ילדתי..

dJ niR

New member
ילדתי..

ילדתי ראי את סוף הדרך איך לזמן ארוך פתאום אין ערך לא באת הלילה.. בלבבי נשרה זו השלכת באה אל תוכי גדולה שותקת יום ועוד לילה הימים ההם זועקים...... שאלתי כל ושם אין איש יודע אין לי משהו אשר אותי ירגיע כמה חפשתי אותך אהבתי אלייך ילדתי איך אגיע ילדתי ספרי אם עוד נותר בך זכרון מתוק כזה יש בך של אלף לילה בי המנגינה נוגה לוחשת על זכרונות קטנים היא מתפרקת יום ועוד לילה הימים ההם זועקים..... שאלתי כל ושם אין איש יודע אין לי משהו אשר אותי ירגיע כמה חפשתי אותך אהבתי אלייך ילדתי איך אגיע

ב א ר י

New member
שירו של הזמר ששר תמיד מהלב....

אומרים שזוהר ארגוב בזמן שהיה שר היה נמצא בשיכרון חושים מפאת הסמים. אניאומר דבר כזה,אם הוא אכן הוא היה במצב של שיכרון חושים בזמן שהוא שר הרי שהוא שר מתוך הלב והנשמה,כי הרי ידוע שאדם במצב של שיכרון חושים דובר אמת ומרגיש הרבה יותר חזק את הרגשות הפנימיים. אז לכן אני חושב שכל שיריו של זוהר ארגוב הינם היפים ביותר שיש בזמר העברי,היות והם באמת מתכוונים לסיפורים מהחיים,הורים,אהבה,ילדים וגם על ארץ ישראל הוא שר. לכל מי שלא הקשיב לשיריו אף פעם אני ממליץ להקשיב לשיריו ושוב אני אומר,להקשיב למילים לא לשמוע את השיר אלא ל ה ק ש י ב !!! אני מבטיח שתגלו עולם של אהבה בשיריו. כה רבים הם שיריו על אהבה,אנא הקשיבו להם הרגישו את שירתו חודרת לכם לנשמה.

למעלה