ילדים

Hed Hadarom

New member
ילדים

שלום רב, אני ואשתי עלינו על מסלול הגירושין, לצערי. אין לי דרך להניא אותה. אנו נשואים מזה חמש שנים לערך ויש לנו ילד בן שנתיים וחצי ששנינו משוגעים עליו. גם הוא קשור אלינו, אני לא יודע אם במיוחד או שככה זה אצל ילדים בגיל הזה. הרבה פעמים מבקש אותי והרבה פעמים מבקש את אמא, ואנחנו תמיד שם. לאחר שהשלמתי עם פירוק המשפחה, כלומר, השלמתי עם זה שאין מה לעשות וכבר אני מדמיין את החיים אחרי, אני לא מצליח למנוע את הגודש בגרון ואת הדמעות כשאני חושב על הילד. איך הוא יסתדר?

ילדים מסתדרים היטב, בכל מצב

במקרה הכי גרוע, אז... אם כלו כל הקיצין, הוא יעבור למשמורתך. אתה תסתדר עם זה ?

Hed Hadarom

New member
זה לא העניין

אין בעיה של משמורת, שנינו הורים מצויינים ושנינו נסתדר איתו. אני מקווה שנסכים על משמורת משותפת. אבל איך הוא ירגיש עם הכמה ימים פה כמה ימים שם, איך הוא ירגיש עם חוסר הזמינות של אחד מאיתנו? זה מחרפן אותי.

הוא יתחרפן הרבה יותר,

לחיות עם שני הורם שאינם מסתדרים ביחד. משמורת משותפת, זה אחלה. מקווה עבורך, שאכן זה יתממש. במקרה שלי, אני רציתי את המשמרות המשותפת, והיא, לא רצתה. בחלוף הימים, המשמורת עברה אליי, במלואה. מה אומר ומה אדבר... זה ממש לא פשוט. הייתי שמח יותר, אם המשמורת היתה משותפת. או, אם המשמורת היתה מתחלקת ל-רבע/שלושת רבעי. הייתי אפילו מתפשר על-שמינית/שבע שמיניות. אבל... כלום.. נאדה. ולחשוב שהילד הזה נולד, רק בגלל שהיא מאוד רצתה להיות אימא... אבל... גברים בוכים בלילה, נכון ? הזכות לבכות לאור היום, שמורה לנשים.

Hed Hadarom

New member
אבל אנחנו כן מסתדרים

פשוט יש את כל ה"אנחנו לא מתאימים הזה" וזהו. אי אפשר להזיז אותה מזה. אבל אין לנו מריבות. יש בעיות באינטימיות ובזוגיות, גם מגורים בקרבה להורים, דבר שאפשר לשנות אבל שוב, אין עם מי לדבר. לו היה בית נוראי עם צעקות ומריבות אז הייתי מקבל את זה שעבור הילד זה עדיף כי הוא עובר למציאות טובה יותר, אבל לדעתי כרגע, מבחינתו זה יהיה רק לרעה.

שמע...

אם אפשר לתקן, כדאי מאוד. לכל המעורבים. גם לילד, גם לך, וגם לה. קר שם בחוץ. אבל... אם היא דבקה ב-"אנחנו לא מתאימים", אז... אין עם מי לדבר. שחרר אותה, ואל תדאג לילד. הוא יסתדר. הרבה יותר משניכם.

אייבורי

New member
עקרונית אתה צודק

אבל נראה לי שהאישה מופרקת מהצד ושם, שם אין אלוהים אחד

יש לי הרגשה

שאתה צודק במקרה הזה

אייבורי

New member
YYY

גיסנו, מה נסגר איתך? הילד יתרגל בשניות, נראה לי שאתה הולך להתפרק. ואם נסתכל על זה לעומק, אתה חושב שהתלות הזאת שלך בילד היא חלק מבעית הגירושים שלכם?

יערית

New member
זה לא פשוט

וילדים רבים עוברים טראומות ומשברים וטיפולים בכדי להתאושש מהפירוק המשפחתי שהוריהם כפו עליהם, אבל בלי שום קשר, בין עם הורים גרושים או לא, כל אחד עובר את כסא הפסיכולוג. זה תלוי בכם, ממנו אל תתגרשו ויהיה טוב.

ye44

New member
כמו שאני כותב תמיד

תשתה קולה ZERO זה משחרר מועקות
"גיסנו"לעתיד תגיד תודה לאל שהיא חתכה איתך שהוא רק בן שנתיים ככל שהם מתבגרים הפרידות הופכות קשות יותר בכי של תינוק אפשר תמיד למחוק עם
אז צא מהטלנובלה והרחמים העצמיים

polina800

New member
אין מריבות?

נסה להניא אותה, ניראה שיש לכם סיכוי טוב עם עזרה טובה!

למעלה