ילדתי במז"ט

ילדתי במז"ט

"הבדלים של יום ולילה" - מחזור סיפורים שעבדתי עליו בשבועיים האחרונים ועלה לי במאמץ וגם קצת בייסורים - יצא לאור בפורום "שירה דיווידסון וכתיבה יוצרת". חשבתי לשים פה לינקין פארק להודעה שם, אבל הסתבכתי עם זה קשות. אז תסלחו לי אלף סליחות, אני פשוט אצרף את זה כאן כקובץ Word. מי שלא אוהב את הרעיון שלא יקרא, או שמתוך אידיאלים ילך ויקרא את זה שם
בכל אופן, אני אשמח מאוד לשמוע את תגובות כולכם. באמת. כך או כך, עכשיו כבר הוקל לי כל כך...

adidas^

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo36.gif

הפעם נשארתי, כמו אפי, חסרת מילים. באמת חזק ומעורר המון המון מחשבה. {אולי הגיע הזמן לפתח עוד קריירה?
(כמובן שבנוסף, ולא במקום הנוכחית
)}

אושר מ

New member
וגם אני חסרת מילים..

אבל את אלה שיהיה לי להגיד, אתה עוד תשמע, כמובן
.

../images/Emo26.gif חתיכות עצלנים !!!../images/Emo36.gif

תעשו טובה לעצמכם, בעיקר הצעירים שביניכם, וגם אלה שכבר עברו את הצבא אבל עדיין אכפת להם ממה שקורה פה במדינה - ותקדישו לסיפור הזה את חצי השעה שהוא דורש. ואם בקשה אישית שלי נדרשת כאן - אז הנה היא כתובה. אני רק יכולה להצטער שהסיפור הזה לא יראה מספיק עיניים, או את העיניים שחשוב שיראו אותו.

taz512

New member
טוב אחרי פקודה כזאת

הורדתי את המסמך למחשב ושמרתי אותו. לקריאה עתידית, כשיהיה לי כוח לקרוא הרבה בלי להירדם. רק שלא תגידי שלא עושים מה שאת אומרת. ועכשיו בואי לצ´אט, ומהר. טאז, השד והפקודות

אלף

אני כרגע עובדת, לצערי, לכן לא אוכל להגיע כעת. ובית, אני שובתת עד שאשמע שלפחות עוד 5 אנשים קראו/הורידו/שמרו את הסיפור היפהפה/עצוב/מרגיז הזה.

ואני מסמיק

כשראיתי מה יצא, ובעיקר שזה יצא בגישה אינטימית יותר ממה שהתכוונתי - התלבטתי אם לפרסם בכלל. אחרי זה שלחתי את זה לשני אנשים שהיו צריכים לאשר את הדברים, כי הם מוזכרים פה בשם וכי היינו מאוד קרובים במילואים (ומי שיקרא יבין). עכשיו כשאני קורא את התגובות אני שמח וגם כאמור, קצת מסמיק. לא נורא, זה בריא, לא?

Outlast

New member
הורדתי, שמרתי ואף קראתי,

ויש לומר- טוב שכך. אהבתי מאוד, ולא אגיד יותר, כי אני לא מתיימרת להיות מבקרת ספרות. אוה, רק רציתי לשאול- יש אישור להדפיס ולהביא למישהו לקרוא?

maayan15

New member
שמרתי...

לקרוא...אני אקרא ביום שבו אני לא יהיה כ"כ רדומה....

למעלה