ילד לפני גיוס

mazita

New member
ילד לפני גיוס

שלום לכולם,דיי חדשה בפורום הזה, אבל לא בתפוז.
הבן שלי בן 17 רוצה להתחיל להתאמן לקראת השירות הצבאי. רציתי לדעת לאיזו מסגרת כדאי שירשם ובגלל שמדובר בילד שגם צריך קצת לרדת במשקל אשמח למסגרת מתאימה או למאמן כושר אישי שיתחיל איתו אימונים. באיזור רמת גן

רזאי

New member
לא מכירה את האיזור שלך, אבל רוצה להזהיר

אותך לבדוק טוב את ההכשרה של המאמן שיבחר.
באיזור שלנו נפתח קורס שבסופו לכמה וכמה מהמתאמנים נגרם נזק מתמשך. לשכן נשחקו הסחוסים במידה שכנראה בלתי הפיכה, וכך לא התאפשר לו לשרת במקום בו רצה. סיפרו לי גם על כמה עם שברי מאמץ.

3תיתי

New member
מנסיוני- הבן היה בטטת כורסה

הגיע ככה לצבא, אמנם לא לחי"ר, אבל קרבי. (תותחנים). האימונים היו הדרגתיים והוא הגיע לכושר מצויין. מה שכן, הייתי מבקשת פגישות עם דיאטנית (קופ"ח) לשם ייעוץ לירידה במשקל וכן לטול ויטמין D וסידן, למניעת שברי מאמץ.

מחשבות

New member
היום כבר ממליצים להמנע מנטילת סידן. עניין מסוכן

ולא הוכח שמסייע. לקיחת סידן בלי מגנזיום, ויטמין D ו-ויטמין K2 זה בכלל חסר בסיס.

3תיתי

New member
לא הוכח שמונע שברי אוסטאופורוזיס. את זה קראתי

קראת באופן ספציפי לגבי שברי מאמץ?

מחשבות

New member
לא לגבי שברי מאמץ, אבל בכל מקרה, סידן

לא עושה את מה שאמור לעשות ובטח לא כשנלקח לבד.

אגוזים1

New member
עכשיו לפי מה שהבנתי

הבעיה היא עם הבנות שמתגייסות לקרבי (למשל לגדודים המעורבים של תותחנים).
&nbsp
המון המון פגיעות (בלי פרופורציה לבנים) וממש לא מותאם לבניית הכושר אצל בנות.
&nbsp

3תיתי

New member
זה בעייתי מכמה סיבות

הבנות שומרות עם אפוד קרמי כבד, רק שש שעות. הבנים שמונה. זה גורם לבעיה בסידור השמירות, וזוכרת כמה וכמה פעמים, שהבן שמר במקום בנות, כי היה המפקד ולא הסתדר. הדרישה לשיוויון, פגעה. אין לי פתרון לעניין, מלבד כמובן פיתוח אפוד קל. אבל לא כל כך פשוט, גם כי במלחמה, כל לוחם עשה את כל התפקידים. כלומר הבן, בהחלט גם הרים פצצות, למרותשזה בכלל לא היה תפקידו ה"מוצהר". אבל כשכולם עובדים כל הזמן (ואם את זוכרת, הארטילריה עשתה שמיכת מגן לחי"ר), זה מה שצריך. והבנות לא מסוגלות ברובן להרים פצצה במשקל כזה. בעיה! ממש תמכתי בשיוויון, עד שנתקלתי בבעיות הללו. אין לי פתרון.

למעלה