מזל טוב יקירה....
ברוכה הבאה למועדון האימהות בכלל והאימהות לתאומים בפרט.... העיצה היחידה שאני יכולה לתת לך זה לישון לישון לישון כי אחר כך אפשר עוד פחות.... לאהוב אותן עד אין קץ נשמע שאת יודעת לבד.... ואם את צריכה משהו-מקווה שעוד יש לך את הטלפון הרמוניה
מזל טוב יקירה....ילדתי
שתי בנות לפני כחודש, ורק היום מצאתי סוף סוף את הזמן לכתוב בפורום. עכשיו יכולה להגיד שבאמת מבינה את מה שאמרו הורים בפורום לפני. אני האמא שלהן והן לחלוטין שלי. צירפתי תמונות קטנות וסמליות בלבד מחמת הפרטיות, אך יכולה לאמר, שאני מוקסמת מהן שוב ושוב, ומתאהבת בהן לאט לאט אך ביסודיות. לכל המתלבטים והמתלבטות- רוצה לאמר שהרגעים היחידים שבהם יש לי שאלות לגבי זהות שייכות וכו', זה כשמי מהדודים מנסה למצוא בהן דמיון לבני משפחה ואני מרגישה קצת שקרנית. ביני לבין בנותי אין ספקות, אין שאלות של שייכות, ואין ניכור למרות שאיני שוכחת לרגע את הדרך הארוכה והמוזרה שהביאה אותן אלי. מאחלת לכולכם אושר- פריון- והורות שתגיע מהר ובשמחה. כה לחי אוריינית
ברוכה הבאה למועדון האימהות בכלל והאימהות לתאומים בפרט.... העיצה היחידה שאני יכולה לתת לך זה לישון לישון לישון כי אחר כך אפשר עוד פחות.... לאהוב אותן עד אין קץ נשמע שאת יודעת לבד.... ואם את צריכה משהו-מקווה שעוד יש לך את הטלפון הרמוניה