אני אדם ענייני
ולצערי כנראה שאינך מכיר בכלל אנשים כאלה
ולכן איני פוסל כל מה שאנשי המקצוע אומרים ככלל שאין לעבור עליו
וגם שעון עומד מראה לפעמים את השעה הנכונה
העמדות המובאות במאמר שאתה מפנה אליו מגלמות גם את כל הטמטום שבעמדת אנשי המקצוע
וביחד עם זה גם אנשי המקצוע יודעים להבחין חיצונית בין אוטיסט לאדם שאינו אוטיסט
הטענות שלי כלפיהם זה שהם רואים רק את החיצוני ואין להם שום הבנה במניעים
שזה בעצם עילת קיומה של הפסיכולוגיה
לראות מעבר לגלוי לעין
ובזה הם מפספסים לחלוטין ולכן הם כל כך מזיקים
לזהות חוקרים מהעבר עם אוטיזם זה לא חזרה על דעה של אנשי מקצוע
בדעה של אנשי מקצוע הכוונה לאיך הם מפענחים את הסיבות להתנהגות של אוטיסטים
אתה מנסה לתאר אותי כפנאט אבל בניגוד לך איני כזה בכלל
אני ענייני
ומגיב להקשר ובהקשר של כל דבר ודבר
אגב
כמו הרבה אוטיסטים אחרים
ניוטון ואיינשטיין זכו להכרה כי הם הצליחו,איינשטיין נדחה מכל מקום שאליו הוא פנה וגם בבית הספר המורים ממש שנאו אותו (עד שהתיאוריה שלו התקבלה) ולתאר את ניוטון כאדם מקובל זאת תהיה הגזמה פרועה
למעשה,ניוטון,מהרגע שהצליח נעשה אדם מנוול,בעיניך תליית זייפנים זה תפקיד חשוב בעיני זה עבודה מחליאה שכל מה ששלילי באנשים כמו ניוטון ,שגם ניהל קרבות יוקרה קשים מאוד שלכן גם נורא הזיקו למדע,פרץ החוצה מהרגע שבו הוא הצליח
גם איינשטיין דעך מבחינה יצירתית מהרגע שזכה להצלחה,והוא הראשון שידע לזהות שהפיכתו לסמכות בעצם לא רק שמנוגדת לחלוטין לטבעו אלא שאולי תרמה רבות לעובדה שבעצם בעשרות שנותיו האחרונות לא תרם שום דבר משמעותי למדע
התיאוריה של אינשטיין אינה פשוטה בכלל
אפשר להסבירה בפשטות אבל זו פשטות מטעה
בשביל להבינה כהלכה,ובזמן שהיא התפרסמה הייתה ידועה הבדיחה שאולי 3 אנשים מבינים אותה ואחד מהם זה איינשטיין,נחוץ גם ידע לא מבוטל במתמטיקה וגם בפיזיקה,וגם זה לא מספיק,בלי יכולת הפשטה גאונית אין סיכוי להבין אותה ואת השלכותיה כמו שראוי לה
ולדעתי גם כיום לא הרבה אנשים יודעים וחושבים שחדו"א זה דבר קל יחסית להבנה,ובלי להבין קלקולוס לעומק ואת המקום שממנו הוא נבע אי אפשר להבין את ניוטון כמו שצריך וראוי
ולצערי כנראה שאינך מכיר בכלל אנשים כאלה
ולכן איני פוסל כל מה שאנשי המקצוע אומרים ככלל שאין לעבור עליו
וגם שעון עומד מראה לפעמים את השעה הנכונה
העמדות המובאות במאמר שאתה מפנה אליו מגלמות גם את כל הטמטום שבעמדת אנשי המקצוע
וביחד עם זה גם אנשי המקצוע יודעים להבחין חיצונית בין אוטיסט לאדם שאינו אוטיסט
הטענות שלי כלפיהם זה שהם רואים רק את החיצוני ואין להם שום הבנה במניעים
שזה בעצם עילת קיומה של הפסיכולוגיה
לראות מעבר לגלוי לעין
ובזה הם מפספסים לחלוטין ולכן הם כל כך מזיקים
לזהות חוקרים מהעבר עם אוטיזם זה לא חזרה על דעה של אנשי מקצוע
בדעה של אנשי מקצוע הכוונה לאיך הם מפענחים את הסיבות להתנהגות של אוטיסטים
אתה מנסה לתאר אותי כפנאט אבל בניגוד לך איני כזה בכלל
אני ענייני
ומגיב להקשר ובהקשר של כל דבר ודבר
אגב
כמו הרבה אוטיסטים אחרים
ניוטון ואיינשטיין זכו להכרה כי הם הצליחו,איינשטיין נדחה מכל מקום שאליו הוא פנה וגם בבית הספר המורים ממש שנאו אותו (עד שהתיאוריה שלו התקבלה) ולתאר את ניוטון כאדם מקובל זאת תהיה הגזמה פרועה
למעשה,ניוטון,מהרגע שהצליח נעשה אדם מנוול,בעיניך תליית זייפנים זה תפקיד חשוב בעיני זה עבודה מחליאה שכל מה ששלילי באנשים כמו ניוטון ,שגם ניהל קרבות יוקרה קשים מאוד שלכן גם נורא הזיקו למדע,פרץ החוצה מהרגע שבו הוא הצליח
גם איינשטיין דעך מבחינה יצירתית מהרגע שזכה להצלחה,והוא הראשון שידע לזהות שהפיכתו לסמכות בעצם לא רק שמנוגדת לחלוטין לטבעו אלא שאולי תרמה רבות לעובדה שבעצם בעשרות שנותיו האחרונות לא תרם שום דבר משמעותי למדע
התיאוריה של אינשטיין אינה פשוטה בכלל
אפשר להסבירה בפשטות אבל זו פשטות מטעה
בשביל להבינה כהלכה,ובזמן שהיא התפרסמה הייתה ידועה הבדיחה שאולי 3 אנשים מבינים אותה ואחד מהם זה איינשטיין,נחוץ גם ידע לא מבוטל במתמטיקה וגם בפיזיקה,וגם זה לא מספיק,בלי יכולת הפשטה גאונית אין סיכוי להבין אותה ואת השלכותיה כמו שראוי לה
ולדעתי גם כיום לא הרבה אנשים יודעים וחושבים שחדו"א זה דבר קל יחסית להבנה,ובלי להבין קלקולוס לעומק ואת המקום שממנו הוא נבע אי אפשר להבין את ניוטון כמו שצריך וראוי