ילדתי בשבוע 34

נסיכה 101

New member
ילדתי בשבוע 34

שלום
ביום שני האחרון ילדתי בת בשבוע 34 במשקל קילו 750
והיא נמצאת בפגיה .
עם הלידה קיבלתי דלקת חריפה בעיניים ואני לא יכולה להיכנס לפגיה על מנת ליראות אותה .
בעלי מצלם לי אותה בטלפון וזה התמונות היחידות שאני רואה.
כל יום אני בוכה ומאוד לא קל לי שאני רחוקה מביתי ויש לי גם ילד בן שנה בבית שאני לא יכולה גם להתקרב אליו.
אני כולי מפוחדת שהילדה תצא מהפגיה ולא אוכל לטפל בה כי לא אדע אייך היא מאוד קטנה .
רציתי לישאול :
1)באיזה טמפרטורה של מים אני אמורה לקלח אותה .
2)בעלי אמר לו שפגיה אמרו לו שכל הזמן קר להם ושהחדר צריך להיות חם (באיזה טמפרטורה)
2)איזה מינשא כדאי ליקנות
3)כרגע היא שוקלת קילו 710 ואמורה ללהישתחרר שתיהייה 2 קילו כמה זמן זה אמור לקחת עד שתעלה

אורטל OSE

New member
בשעה טובה ומזל טוב

מסכנה על הדלקת עיניים. שימי לעצמך קצת חלב אם בעין זה מטפל בעניין מיידית.
את אמא ואת תדעי לטפל בה בלי שום בעיה. במועד השחרור לא אמור להיות באמת הבדל בינה לבין הטיפול בילדך שבבית כשהוא חזר לפני שנה מבית החולים.

1. כמו שנעים לך.
2. פגים ידועים בקושי שלהם (חלקם) לווסת את חום הגוף. אחד הקריטריונים לשחרור הוא שהם כן יודעים. במועד השחרור היא תהיה ככל ילד רגיל וצריך להתייחס לטמפרטורה כמו שהתייחסת אצל בנך הבכור.
3. מה שמוצא חן בעינייך בחנות. אני מעדיפה את אלו שמערסלים כמו עובר (הטבעיים) בסגנון מנשארי, תינוכיס וכו'. זה טוב גם עבור הגזים שיגיעו.
4. אם הכל הולך כשורה בערך שבועיים.

שיהיה בהצלחה רבה!!!

נסיכה 101

New member
אני רוצה ערסל שייהייה נוח לי ולילדה

וגם שלא יהייה מסורבל לשים אותו אליי כשארצה לצאת איתה

במשקל כזה

זה יותר לכיוון ה-3 שבועות אם הכל הולך טוב, ולרב לכיוון החודש.... (מנסיון- פעמיים)

nofaraz

New member
שבוע 35

היי

קודם כל את חייבת להיות חזקה בשביל הקטנטונת כי זאת הולכת להיות תקופה לא קלה. אני ילדתי בשבוע 35 כשהוא שקל 1700 וחהיינו חודש עד שהגענו למשקל היעד כל תינוק לגופו.. מה שחשוב שתשתדלי להגיע לכל האכלה שלה במיוחד אם את מניקה תני לה להרגיש אותך כמה שיותר את לא מבינה כמה זה עוזר להם לגביי טמפרטורת החדר 25 מעלות לפי הוראות האחיות בפגייה ומקלחת טמפרטורה בין 30-37 תיקני מדחום לאמבטיה הכי טוב ולגביי מנשעא זה עדיף שתתייעצי עם מוכרים בחנויות של תינוקות כי אצלי הוא בכלל לא אהב .
\
בהצלחה ושתצאו מהר.

למעלה