ילד במשפחה

mdbmd

New member
ילד במשפחה

שלום. אני בת 24 ונשואה כבר 5 וחצי שנים.בעלי מבוגר ממני בחצי שנה. היחסים בינינו יחסית טובים,אבל יש בעיה אחת:אני מאוד רוצה ילד ובעלי לא מוכן בשום פנים.ניסיתי לדבר אתו והוא אמר שלא רוצה ילדים בכלל.אני לא יודעת מה לעשות כי מצד אחד אני מאוד אוהבת אותו אבל מצד שני אני גם מאוד רוצה להיות אמא.האם לדעתך כדאי להמתין עוד כמה שנים ויכול להיות שהוא יתבגר? האם בן אדם עוד יכול להשתנות בגיל 25?

ילדים מביאים ששניים רוצים

למרות שאני מכיר חד הוריות שמגדלות יופי את המחמדים. לשכנע? מיותר. להעלות את זה לדיון ולהבין למה הוא לא רוצה - רצוי מאוד. למה הוא לא רוצה? ועוד נקודה. קטנה. ככול שאת לוחצת, הוא פוחד...... דניאל

HOTTY

New member
אולי דרככם נפרדת פה...

לדעתי אסור לך למחוק את הצרכים שלך כדי להיות איתו או כדי לרצות אותו. אני מאמינה שיש לו פחדים מהנושא. נסי ללכת איתו ליעוץ, ואם גם זה לא הולך, יכול להיות שהתחתנתם צעירים מידי, שהתפתחתם לכיוונים שונים, ופה דרככם נפרדות... מחזיקה לך אצבעות

א ו ר1

New member
ילד

רציתי לדעת זו הפעם הראשונה שאת שומעת שהוא לא רוצה ילדים? לא שוחחתם על כך לפני שנשאתם? האם הוא לא רוצה ילד עכשו או בכלל? תדברי איתו על כך, תבררי איתו את כל הדברים האלה.

ברונטית

New member
שלום לך מדבמד

ואני, שנפלתי לכאן בלי הודעה מוקדמת, הייתי אומרת לך דבר אחד: למען זוגיות טובה, יש ללמוד לוותר. הדבר היחיד עליו אסור לוותר זה - ילדים. אם לא בדקת עד היום, הגיע אולי הזמן שתבדקי לעומק מה מסתתר אחרי הסירוב של בעלך להביא צאצאים בכלל. חמש וחצי שנים של נישואין, ואת מנסה לשוחח איתו על הצורך הראשוני של בן האנוש, שהוא ההמשכיות הטבעית של האדם???? יש כמובן פרטים הנעלמים מעינינו, העלולים להסביר את סרובו להביא ילד, כמו למשל המצב הכלכלי, או הפחד מפני האחריות, או לימודים וקריירה מצד אחד, ומצד שני אולי טראומה מבית הוריו, או הפחד לאבד את אהבתך לטובת הילד. בכל מקרה, אין כל טעם בלחכות כמה שנים, שמא הוא ישתנה, כי מה תעשי במקרה ולא ? תמצאי עצמך מבוגרת בחמש שנים נוספות, אשה מתוסכלת, צמאה לאימהות ומקנאה בחברותייך. לכן עצתי לך, בידקי היטב את הסיבות האמיתיות, ומומלץ לדעתי להיעזר באיש מקצוע. גם לך, וגם לו. בהצלחה.

adam33

New member
שמח בשבילך....

עד כמה שזה מוזר היי שמחה בחלקך שיש אהבה בניכם לפעמים הזמן והחברים עושים את שלהם..וזה לכאן ולכאן אם כעת יהיה ילד יכול להיות שהוא יתרחק ממנו והכל ייפול עלייך ואם יהא זה כך אזיי תרגישי מתוסכלת כי טיפול בילדים בא בשניים. מצד שני יכול להיות עם החיוך הראשון של הילד ( או הילדה) הוא ישאל את עצמו איך בכלל הוא היה נגד ואז מעז יצא מתוק. תני לזה עוד כמה זמן...רק תרויחי מכך..

אדם, אתה טועה

בעלה לא אומר שכעת זה לא הזמן אלא שלא רוצה ילדים בכלל. זה הבדל מהותי וחשוב לברר בצורה יסודית. גם את החיוך הראשון של הילד יראה אחרי ההריון, לא לפניו, חשבת על זה? לגבי השאלה, מכיוון שמדובר בהבדל עקרוני בהשקפת העולם, אם לא תגיעו להסכמה בעניין, תיפרדו בידידות, כמו אברהם ולוט.

adam33

New member
אני עדיין חושב

שעל אף הריון לא אני ולא אתה המצאנו את החיים האמיתיים וזאת מעבר לכוונות ומעבר להצהרות של בן הזוג. ישנם אנשים שאנני יודע אם הוא נימנה עליהם שאחרי שראו את הילד ( או הילדה) נמס ליבם ושינו את עמדתם וישנם שלא חשבו כך והדבר הביא לפירוד ולכן זה לכאן ולכאן מה שבטוח שיש להמתין כמו שאמרתי כי הזמן עושה את שלו וגם השיחות אין לחרוץ דין כעת ומהר סךהכל אנחנו בני אדם

למעלה