ילדים, עזרו לטיפטיפ למצוא את המכשפה

טיפטיפ29

New member
ילדים, עזרו לטיפטיפ למצוא את המכשפה

פעם אחרונה נראתה בסביבות יוני 2003. אני מבינה שיש הרבה בנות שמחכות למכשפות שלהן, אז אני יוצאת בקריאה נרגשת, אנא עזרו לנו למצוא את המכשפות שלנו.
מ- כ- ש - פ - ה ה ה ה ה ה

ellieg

New member
אני בטוחה שיגיע

אין מה לעשות חוץ מלחכות. אפילו התרפיה של להשתין ען מקל לא יעזור. נראה לי כשהכי לחוצים הוא מגיע בסוף.

einav8

New member
מכשפהההה... מכשפההההה.....

איפה את?
בואי תיכף ומיד!!!
מי הרשה לך להעלם כל כך הרבה זמן?
חוצפנית אדומה! בוגדת קטנה.... תמיד מגיעה שלא צריך אותה....ושכבר סוף סוף רוצים, את נעלמת
. לצורך החיפושים:
אני מבקשת מתפקדות לחיפושים אחר שתי מכשפות נעלמות - אחת העונה לשם מרג'י והשניה לשם אפרסקולה, כל מתפקדת תתקבל בברכה.... ועכשיו טיפטיפונת קוקולונת - מחר את עושה בדיקת בטא!!!! לראות שהבטא בכיוון ירידה... ואפרסקה -אני מאחלת לך הפתעה נעימה...

טיפטיפ29

New member
עינב חמודית, מחר הבטא!!!

זהו, היא לא תצליח להתחמק ממני הפעם השרלילה הזאת!!!! מחר אני אבקש גם בטא, גם E2 וגם פרוגסטרון שנראה אם היא בדרך. אז מה אני אמורה להבין? למכשפה של אפרסקה קוראים אפרסקולה ולשלי מרג'י? לא פלא שלא הצלחתי למצוא אותה עד עכשיו, לא קראתי בשם הנכון...

einav8

New member
טיפטיפונת

מחזיקה אצבעות לבטא נמוכה, ושמרג'י תגיע כבר....

טיפטיפ29

New member
../images/Emo26.gif ,תגידו, מאז הגרידה לא עשיתי

אולטרסאונד, ככה שאני לא יודעת אם בכלל נשאר רחם, אז אם יש פרו' וE2 זה אומר שיש?

ginger5

New member
הי טיפטיפ

לא יודעת לגבי ההורמונים, אבל הבנתי שחשוב לעשות אולטרסאונד אחרי גרידה. לי המליצו לעשות אחרי שבועיים. בכל מקרה רחם כנראה יש לך, אחרת לפי דעתי לא היה מחזור

ginger5

New member
אוי../images/Emo163.gif

לא הייתי פה כמה ימים ולא ראיתי את משלחות החיפוש אחרי המכשפה.... מה הרופא אומר?

אפרסקה

New member
טיפטיפונת, תפסתי שיחה עם המכשפה שלי

ואמרתי לה שאם היא רואה את שלך אז תגיד לה שמחפשים אותה. אז אני מקווה שהיא תקבל את המסר... אגב, הניק ניים שלך זה מ"ארץ הקטקטים"?
"ובחלום נפגוש את טיפטיפ, ואת חברה הטוב טיפטיפון..."

טיפטיפ29

New member
תודה מותק, באמת שמעתי צעדים

אז כנראה שהיא בדרך. ובוודאי שהניק מארץ הקטקטים, הניק הקודם היה קוקולה, שהיא אחות של טיפ טיפ.

babywishing

New member
מוסיפה גם את שלי../images/Emo45.gif

אולי אחרי שהמכשפה שלך תראה שהבטא ירדה (אמן) אז היא תגיע ב
אני ממש לא מבינה את המכשפה שלך
, תגידי לה שמחבואים
את תשחקי איתה אחרי הטיפול הבא, היא תוכל להתחבא ל-9 חודשים ארוכים

למעלה