ילדים

טלשי

New member
ילדים

לפורום שלום אני חדשה בפורום ברצוני להיות בקשר עם הורים לילדים חולי אפילפסיה עם pdd ובכלל.

qt1

New member
היי טל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את בת 15 כמו שכתוב בכרטיס? יש כאן בפורום כמה אמהות שכותבות , הן אולי תכנסנה במהלך סופשבוע , על כל פנים את יכולה לכתוב לכולנו במה דברים אמורים אם בא לך, בד"כ כולנו משתתפים בדיונים , גם הורים של גם אחים של וגו' ושוב , ברוכה הבאה וסופשבוע נהדר שיהיה לך

טלשי

New member
מירי

שבוע טוב אני לא בת 15 אני אמא לשלושה טל בת 15 גיל ויובל חיים תאומים בני 4 יובל חיים ילד קסם עם PDD החל במחלה פירכוסית מאוד קשה לפני כחצי שנה היה מאושפז שלושה חודשים ברציפות ולא הצליחו לאזן אותו, מאז חלה בו רגרסיה יוצאת דופן והילד הפסיק לתפקד רק ישן לא צוחק ולא בוכה אנו בעלי אני והילדים אובדי עיצות ומחפשים פתרונות להציל את הילד. התרופות שהוא מקבל טגריטול, טופמקס, למיקטל, פריזיום אנו מטופלים בבית חולים שניידר. אשמח לקבל תגובות . שבוע טוב מירי.

qt1

New member
היי מירי נעים לי מאוד ../images/Emo24.gif

עכשיו אני מבינה במה דברים אמורים , לדעתי כדאי לך ליצור קשר עם אי"ל האגודה הישראלית לאפילפסיה , אני משאירה לך כאן את הפרטים להתקשרות , את תקבלי הדרכה ,יעוץ ותמיכה , אנא כתבי לנו בהמשך , אגב, אנחנו פורום של אי"ל והם כותבים כאן מדי יום. אם יש לך שאלות ספציפיות שהיית רוצה שכולם בפורום יראו/יגיבו , את כמובן כמובן יותר ממוזמנת להעלות את הדברים על הכתב. מספרי הטלפון הם: בירושלים- 02-5000283 בת"א-03-5255671 בחיפה- 04-8527163 שבוע טוב לך ולבני ביתך

גליה0

New member
הי

תמר הבת שלי , בת שנתיים ןחצי כמעט עם אפילפסיה בעקבות מחלה גנטית. וגם אנחנו מטופלים בששיידר. הוא מקבל היום את כל התרופות הללו ואינו מאוזן? תמר גם קיבלה אותם , היום אנחנו על טגרטול סבריל ואוספולוט. שמעתי כבר מכמה הורים שהאוספולוט עושה את העבודה. זו תרופה "ישנה" אבל עוזרת, לא נמצאת כל בתי המרקחת, אני הזמנתי במיוחד. יום טוב

טלשי

New member
הייי..

תודה רבה שעניתם לי, לגבי אייל אצור קשר, האם גם אצלכם חלה נסיגה אצל הילד/ה? ישל כם מושג על הדיאטה הקוטוגנית?? אם כן, כיתבו תודה! לילה טוב.

S E M 151

New member
הי טל

הבת שלי כבר בת תשע, התקף ראשון היה לה בגיל ארבע. חלה נסיגה או האטה בהתפתחות שלה, שהיא מתגברת עליה בשנה וחצי האחרונות בקצב די טוב. לגבי מצב רוח ותיאבון - בדר"כ, ברוך השם, לא היו בעיות - היא ילדה עליזה ומאוד מאוד אוהבת. לגבי הדיאטה שציינת נכתב עליה כבר כמה פעמים בפורום - הבנתי שזו דיאטה יחסית קשה לביצוע - אם כי במקרים חמורים - כדי בהחלט לנסות - בתקווה שזה יעזור לילד. המון המון בהצלחה וכוח להתמיד.

למעלה