באנדס והמורדים.... אבל סחתיין על הטעם הטוב במוסיקה ! לא משנה שהפינק פלויד יכולים להיות סבא של כולנו

PINK FLOYD FAN

New member
תתפלאי אני מכיר 9 ילדים שאוהבים

את פינק פלויד אבל בטח יש יותר רק לא מספיק האוס דאנס וכל הבולשיט הזה זה חיקוי זול למוזיקה לפי דעתי להקות ישנות ואיכותיות הם יוצרים מוזיקה אמיתית ולא מוזיקה מכנית שהרסה מכל הכיוונים ואיבדה את הייחוד שצריך להיות בנוי מכלי נגינה ולא ממכונות

../images/Emo9.gif

פסיכולוגיה בשילינג תמיד אני מרגישה כאילו זו מחמאה כשאומרים לי את זה, על הקטע של איך אני מתחברת... תשמע, תראה פה את הרוב המכריע של הצעירים (וכשאני מדברת על צעירים, אני מדברת על עלמי חמד בני 18 ומטה), ותראה שתכל'ס זה נראה כאילו מנטלית לפחות, הם כותבים ביותר רצינות מאשר רוב הנוער בגילם, שאני לא אומרת שיש משהו פסול בלהיות עסוקה בשופינג, פיצוץ חצ'קונים, ריכולים , כדורסל ואהבות ראשונות, אבל תכל'ס זה מה שאתה צריך לעסוק בו בגיל הזה פחות או יותר...אז יש אנשים מסוימים שכן-הם מרגישים קצת מנותקים מההוואי הזה, או שמשלבים בהוואי הזה גם את זה שמנטלית הם בנויים אחרת...
אז הם מצליחים להתחבר טוב יותר מאנשים אחרים למוזיקה בלי מילים, קטעים אינסטרומנטליים כאלו, וכל מה שפינק פלויד עושים הכי טוב. אני חושבת שלאנשיפ מסוימים יש מין הנאה להקשיב למוזיקה, ולנסות לחשוב לבדך מה זה אומר לך, מה זה נותן לך להרגיש ולהנחות את עצמך במסע הצלילים המרטיט של פינק פלויד, שבין כה וכה-אפפעם לא נשמע צורם! כי במוזיקה של היום...מה יש לחשוב? ההיצע של דיסטורשן, תופים וזמר חתיך לא משתנה. אוקיי, היא שברה לך ת'לב, חזרתם, הפי אנד, נישוקים. תכל'ס-המוזיקה ממחזרת את עצמה היום, ונחמד לשמוע את הצלילים של פינק פלויד ולדעת שאתה כן מבין אותם בניגוד לאנשים אחרים, ועוד יותר-לדעת שיש לך יותר שנים להנות מהם...

כמה שאת צודקת..... ../images/Emo66.gif

אני בת 14 (עוד כמה ימים וחצי), והתחלתי בזמן האחרון להרגיש ממש זקנה. כן, אני יודעת שאני לא, אבל אחרי שחשבתי על זה, עברתי כבר את שנות הילדות שלי, ונגמר שלב אחד בחיים כאילו, ועזבו, אני אל אזיין לכם את השכל, אבל בא לי לחזור להיות בת 10.

אופיר 3

New member
כשאני הייתי בן 15

הייתי מטומטם, לשמוע פינק פלויד ולרשום הודעה כזאת היה כמו בגרות באנרגיה אטומית בשבילי יפה לָך

תשמע, יקירי-

זה ידוע שבנים מתבגרים מאוחר יותר:) תכל'ס גם לי יש סוגים של מוזיקה שאני נורא מצטערת ששמעתי פעם והוצאתי עליה כסף...אבל קורה, לא? לפחות אתה שומע פינק פלויד עכשיו
.

rainbow demon

New member
פינק פלויד זה לא עניין של גיל אחי

זה עניין של גישה ואהבה למוזיקה... מצידי שגם בני 12 יאהבו לשמוע פינקפלויד, העיקר שזה לא יהיה בגלל "העיניים המ-א-מ-מ-ו-ת כאילו שיואו שיש לרוג'ר ווטרס" או "אני שומעת פינק פלויד אז אני מאגניבה".. אני אישית מכיר פינק פלויד בערך מאז שאני בן 12 בעצמי, אז ראיתי את החומה פעם ראשונה , אח"כ לא היה לי שום קשר לפינק פלויד עד לפני 3 שנים ואז התחלתי לחרוש חזק עליהם:)

adiville

New member
כמו שאמרתי קודם....

סחתיין על החבר'ה הצעירים שהצליחו לעמוד ב"קסמיהם" של להקות הבנים והבנות המופלצות של היום ובחרו בסוג מוסיקה איכותית ועמוקה כל כך ! לרוג'ר ווטרס יש עיניים מהממות ? אני תמיד חשבתי שגילמור היה היפיוף בחבורה......

rainbow demon

New member
חחח תשמעי יש ויש

אני מכיר כאלה שעד היום הם עדיין שומעים את להקות הבנים והבנות וכל הזבל שמופיע באמטיוי, ואני מדבר על אנשים בני 18-20 אם לא יותר ולעומת זאת אני גם מכיר בני 13-14 שמבינים עניין , ושומעים מוזיקה איכותית כמו פינקפלויד, ואפילו ראיתי חטניקים וזייניקים (יענו לומדים בכיתה ז', יא סוטים על מה אתם חושבים?) שהם מטאליסטים כבדים... העולם משתנה :) כשאני הייתי בכיתה ח' אפילו לא חשבתי על ללכת לישון יותר מאוחר מ10, ואלה היום אם הם בבית ב1 בלילה זה כבר מזל... ויקירתי, בינינו, אני לא מסתכל על הפינקפלויד במובנים רומנטיים, למעשה עד לפני 3 חודשים בכלל לא ידעתי איך הם נראים באמת כי זה לא עניין אותי.. וחוץ מזה , חברה שלי מספקת אותי בהחלט:)

adiville

New member
מי דיבר על רומנטיקה ?

