ילדת פלמנקו

g i t a n o

New member
ילדת פלמנקו

שלום לכולם. הבת שלי (בת 4) החליטה אחרי הכתבה (המפורסמת) שראינו ביחד בערוץ 1 שהיא רקדנית פלמנקו. כל שמלה שלה עכשיו היא שמלת פלמנקו. היא רוקדת כל הזמן וקוראת לזה פלמנקו ולא פחות חשוב.....היא מסכימה שאני אנגן לה..... בכל אופן היא מבקשת ממני באופן עקבי לראות ריקודי פלמנקו. יש לי (כמובן) את ונגו אבל זה לא זה. בקיצור....אני צריך עזרה. יש למישהו המלצה לאיזה DVD עם ריקודי פלמנקו. משהו שהוא לא מוכוון סגנון כמו שראיתי ב - llamenco.world-com אלא משהו אחר. אם יש למישהו בארץ למכור או משהו כזה אשמח לשמוע. תודה רבה מראש.

Zidan de Toledo

New member
באוזן השלישית

את יכולה למצוא את הDVD של קרלוס סאורה "פלמנקו". אפשר גם דרך הרשת - פה.

flamenca

New member
סרטי פלמנקו

אז ככה, יש מ-ל-א סרטים, יש כאלו שיותר מתעסקים בסגנונות ריקוד שונים (למשל rito y geografia del baila/toque/cante), יש כאלו שהם יותר עם סיפור כמו חלק מהסרטים של קרלוס סאורה (לא פלמנקו וסביליאנאס, אלא כרמן, חתונת הדמים ואהבה מכושפת - כולם בכיכובם של אנטוניו גאדס וכיסטינה חויוס), ויש סרטים ממש עלילתיים שמשולבים בהם קטעי פלמנקו. סרט ספציפי שאני ממליצה עליו - יש כמה: 1. The honeymooners - סרט עם אנטוניו הגדול בכבודו ובעצמו 2. שלושת סרטי קרלוס סאורה.אנטוניו גאדס שרשמתי לעיל 3. סרטי חוזליטו - הזמיר מסביליה. גם בגיל כזה צעיר היא תוכל ללמוד את השפה בלי בעיה. מקווה שעזרתי!

litak

New member
סירטי פלמנקו

יש אפשרות לפנות למזל צפרי להקליט סירטי פלמנקו נדירים גם על ילדים. טל' 5443905-03.

למעלה