ילד-ילדה גבר-אישה

ילד-ילדה גבר-אישה

הילד שבי שחלם על מישפחה על שלמות על הילדה על חיים כמו בסרטים של הוליווד או לכל לפחות בומביי הילד הזה ההוזה הוא עדין בשעת לילה מאוחרת על הסיפור הדימיוני שלו על הילדה ומה היה יכול ליהיות ומה אילו ???? הילד הזה שיש במעמקי נשמתו כל כך הרבה שאלות ללא תשובה כל כך הרבה סוגיות לא פתורות הילד הזה לא מצליח לישון בלילה חורפי כה צלול אך כל כך מלא ערפל הילד הזה שעדין נוגע באותה ילדה אותה הכיר לפני שנים כה רבות האם אי פעם תתבהר לו דרכו של הילד הזה במחשבותיו אחר הילדה שהלכה לו לאיבוד בדרך בא הלך בכל אותם שנים ילד-ילדה הגבר הזה שקם כל בוקר מתנער מהילד ומדעתו הגבר הזה שכל כולו מלא מרירות ותיסכולים על אותה אישה אותה אישה שהיתה לפני כל כך הרבה שנים אותה ילדה שאותו ילד כל כך רצה הגבר הזה שמתגעגע כל יום מחדש עד כאב לילדיו ילדיה של אותה אישה שהייתה אותה ילדה שהילד ההוא כל כך רצה אותו גבר שבשעת לילה מאוחרת מכבה את הסיגריה האחרונה שהילד ההוא הדליק בכדי להתמודד עם התיסכול של אותה אישה שהייתה פעם הילדה של חייו והערפל ניהיה סמיך והעיינים נעצמות בבוקר יקום לו הגבר הקר הזה שהיה פעם הילד שאהב כל כך את אותה הילדה שהפכה להיות אותה אישה שהגבר הזה כל כך לא רוצה וחושב על מה חושבת עכשיו אותה אישה שהיתה פעם אותה ילדה שכל כך רצתה בי הגבר הזה שהיה פעם הילד ההוא שהילדה ההיא אהבה עד שיכרון ומעגל הקסמים נמשך ואם התהיות נרדם ילד-ילדה גבר-אישה

../images/Emo24.gif יום אחד הילד הזה יחליט ש

יש חיים אחרי הגט ... הילדה ההיא אמנם הלכה לו לאיבוד אבל מה שזה אומר בסך הכל שהיא המשיכה באיזה שהוא מסלול משלה והוא המשיך במסלול שלו פשוט קארמה שכזו. מתי שהוא המרמור והתסכול ממנה יעבור והוא יבין שהיא כזו ואם מתי שהוא החלק הזה מהמהות שלה היה קסום היום הוא הפך להיות בעייתי בהקשר העכשווי. הקטע של הילדים הוא למעשה הקטע שיותר קשה אבל במידה והוא חושב שהיא אמא ראוייה שעושה את מלאכתה נאמנה כל מה שנותר לו לעשות זה להשתלב לתוך הפאזל המחודש במקביל לזה שהוא מוצא את אושרו בעולם המתחדש נכון, עכשיו זה קשה אבל זה זמני ואם אתה רוצה לראות נקודת התחלה שונה אתה מוזמן להיכנס לבלוג שלי וללחוץ שם על קטגורית מלחמות הגירושים ותראה עד כמה ניתן להקצין בצד השלילי - לא שזה יהווה נחמה אבל עוברים גם את זה ! לא אבוא ואומר שהיום אין בעיות יש בשפע אבל זה בכל זאת אחרת

destiny36

New member
אולי הילד הזה

יום אחד יבין שהוא כבר לא ילד. ישים את הילדות בתא זכרון אחד קטן. וימשיך הלאה. הכי בריא

הילד הזה תמיד ישאר בתוכך, כמו

בכולנו. ביום שהילד הזה והגבר הזה ישלימו ויתחברו, אולי אז, יסגר מעגל ותוכל לצמוח משם למקומות חדשים. לאט לאט.