זה שחלקם ניראו טוב פעם זה סתם טעם אישי ואיך שהם נראים היום זה עניין של גיל וגם לי יש חבר שנראה יותר טוב מכולם שם (וזה שוב טעם אישי) אבל מה זה קשור ?!? טוב די.....עזוב
הם גדולים וזהו - לא משנה מי אוהב אותם ואיך הם נראים !

rainbow demon

New member
חחח תשמעי יש ויש

אני מכיר כאלה שעד היום הם עדיין שומעים את להקות הבנים והבנות וכל הזבל שמופיע באמטיוי, ואני מדבר על אנשים בני 18-20 אם לא יותר ולעומת זאת אני גם מכיר בני 13-14 שמבינים עניין , ושומעים מוזיקה איכותית כמו פינקפלויד, ואפילו ראיתי חטניקים וזייניקים (יענו לומדים בכיתה ז', יא סוטים על מה אתם חושבים?) שהם מטאליסטים כבדים... העולם משתנה :) כשאני הייתי בכיתה ח' אפילו לא חשבתי על ללכת לישון יותר מאוחר מ10, ואלה היום אם הם בבית ב1 בלילה זה כבר מזל... ויקירתי, בינינו, אני לא מסתכל על הפינקפלויד במובנים רומנטיים, למעשה עד לפני 3 חודשים בכלל לא ידעתי איך הם נראים באמת כי זה לא עניין אותי.. וחוץ מזה , חברה שלי מספקת אותי בהחלט:)

נימרודל

New member
איזו כותרת טובה.

אתה יודע אתה דיי טוב בזה אולי כשתגדל עוד אז תשווק דוורים או תהייה כתב בגלל שכותרות בעיקר בעיתונות זה דבר חשוב וזאת הייתה מושכת. בכל אופן.אני הייתי בת 13 באפריל. אני התחלתי לשמוע מוסיקה שונה מכיתה ג' בערך בזכות המורה שלי לאנגלית שלימדה אותי שירים של ביטלס. ואז אח שלי נתן לי לשמוע את שיין און והיום אני כבר במצב של התמכרות. ואני גם שומעת מטאל ופרוג וכל זה. זה עניין של מה שאתה רוצה להיות ולעשות עם עצמך, וכמובן גם מה שאתה מתחבר אליו. אני אישית דיי נגעלת מכל המיסחור הזה היום בעיקר של מוסיקה אבל אפילו של לא יודעת מה, משחות שיניים. אז אני חושבת שלהקות כמו פינק פלויד הן נצחיות. הם שינו את ההיסטוריה של עולם המוסיקה והם שינו לפחות אחוז אחד מהנוער וכמובן בני העשרים ומעלה שעדיין נחשבים "ילדים". אז אני שמחה שאתה שמח. והכרי חשוב במיוחד בגיל שלי, לא לעשות את זה בשביל הפוזה.

ArNoLd LaYnE

New member
אוקי.... איך אני נחשפתי...

אני יש לי הוכחות והקלטות שאני שר את פינק פלויד בגיל 3וחצי... ברצינות!!! מאז שנולדתי.... דוד שלי ואבא שלי מעריצי פינק פלויד נלהבים תקעו לי פינק פלויד באוזניים... ומאז זה כבר סיפור אהבה שלם הלהקה האהובה עליי זאת פינק פלויד ובעקבותיה גם התחברתי לסגנון הפרוגרסיב של שנות ה- 70... אני כרגע בן 17 כרגע... אגב יש לי בבית בפטיפון את כל התקליטים של פינק פלויד שהם פרי אוספם של אבא ודוד....

Nir of GondoliN

New member
לצערי אף אחד ממשפחתי

לא שמע פינק פלוד או משהו בכיוון. והחברים שלי עוד היו צעירים מדי כדי להכיר אותם. גיליתי אותם אך ורק באינטרנט אך גם זה משהו.

adiville

New member
לאמא שלי היה את התקליט.....

דארק סייד ולפני 13 שנה בערך כשעברנו דירה ההורים שלי מכרו את הפטיפון וכל התקליטים ופשוט בא לי להרוג אותם !!!!!!! איזה ענק זה היה יכול להיות אם היה לי את התקליט הזה...... לא שהיה לי מה לעשות איתו אבל זה פריט אספנים בן 30 שנה !!!!

HelterSkelter1

New member
לאספנים?

יש לכמה עשרות מיליונים את התקליט הזה בבית. זה לא כל כך לאספנים, זה נפוץ כמו ייתושים בקיץ.

למעלה