ילדתי

ל ג י

New member
ילדתי ../images/Emo9.gif

מעדכנת בקצרה מהנייד: היום, יום שלישי, בשבוע 38.1, החלה בצהריים ירידת מים. נסענו לבית החולים וביקשתי מהצוות שלמרות שמתוכנן לי קיסרי לעוד יומיים (בגלל קיסרי קודם) כן לנסות ללדת. התחלנו בלידה טבעית שעוד במיון המוניטור היה לא הכי תקין והכינו אותי שאולימזה יסתיים בקיסרי. בחדר לידה היו צירים נהדרים וסדירים אבל הפתיחה לא התקדמה בכלל. המוניטור הראה שהתינוקת קצת סובלת. ואז התחיל לי כאב חזק שפשוט לא עבר גם בין הצירים והחשיד שיש סיכוי סביר להתרחשות של קרע ברחם. ולכן הוחלט על קיסרי. בשעה 17:37 יצאה המתוקה במשקל מכובד של 3770 והיא בריאה. עדיין לא חיבקתי ולא הנקתי אותה. עדיין לא ירדתי מהמיטה. מקווהלרדת מהמיטה בשעתיים הקרובות. אני לא מאמינה שהיא פה ובחוץ - בריאה ושלמה. אני לא מאמינה שהריון זה סוף סוף הגיע לסיומו. כאשר אשוב הביתה בעוד מספר ימים אעדכן לגבי שם ואצרף תמונה. ל ג י

עדיקים

Active member
מזל טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

שמחה שאת אחרי בידיים מלאות. מאחלת לך פוסט קל ונעים. מחכה לעדכונים נוספים מהבית.

ל ג י

New member
תודה רבה

אמנם היא רק יממה בחוץ אבל זה מרגיש כמו כמה ימים. עדכון נוסף בהמשך הפוסט. ל ג י

meytall0

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב! איזה כיף להתחיל ככה את הבוקר

עם צמרמורות ודמעות של שמחה. אני שמחה שהכל עבר בשלום. העיקר שהיא בריאה ושלמה. מקווה שינתיים אכן כבר ירדת מהמיטה, ושההנקה תזרום בקלות.
מיטל

ל ג י

New member
אמנם ירדתי מהמיטה אבל הפוסט

הזה הכל חוץ מפשוט. הפיצפונה פיתחה מאד מהר צהבת ילודים. הטיפול תחת האור לא עוזר בינתיים. יש סף שאם היא תגיע אליו אז יחליפו לה את הדם. אני מאד לחוצה. בגלל שהיא מתחת לאור אסור להחזיק אותה בידיים מחוץ לאור והנקה מאד מוגבלת בזמן, אז הם משלימים לה עם סימלאק. אני מניחה שבגלל שבקושי נותנים לי לטפל בה, גם ההתאוששות שלי היא יותר איטית וכואבת. עדיין צריכה אצבעות שטיפול הפוטו יצליח ולא יחליפו לה את הדם. ל ג י

מזל טוב../images/Emo168.gif

איזה אושר להיות עם תינוקת בידיים. מקווה שהטיפול באור מצליח ושיש לך אפשרות להניק אותה. מאחלת לך שמחה ואושר ובלי הרבה דאגות

ל ג י

New member
תודה שממית הבתים

היום היה די סיוט עבורה ועבורי. מחר יום חדש ואני מקווה שיהיה יותר מוצלח.

מזל טוב

איזה יופי של הודעה, כל כך שמחה לשמוע על סוף טוב המון מזל טוב ושיהיה רק טוב רינת(200)

ל ג י

New member
תודה ואיזה כיף שכללת

את הניק הישן שלך. ככה אני יודעת מי את ושמחה לשמוע ממך.

ל ג י

New member
תודה. אני מתאוששת הפעם

הרבה יותר לאט ועם הרבה יותר כאבים מהקיסרי הקודם. למרות שהפעם ידעתי לקראת מה אני הולכת כשמדובר בהתאוששות מקיסרי, עדיין לה הייתי מוכנה לכמה זה יותר כואב והולך יותר קשה הפעם. אולי זה קשור לכך שזה קיסרי שני. אולי זה קשור לכך שבקיסרי הקודם הצלחתי מיד להתמודד גם עם ביות מלא, והפעם אין לי אפשרות להרים את התינוקת, לחבק אותה, להניק אותה כרצוני. כל דקה מחוץ לטיפול הפוטו צריכה אישור ויש מעט דקות כאלה. אולי בגללשאני לא יכולה לטפל בה מיד מסביב לשעון, הגוף פחות ממהר להתאושש.

איזה יופי של בשורות!

ויופי של מועד ומשקל! מקווה שהצרות שקטנות של ההתחלה תחלפונה מהר ותגיעו הבייתה יחדיו בקרוב! עדכני וחושו בטוב!

meytall0

New member
../images/Emo124.gifלגי, יש חדש עם הקטנטנה? מחכה לשמוע על

שיפור במצבה.. מיטל

ל ג י

New member
עדכון טרי מהבוקר

אוף - תפוז מחק לי עדכון ארוך... 12 שעות אחרי הלידה הפיצית פיתחה צהבת חריפה. הבילירובין היה 13 וזה המון לגילה. הרקע לצהבת הייה חוסר התאמה בין הדם שלה לשלי. מיד היא הוכנסה לטיפול באור ולא היתה לי הזדמנות לחבק אותה או להרים אותה. הצהבת המשיכה להחמיר והוגדרה אקוטית. הכינו אותנו שאם הערכים יגיעו ל 18 יצטרכו להחליף לה את כל הדם בגוף. אתמול בצהריים היא כבר היתה על 17, וכצעד אחרון לפני החלפת הדם, נתנו לה במשך 6 שעות עירוי נוגדנים. הבוקר הבילי כבר המגמת ירידה ואפילו הרשו לי להחזיק אותה במשך 10 דקות שלמות
אז הבוקר אני מלאה בשמחה ואופטימית שנמנע מהחלפת הדם המפחידה. לא לשחרר עדיין אצבעות. אמשיך לעדכן, ל ג י

meytall0

New member
../images/Emo24.gifשמחה שיש שיפור ניכר, מקווה שימשיך

לא משחררת את האצבעות עד שתודיעי שאתן בבית!
מיטל

mamajoni

New member
מזל טוב ומקווה שיש שיפור נוסף../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif

מאחלת החלמה מהירה שגם את תרגישי טוב והכל יהיה בסדר

mic75

New member
איזה כיף המממממממממממממון מזל טוב

נחת ורק בשורות טובות חיבוק ענק מאיתנו

למעלה