ילדים עובדים.............

שקדי

New member
ילדים עובדים.............

העולם היום מזדעזע מפעם לפעם כשנחשפת עבודת ילדים אבל אצלנו הילדים אז עבדו מגיל צעיר.....בשמחה ובאהבה כאן מחזור ה´ שלנו במטע שתי הבנות מימיןמעמודי התווך של הגבעטרון בהמשך מימין ניקה ולידה רינה השמנה אחותו של אבי שני הילדים משמאל אותם תאומים שאת תמונתם הבאתי בעבר

magy

New member
כבר בגיל 12

מעסיקים אותן כזונות תאילנד.....

שקדי

New member
הד הגבעה.........

לחברת הילדים היה גם עיתון משלה לפי התאריך למטה והציור אפשר להבין את מאורעות התקופה והוא הופיע תלוי על הקיר פעם בשבוע בערך וכולם חיכו לו בכיליון עיניים וקראו אותו בשקיקה וכל העיתונים הנ´´ל מצויים היום בארכיון המקומי פנינת נוסטלגיה..............

אורניהו

New member
למטיילים בצרפת/פריז..

לפני שנים המשיכו את שדרות אליזה ישר באותו הקו.ובנו שם בקצה את איזור ההי טק של העיר,יענו פריז המתחדשת,המקום נקרא; לה דיפנס.בין כל הבניינים הגבוהים בנו בניין קובייתי גדול ומרובע כזה,כשבאמצע חלול,מעליות מהירות מעלות אותך אל על.שם ישנם מספר קומות עם משרדים,תחנות טלויזיה ועוד,באחת הקומות שם במסדרונות היתה בזמני,תערוכת צילומים מיוחדת במינה,של ילדים מנוצלים בעבודה,מכל ארץ צילום,ואתה מביט ורואה ילדים קטנים כחופרי מיכרות,שוליות בעבודות קשות,וכל מיני תעסוקות מזעזעים לילדים קטנים,והעיניים מביטות,ועד היום אני זוכר חלק מהתמונות.´לה דיפנס´/פריז.

magy

New member
הייתי אורני.....יש ליבבית עלים

מהשאנז אליזה......על הקיר....למזכרת......... ואגב, בגלל שלא היית אתמול, לא התפשטתי....... במפגש הבא........אם תבוא.....

אורניהו

New member
כבר דיברנו על זה,להתפשט כן,לא ב..

בפורום...ים גדולים.תגידי,,,והחולצה ההיא.?היתה?

magy

New member
לא. בחרתי את הבגד הכי צנוע.

הכי אטום, הכי מכסה......כל חלק......ועוד בשכבות..... הייתי ממש הצנועה הידועה.......... אבל כל הבנות אמרו לי שהייתי חתיכה......... אז האמנתי להן.......

תפסת אתמול, לוק מהסרטים, מגי../images/Emo3.gif

אל תגידי, שלא החמאתי , לך אתמול. בן בן, לוקח, מינוי חירום ל "כל הבנות "

למעלה