ילדים

• פותח הנושא שש
  • פורסם בתאריך

שש

New member
ילדים

ילדים ילדים של היום, זה לא ילדים , מאותן השנים, שהיינו עושים הכל להסיר תחתונים. * ילדות של היום, זה לא אותן הבנות שהיו מתווכחות, מה תקבלנה בתמורה להסרה. * כי היום ניגשים לעניין בפגישה ראשונה, מקסימום שניה, כי היום במקום ספרי זיכרונות יש פירסינג בפטמות, וקעקוע בקמרונות. * והבנים כולם מאצ`ואים, עם שיער ארוך כזה, ובגדים מרושלים, ובכיס הצדדי תמיד, לכל מקרה שיבוא יש גם אמצעים. * הילדים של היום, גם יותר חכמים, בכתה ג` לומדים מש` אנחנו למדנו כשהיינו גדולים. אז לא פלא שהם. לא מסתפקים בהסרת תחתונים

softy

New member
הכל נכון...

הבעיה היחידה היא שהזקנים של אתמול אוהבים את הילדות של היום והילדות של היום הן הפתיות של מחר כי הפתיות של אתמול מחכות בבית עוד מאתמול לזקנים של היום. סופטי זקן בפוטנציה.

שרון-ב-

New member
תשמע זקן

תבדוק קודם אם מכשיר השמיעה עובד.. שומע ? לא ? נו, טוב, עבדתי עליך, אני מדברת ללא קול, רק מזיזה את השפתיים... עדיין ילדה, נו מה לעשות חשבת שנשחק ברופא וחולה או באבא ואמא ? לא, רק שתדע, אבא ואמא ממילא לא עושים סקס אז שלא יהיו לך ציפיות והיום החולה בודקת את הרופא... הכל השתנה סבא, הילדות של היום הן לא הפתיות של אתמול וגם לא הזקנות של מחר.. שרון ילדה בפוטנציה

חיננית

New member
וואללה כמה צודק

לפעמים אני מגלה בך מעבר להשתטויות הלשוניות חכמת חיים אדירה-- סופטון. ..איך האשמאים הזקנים רצים עם הלשון בחוץ, אחרי נערות המחר זקופות חזה חצוף . ולא שמים לב שהן איתם בינתיים רק בגלל מה שיש להם במכנסיים , ולא בשל מה שאתה חושב בראשך הכחלחל-יא סופטי -אלא רק בגלל הכיס שבמכנס ,שבו מסתתר- ה א ר נ ק!!! ואנחנו ,החוקיות - מה שנקרא נערות האתמול מחכות לכם בבית עם גולאש טעים וסלט גדול עם ההבנה ,האהבה האמיתית בפיג`מת פלאנל או כתונת שקופה סקסית ועסיסית ואתם תקועים במשבר הארבעים-- שזה לתפוס את הרכבת לפני התחנה הסופית ולשפד עוד נערונת של מחר, ועוד איזו פרגית.

כולכם טועים (ורק אני צודקת)

(מה עוד חדש...)_ לא חברים- הילדים של היום הם אותם ילדים- הילדות של היום הן אותן שובבות- אין שינוי מתמול שלשום, למעט התסרוקות (וגם הן מתמחזרות) לא חברים- הדברים אינם שונים- פני כל דור כפני הדורות הקודמים- זה לא הילדים שמשתנים- זה רק הזקנים שמקבלים תבונה של קשישים אין שינוי אמיתי ביים- יש רק נקודת השקפה של זקנים עייפים- של קשישים קנאים- שמביטים בצעירים ושוכחים שכל דבר בזמנו היה נכון גם בדורות הקודמים! (מיעלה בתהליך התיילדות)

שש

New member
היית מתה

לשים בגיל 16 פירסינג בלשון לקעקע בכתף ובישבן ילדה טובה ירושליים עם חלומות........

softy

New member
מי יעלי???

איך אני לא ראיתי את זה? היא דווקא שכבה על הבטן! סופטי חשוד מאוד.

למעלה