חלומות ילדות

לכל אחד מאיתנו חלומות ילדות - המקצוע הרצוי, האישה הרצויה, המשפחה הרצויה, החברים הרצויים. כשגדלים - חלק מהחלומות מתגשמים, חלקם מתנפצים וחלקים ממתינים לזמן הנכון כדי לרקום עור וגידים. יש חלומות שנשארים בגדר חלומות. שאי אפשר להגשימם - הם אלו שתלויים בשיתוף פעולה עם גורם שני. שאינם תלויים רק בנו. על חלוומות אלו לעיתים צריך פשוט... לוותר. עד כמה שזה כואב - לדעת לשחרר. ובמקומם לרקום חלומות חדשים, שתלויים רק בנו או לחלופין למצוא מישהו מתאים שיהיה שותף לתהליך ההגשמה. מאחלת לך שתמצא את אותה האחת שתוכל לבנות איתה את אי החלומות שלכם. מהכרותנו (הקצרה אמנם), נראה לי שהיעד הזה, החלום הזה, בר הגשמה.

t o t a l

New member
הילדה ההיא

הילדה ההיא מכילה בתוכה המון מהאישיות שלך. כן, גם את החלומות והפנטזיות הכי נקיות וזכות של ילד תמים שמביט אל העולם בעיניים גדולות ותמימות. אבל לא רק. היא משקפת את הצרכים שלך. את הצרכים שלך שנגזרים מהחוסרים שלך. מהחוסרים שלך ושל אותו ילד תמים עם עיניים גדולות. ומסתבר שהחוסרים של אז הם גם החוסרים של עכשיו. והחוסרים של אז גרמו לך לעשות בחירה לא מוצלחת. ויתכן.... שהם עשויים לגרום לך לכך בשנית. מישו חכם כאן [וערס], לימד אותי שזה נקרא "שחזור". לתשומת לבך וכמובן.... בהצלחה.

וואחד ניתוח פסיכולוגי../images/Emo178.gif

כאמור כל אחד והדרך שלו... כל אחד והשיעור שלו.... גם אם נתריע.. גם אם נעיר.. זה השיעור שלו! ואני אוהבת את האימרה..: "דומה מושך דומה". (וואלה חכם הערס הזה יש'ך את הפון שלו?
) בוקר טוב כבר אמרתי?

הדרך בה הלך הילד

פשוט יפיפה !! אני לא אתיימר לניתוח פסיכולוגי של השיר שלך, אבל משפט אחד מאוד הדהד שוב ושוב ואני שואלת האם הוא נכתב במשים או שאת הפסיק אני לא ידעתי לשים? המשפט: "הילדה שהלכה לו לאיבוד בדרך בה הלך בכל אותם שנים ילד-ילדה" האם אותו ילד שהפך עם השנים לגבר למעשה המשיך ללכת בדרך של ה"ילד-ילדה" גם כשהם הפכו ל"גבר-אישה"? אולי זוהי התשובה לשאלתך - לאן נעלמה הילדה. אולי היא המשיכה בדרכה ואתה עוד נותרת על אם-הדרך של ה"ילד-ילדה"? כל פסיכולג מתחיל יאמר לך שלהתחבר לילד שבך זו כבר תחילת הדרך להבנת עצמך ולאחר שתבין עליך לשחרר את הילד. להבין אותו, לכבד את מקומו,לחבק אותו ולהשכיב אותו לישון ואז - להתעורר לתוך הגבר שאתה. בהצלחה - אהבתי מאוד!!!

הדרך בה הלך הילד

פשוט יפיפה !! אני לא אתיימר לניתוח פסיכולוגי של השיר שלך, אבל משפט אחד מאוד הדהד שוב ושוב ואני שואלת האם הוא נכתב במשים או שאת הפסיק אני לא ידעתי לשים? המשפט: "הילדה שהלכה לו לאיבוד בדרך בה הלך בכל אותם שנים ילד-ילדה" האם אותו ילד שהפך עם השנים לגבר למעשה המשיך ללכת בדרך של ה"ילד-ילדה" גם כשהם הפכו ל"גבר-אישה"? אולי זוהי התשובה לשאלתך - לאן נעלמה הילדה. אולי היא המשיכה בדרכה ואתה עוד נותרת על אם-הדרך של ה"ילד-ילדה"? כל פסיכולג מתחיל יאמר לך שלהתחבר לילד שבך זו כבר תחילת הדרך להבנת עצמך ולאחר שתבין עליך לשחרר את הילד. להבין אותו, לכבד את מקומו,לחבק אותו ולהשכיב אותו לישון ואז - להתעורר לתוך הגבר שאתה. בהצלחה - אהבתי מאוד!!!

למעלה