ילדיADHD וכלבים

ילדיADHD וכלבים

מזמן כבר יצא לי לקרוא ושמוע על חשיבות הקשר בין כלבים לילדים עם קשיי קשב וריכוז, והיות ואנחנו משפחה שמאוד אוהבת חיות שקלתי לקחת כלב להדר. אך היות ואנחנו גרים בדירה לא גדולה במיוחד ובבית משותף התנאי שלי היה כלבה בוגרת ומעוקרת. וכך היה לפני 3 שנים לקחנו את נלה מצער בעלי חיים. כלבה שקטה שהדר מאוד אוהבת וקשורה עליה. הדר אוהבת לדבר איתה ולשתף אותה במה שעובר עליה. הכלבה הזו היא חברתה הטובה ביותר. אלה שנלה שלנו כבר מתחילה להזדקן ויש לה פחות סבלנות לבנות. הדר לאחרונה התחילה להתלונן שנלה כבר לא מעניינת אותה. בסוכות יצאנו לטיול קיקים בצפון הייתה שם כלבה שהמליטה 8 גורים בעלי המקום התחננו שאנשים יקחו את הגורים אחרת ימיתו אותם.הדר שמע זאת נעמדה בוכה והתחנננה שניקח כלב נמצא לו בית העיקר שנציל אותו. עכשו יש לנו שני כלבים , חגיגה בבית עדין לא מצאנו לו בית אנחנו היינו מאוד רוצים להעביר אותו למשפחה עם ילדים.קשה לנו , הדר נקשרה עליו אבל ככול שיעבור הזמן יהיה יותר קשה. אני מבקשת אנה עזרו לנו למצוא לו בית חם הוא כלב מקסים אבל גור . רצוי משפחה מאזור המרכז. הורים לילדי ADHD אני מאוד ממליצה לתת לילדכם לגדל כלב אני אישית מאוד מאמינה בזה והלואי והייתי יכולה אפילו להחזיק כמה.

למעלה