ילדי החושך

joy24

New member
ילדי החושך

הראית פעם ילד שהעצב ניבט מעיניו גם בעודו מחייך ? הראית פעם ילד שהשקט נשמע משפתיו גם בעודו מדבר ? הראית פעם ילד שהבדידות זועקת ממנו גם בעודו יושב בקהל ? הראית פעם ילד שהפחד ניכר בו גם בעודו אוחז בידה של אימו ? הראית פעם ילד מילדי החושך ? חבק אותו, לטף אותו... אהוב אותו... הוא זקוק כל כך לזאת האהבה אפילו אם הוא לא יגיד לך מילה.. joy

זה ממש יפה!

את כתבת? אני מסתכל על הבן שלי וזה כל כך מדבר אלי....וזה נותן לי תחושה שאני לא עושה מספיק לפעמים בשביל לגרש לו את החושך הזה.

joy24

New member
היי רונן...

כן אני כתבתי, תודה לך על ששיתפת ומאחלת לך ולבנך רק אור..
שלך joy

דוד ק

New member
תגובת אמד מ "ילדי החושך"

אני אחד הילדים האלו, הפכתי לכזה בעקבות פציעה בגיל 21. רציתי להגיד שזה פשוט מדהים עד כמה מה שנאמר שם נכון. בלימודים, אולי גם בשאר החיים, כול יום הוא מלחמה. כיום אני לאחר תואר בפסיכולוגיה ומתחיל לימודי רפואה, למרות שלא ברור האם יש לי סיכוי. מעבר לזה, הדהים אותי עד כמה הקטע הזה מראה מה באמת חשוב ומה השפעת יחס הסביבה. פשוט רציתי להגיד תודה על המודעות לכך, לפני שאני שוקע בעוד שנת לימודים

שלום וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

אנחנו שמחים שאתה כאן ותבוא אלינו יותר, אני יודעת שיהיה לך מה לתרום ומה לקבל, מקווה לראותך עוד הרבה אפרת

joy24

New member
היי דוד..

תודה לך על תגובתך שריגשה אותי מאד.. ורוצה גם לאחל לך בהצלחה בלימודים.. מקווה שהעתיד ישטוף אותך באור.. joy

למעלה